V&D ervaringen en reviews

1 Review van V&D
 1. Ik vind het echt een onbetrouwbare site heb 15 dec 2020 een bestelling geplaatst en is er nog niet , en krijg geen contact met ze.

  Dus pas op..Trap er niet in

  Mvg Gerda

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Vroom en Dreesmann, wie kent ze niet? Dit warenhuis is zo oud dat het alles van zwart wit tv, tot de Europese Titel van het Nederlands elftal heeft meegemaakt. Het begon van V&D namelijk in 1887. Toen der tijd begonnen de twee vrienden met hun warenhuis “De Zon”. Daar verkochten ze waren die ze in het buitenland inkochten. Ze verkochten veel handwerk en verdienen goed. Zodoende hadden de twee, ondertussen zwagers, in 1890 al 5 Vroom en Dreesmann vestigingen in Amsterdam.

Online shoppen bij het V&D online warenhuis

En daar hield het niet bij op. In 1892 werd namelijk de eerste winkel buiten het snelgroeiende Amsterdam geopend. Deze werd opgericht aan de Binnenweg in Rotterdam. Vervolgens opende in 1912 het eerste moderne warenhuis aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Door de jaren heen is V&D blijven groeien en werd het een huisnaam op Hollandse bodem. Onder leiding van de 3e generatie Anton Dreesmann werd vervolgens een nieuwe strategie gevoerd. V&D kocht bedrijven zoals Perry Sport, Hunkemöller, Edah, Dixons en Siebel Juweliers. Met verschillende andere investeringen wereldwijd behaalde V&D in 1985 een omzet van 15 miljard gulden.

Helaas ging het vanaf toen alleen maar berg afwaarts. Er ontstond meer concurrentie zowel vanuit de winkels die om de warenhuizen heen lagen als de opkomst van het internet. Dit betekende in 2015 het einde van het warenhuis. Failliet ging de hele tent. Toch kocht investeerde Roland Kahn het de naam op en lukte het om een doorstart te maken op het internet. Vandaar dat je vanaf nu vertrouwd, modern en online bij vd.nl inkopen doet.

V&D ervaringen online zijn positief

Je koopt eenvoudig in de categorieën heren, dames, familie, thuis, hobby, elektronica, sport en noem het maar op. Alles waarvoor je eerst het warenhuis inliep koop je nu online. Dus ondanks de recente teloorgang van het bedrijf is er voor jou als consument niets veranderd. Behalve dat je nu alle inkopen bij V&D vanuit je luie stoel thuis doet.

Hoewel veel mensen het vertrouwen in V&D zijn verloren na het faillissement, zijn de V&D ervaringen online redelijk goed te noemen. Het bedrijf scoort een 8.1/10 op basis van meer dan dan 50 reviews.

Wij adviseren onze bezoekers om altijd V&D ervaringen te lezen van consumenten die eerder een aankoop hebben gedaan. Als potentiële koper weet je direct waar je aan toe bent en heb je inzicht in of het bedrijf haar klanten netjes behandeld. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een V&D review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

Is V&D betrouwbaar?

Voordelen producten bestellen bij vd.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (67282970, VD.nl B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Diemermere 1, 1112 TA Diemen)
 • Telefoonnummer: 020 – 225 11 75
 • Hoge naamsbekendheid
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Thuiswinkel Waarborg

De V&D klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact
Verzendkosten Gratis vanaf € 20, anders € 3,95
Levertijd 2-3 werkdagen (staat aangegeven per product)
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Gratis

V&D klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat bij een bestelling, er werken immers mensen, en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Wij adviseren bezoekers om bij problemen altijd eerst contact op te nemen met de webshop waar jij een aankoop hebt gedaan. Over het algemeen doet een webshop haar best om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Lukt het niet met de webshop en heb je toch een V&D klacht? Dan kun je hier je ervaring achterlaten. Houd je wel aan de richtlijnen die wij hebben opgesteld. Als jouw V&D review in strijd is met onze regels, dan kunnen wij jouw bericht weigeren of aanpassen.

V&D kortingscode

Wil jij producten kopen met extra korting? Dat is mogelijk met een V&D kortingscode. Op 123Klantervaringen bieden wij naast reviews, ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over het bedrijf én alle actuele acties. Zo heb je alles eenvoudig op één plek. De codes zijn over het algemeen geldig op het gehele assortiment. Mochten er speciale voorwaarden zijn dan tonen wij dat ook op de website. Indien er een V&D kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is V&D betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van V&D of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of V&D een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen V&D ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen V&D ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen V&D review te delen met onze bezoekers. Je V&D beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is V&D?

V&D is vooral actief in de categorie Reviews. Het kan zo zijn dat V&D ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn V&D review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo