Argeweb ervaringen en reviews

50% Korting
50% Korting
Argeweb
50% Korting
50% Korting
1 Reactie van Argeweb
  1. Ik heb nog geen enkele ervaring met het bedrijf Argeweb. Ik kan er dus geen enkele ervaring over vermelden. Ik wil enkel de betrouwbaarheid van dat bedrijf weten, omdat het
    een bedrijf van de KPN zou hebben overgenomen en mijn lidmaatschqp van de KPN zou overgaan naar Argeweb. Graag Uw mening?

Laat een reactie achter

Uw totale score

Profiteer van 50% korting of meer als je hosting afneemt
Alleen de eerste maand geldig
Sta je op het punt om een nieuwe website op te starten, maar heb je nog niet uitgevonden welke hosting provider je gaat gebruiken? Kijk dan eens op Argeweb.nl. Deze oer-Hollandse webhosting is al 20 jaar actief op de hostingmarkt. Bij Argeweb kun je onder andere webhosting voor je website regelen, domeinnamen registreren, en online opslagruimte huren.

Argeweb is een bedrijf wat grote waarde hecht aan het leveren van kwaliteit. Het bedrijf wil jou namelijk ondersteunen bij het realiseren van je online ambities. Argeweb denkt daarbij dat je daarvoor moet investeren in veiligheid en duurzaamheid. Dit zijn daarom de speerpunten van het bedrijf en dit zie je terug in kwaliteit webhosting, vriendelijke en professionele klantenservice en uitgebreide pakketkeuzes.

Deze duurzaamheid zit hem overigens niet alleen in de service en kwaliteit die het bedrijf jou biedt, maar ook in haar energieverbruik. Argeweb is namelijk geregistreerd bij The Green Web Foundation. Dit betekent dat alle datacenters CO2-neutraal zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw website, deze staat namelijk automatisch geregistreerd als CO2 neutraal. Verder hecht het bedrijf grote waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Argeweb investeert hierin door 100% tevredenheid te garanderen. Ben je ontevreden, dan kun je je gehele investering terugverwachten.

Argeweb biedt meer dan alleen webhosting

Met deze tevredenheidsgarantie in het achterhoofd is er weinig reden om niet eens de services van Argeweb te proberen. Naast het aanbieden van webhosting biedt het bedrijf namelijk ook VPS-hosting en online back up mogelijkheden aan. Verder kun je ook je website door het bedrijf laten maken. Argeweb maakt je website op het bekende WordPress platform en zorgt ervoor dat deze naar jouw smaak wordt ingericht. Bovendien zorgen de websitespecialisten van het bedrijf ervoor dat je website mobielvriendelijk is. Na het afleveren van de website zorgt het bedrijf dat de laatste updates geïnstalleerd worden en dat alles regelmatig gebackupped wordt. Bovendien houdt Argeweb een oogje in het zeil, zodat er geen onverwachte problemen optreden.

Op Argeweb.nl kun jij alles regelen voor je website. Of je nou particulier of als zakelijke klant op zoek bent naar betrouwbare webhosting en gerelateerde services, Argeweb heeft het in huis. Van hosting, tot website bouwen, tot online opslagruimte je kan niet misgaan. Bovendien heb je altijd 30 dagen de tijd om je te bedenken waarna je het volledige bedrag terugkrijgt.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Argeweb reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Argeweb review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Argeweb review achter voor ander bezoekers.

Is Argeweb betrouwbaar?

Voordelen hosting afnemen bij Argeweb:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (52396592)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Noordzee 10 D, 3144 DB Maassluis)
  • 4 datacenters in en rondom Amsterdam
  • Hoogstaande kwaliteit inclusief aantoonbare ISO certificeringen
  • Snelle en betrouwbare servers met SSD opslag
  • Gratis persoonlijke support via de helpdesk
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Dan wordt binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag teruggestort

De Argeweb klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, creditcard of automatische incasso
Verzending Online
Levertijd Binnen 5 minuten online
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Niet van toepassing

Argeweb klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Argeweb klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Argeweb kortingscode

Wil jij hosting afnemen met extra korting? Dan kan dat met een Argeweb kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Argeweb kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Argeweb betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Argeweb of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Argeweb een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Argeweb ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Argeweb ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Argeweb review te delen met onze bezoekers. Je Argeweb beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Argeweb?

Argeweb is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Argeweb ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Argeweb review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo