Agoda ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Agoda

Laat een reactie achter

Uw totale score

20% korting bij Agoda
Enjoy 20% Discount on your stays - Castel Sant'Angelo Inn, Italy, Rome

Het leven is kort en de wereld is groot. De beste manier om de wereld te verkennen is door te reizen. Ik wens dat ik nooit kon reizen… zei niemand ooit. Reizen is opwindend, vol avonturen en onvergetelijke herinneringen. Comfortabele huisvesting, hotels, goedkope vluchten maken het alleen maar beter. Agoda is dé plek waar je de beste deals kunt vinden voor jouw reisavonturen.

Agoda biedt de beste prijzen aan voor accommodaties en vluchten wereldwijd

Agoda biedt meer dan 2.000.000 accommodaties wereldwijd. Je kunt hotels boeken, kamers, appartementen in elk deel van de wereld. Europa, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika – kies je bestemming, klik een paar keer, en maak je gereed voor je reis.

Je kunt alles boeken wat je wellicht nodig hebt voor je reis, op de Agoda website. Appartementen, hotels, kamers, villa’s of bungalows – Agoda heeft het allemaal. Je kunt kortverblijf vakanties boeken of accommodaties vinden die beschikbaar zijn voor langere tijd.

Naast accommodatie, kun je ook vluchten en een luchthaven taxi boeken. Het is vrij moeilijk om in sommige delen van de wereld te komen zonder vliegtuig. Agoda biedt de beste prijzen aan voor vluchten wereldwijd. Je kunt ook meteen een luchthaven taxi boeken, om te zorgen dat je er niet uitziet als een verdwaalde puppy wanneer je aankomt. De taxi brengt jou naar je hotel of appartement en het is gunstig dat je je reiskosten van tevoren kunt plannen.

Nog een geweldige optie die Agoda heeft, is de optie om een auto te huren als je die nodig hebt. Als je een rijbewijs hebt en plekken wilt bezoeken die moeilijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer, is een huurauto misschien wel de perfecte optie.

Dus, je kunt een vlucht boeken, accommodatie en een auto huren als je die nodig hebt. Wat vergeten we nog? Activiteiten! Als je er niet van houdt te veel tijd op Google te spenderen, kun je op de Agoda website een kalender zien van toekomstige evenementen. Selecteer de plaats waar jij bent, check de activiteiten lijst en boek de activiteit die jij wilt bezoeken. Zo makkelijk is het!

Agoda ervaringen zijn goed

Agoda biedt een PointsMAX service aan. Het is een manier om voordelen te verdienen wanneer je je reis aan het boeken bent. Het is simpel – selecteer je favoriete loyaliteitsprogramma en je verdient punten in dat programma voor elke boeking die je maakt bij Agoda. Met meer dan 3000 reviews online, is de gemiddelde score 4 uit de 5 sterren. Dus kunnen we zeggen dat Agoda ervaringen altijd positief zijn.

Heb je iets gezien bij Agoda? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Agoda voor jou betrouwbaar is en interessant is om te boeken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Agoda beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Agoda review te laten lezen.

Is Agoda betrouwbaar?

Voordelen accommodaties boeken bij Agoda.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Agoda, 73834580)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Erasmusweg 6H, 2532 CP Den Haag)
  • Meer dan 2.000.000 accommodaties wereldwijd
  • Meer dan 3000 reviews online
  • Zelfde moederbedrijf als Booking.com

De Agoda klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en Bancontact
Telefoon: +44 (0)20 3027 7900
Klantenservice 24/7
Oprichting 2005
   

Agoda klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw boeking. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Agoda klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Agoda review te weigeren.

Agoda kortingscode

Extra korting op accommodaties? Het kan met een Agoda kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel boekingsbedrijven code’s waarmee je kan profiteren van korting op accomodaties. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Agoda reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Agoda kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Agoda betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Agoda of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Agoda een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Agoda ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Agoda ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Agoda review te delen met onze bezoekers. Je Agoda beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Agoda?

Agoda is vooral actief in de categorie Vakanties en het boeken van vakanties. Het kan zo zijn dat Agoda ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Agoda review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo