Windscribe ervaringen en reviews

GRATIS 20GB DATA VOUCHER
GRATIS 20GB DATA VOUCHER
Windscribe
GRATIS 20GB DATA VOUCHER
GRATIS 20GB DATA VOUCHER
1 Review van Windscribe
 1. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Prima VPN en doet wat het moet doen. Jammer dat het nog geen Netflix ondersteund, maar wellicht komt dit in de toekomst erbij. Had op het begin gebruik gemaakt van de gratis 50GB voucher, maar daarna toch een PRO abonnemnent aangeschaft. Als je alle verkeer via het VPN laat gaan, dan bereik je snel de 50GB, daarnaast deel ik mijn account met mijn zwager.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Erg goedkope VPN Slaat geen data op Betrouwbaar
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Ontvang nu levenslang gratis 50GB per maand aan data met onze voucher
Met onze voucher ontvang je met het gratis pakket levenslang 50GB aan data. Meer dan genoeg om even een keer een VPN uit te proberen.

Wat is Windscribe VPN?

Windscribe is een bedrijf dat een VPN service levert voor consumenten. VPN staat voor Virtual Private Network en zorgt ervoor dat het internetverkeer van de gebruiker eerst langs het privé netwerk gaat (het VPN). Dit heeft als voordeel dat jouw internetverkeer eerst naar het privé netwerk gaat, voordat deze naar de website of jouw internetprovider gaat. Zo weet jouw internetprovider niet welke websites jij bezoekt en wat jij doet op het internet. Nu zul jij vast denken dat jij helemaal niets interessants doet op het internet en dat jij niet interessant genoeg bent om in de gaten te houden. Niets is minder waar, ook jouw gegevens zijn geld waard op het internet bijvoorbeeld voor het verspreiden van reclame of gerichte e-mailberichten. Windscribe zorgt ervoor dat je rustig kunt browser zonder je zorgen te hoeven maken over je privacy. Uiteraard is een VPN niet alleen handig om je eigen gegevens te beveiligen, maar ook voor vele andere zaken. Zo kun je in sommige landen websites bezoeken die eigenlijk door de overheid geblokkeerd zijn. Het netwerk zorgt ervoor dat jouw IP-adres gemaskeerd wordt en dat deze niet zichtbaar zijn voor websites. De websites zullen denken dat je uit een ander land komt en je wel toegang geven tot de website. Je kunt zelf kiezen uit welk land jij je IP wilt laten komen, hoe dichterbij het land is des te sneller is je VPN.

Met Windscribe kan je internetprovider niet meekijken!

Als je niet wilt dat je internetprovider, zoals NLE of Ziggo, weet wat jij binnenhaalt op het internet is het ook handig om een VPN te gebruiken. Met de verschillende programma’s voor Windows en Apple of de Chrome plugin zorg jij ervoor dat je altijd achter een VPN zit als je het internet bezoekt. Windscribe verwijdert naar eigen zeggen alle logs en zorgt ervoor dat je niet gevolgd wordt. Alle logs worden 3 minuten, nadat jij je sessie hebt gesloten volledig van de server verwijderd. Op de website kun je met de speciale secure.link tool zien welke websites jou volgen en speciale linkjes maken, zodat deze websites jou niet meer volgen.

Als jij standaard opereert achter een VPN hoef jij je geen zorgen te maken dat mensen jouw data stelen. Zeker als je vaak gebruik maakt van openbare WiFi netwerken, waar iedereen naar kan verbinden, is het raadzaam om achter een VPN te zitten. Als je gebruik maakt van een openbaar netwerk kan iedereen je data pakketjes onderscheppen en deze bekijken. Met een VPN is dit probleem volledig verholpen en hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Iets interessants gezien bij Windscribe? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Windscribe. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Windscribe review te laten lezen.

Kosten van Windscribe (inclusief gratis VPN)

 • Gratis VPN

  € 0 /altijd

  • Gratis
  • 1 apparaat
  • 8 serverlocaties
  • 10GB per maand
  • Firewall
  • Adblock
  • Peer to Peer
  • Geen OpenVPN

 • Pro Maandelijks

  $ 9,00 /maand

  • $ 90 per jaar
  • Onbeperkt apparaten
  • 45 serverlocaties
  • Onbeperkt verkeer per maand
  • Firewall
  • Adblock
  • Peer to Peer
  • OpenVPN


Is Windscribe betrouwbaar en veilig?

Voordelen bestellen bij windscribe.com:

 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis VPN
 • Nederlandse server in gratis VPN versie
 • Applicaties voor Mac, Windows, Chrome, iPhone en binnenkort Android
 • Anoniem browser over het internet

De Windscribe klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. Paypal, Visa, MasterCard, American Express en Bitcoin
Verzendkosten Gratis
Levertijd Direct in je mail
Bedenktijd 3 dagen
Retourneren Gratis binnen drie dagen

Windscribe klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met windscribe.com bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Windscribe Voucher

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Windscrib voucher beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Windscribe
9.2 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
9

Is Windscribe betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Windscribe of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Windscribe een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Windscribe ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Windscribe ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Windscribe review te delen met onze bezoekers. Je Windscribe beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Windscribe?

Windscribe is vooral actief in de categorie VPN. Het kan zo zijn dat Windscribe ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Windscribe review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo