D-reizen ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van D-reizen

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

 Heb je zin om op vakantie te gaan, maar weet je nog niet waarnaartoe? Wil je daarnaast je geen zorgen maken over alles wat er geregeld moet worden? Ga dan eens bij D-reizen langs in één van haar vestigingen of op de website D-reizen.nl. Het bedrijf organiseerde haar eerste reis al in 1965. Toen der tijd was er een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek. Klanten konden kassabonnen sparen voor korting op een busreis naar Italië. Dit was een doorslaand succes, mede door de lage prijs van de reis, die was namelijk 97,50 gulden. Niet lang daarna begon Dirk van der Broek D-reizen, toen nog onder de naam D-tours, aan de Bilderwijkstraat in Amsterdam.

Vandaag de dag kun je rustig bij één van de 230 reisbureaus van D-reizen langs of kun je via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp en Facebook met het bedrijf in contact treden. D-reizen is online en telefonisch 365 dagen per jaar tot 23:00 beschikbaar.

Boek het hele jaar door jouw droomvakantie bij D-reizen

Op de website van het bedrijf kies je direct na het landen op de homepage je bestemming, vertrekdatum en de reisduur. Daarnaast geef je aan hoe groot je reisgezelschap is en of je met het vliegtuig wil of voor eigen vervoer zorgt. Daarna vergelijk je eenvoudig alle scherp geprijsde aanbiedingen.

Weet je nog niet waar je naartoe wilt? Dan kun je gemakkelijk zonvakanties of all-inclusive vakanties vergelijken. Het aanbod loopt in de duizenden vakanties dus er zit altijd wat voor jou bij. Alle opties zijn voorzien van mooie foto’s die je helpen bij het vormen van een reëel beeld van je vakantie. Daarnaast weet je precies waar je wel of niet voor hoeft te betalen. Met D-reizen weet je zeker dat je niet voor ongemakkelijke verrassingen komt te staan.

Met het reisbureau D-reizen regel je eenvoudig je reis online of bij één van haar vestigingen bij jou in de buurt. Het bedrijf blinkt uit met een klantenservice die het jaar rond beschikbaar is en een gigantisch aanbod aan reizen. Met behulp van D-reizen weet je zeker dat je zonder zorgen een onvergetelijke vakantie regelt.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst D-reizen reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen D-reizen review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een D-reizen review achter voor ander bezoekers.

Is D-reizen betrouwbaar?

Voordelen vakantie boeken bij D-reizen.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (33253095)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp)
  • 230 fysieke reisbureau’s verspreid door Nederland
  • 365 dagen per jaar bereikbaar voor vragen via vele verschillende kanalen
  • Aangesloten bij ANVR en SGR

De D-reizen klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL of creditcard
Bemiddelingskosten € 0 tot € 45 per boeking
Annuleringskosten Verschilt per reisaanbieder
Wijzigingskosten Verschilt per reisaanbieder
Bedenktijd Geen, boekingen zijn definitief

D-reizen klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een D-reizen klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

D-reizen kortingscode

Wil jij een vakantie boeken met extra korting? Dan kan dat met een D-reizen kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare D-reizen kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is D-reizen betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van D-reizen of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of D-reizen een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen D-reizen ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen D-reizen ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen D-reizen review te delen met onze bezoekers. Je D-reizen beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is D-reizen?

D-reizen is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat D-reizen ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn D-reizen review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.