VakantieXperts ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van VakantieXperts

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   De kerstvakantie, meivakantie of zomervakantie staat voor de deur. Wat doe je dan? Op vakantie natuurlijk! Met VakantieXperts weet je zeker dat dit van begin tot eind goed geregeld is. Het bedrijf heeft een grote keuze uit zowel Europese reizen als buiten Europa. Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie met specialistisch advies en een grote affiniteit met haar bestemmingen. Met 210 reisbureaus is er altijd een locatie van VakantieXperts bij jou in de buurt.

   De kracht van VakantieXperts ligt hem in haar maatwerk, haar medewerkers stellen je vakantie samen precies zoals jij het wil. Verder heeft het bedrijf een assortiment met meer dan 200 touroperators, vergelijkers en aanbieders, allemaal binnenshuis. Dit maakt VX onafhankelijk en authentiek in haar aanbiedingen. Daarnaast hebben de 800 persoonlijke reisadviseurs een grote expertise van alle vakantiebestemmingen. Ze staan altijd voor je klaar om je van persoonlijke tips, ervaringen en kennis te voor zien. Bovendien weet VakantieXperts dat niet bij iedereen het geld door de douchekraan binnenstroomt. Daarom zoekt het bedrijf altijd naar de hoogst mogelijke waarde van je vakantie binnen het door jou gestelde budget.

   Boek bij VakantieXperts een vakantie op maat binnen jouw budget

   Dus heb jij zin in een avontuur in Amerika, Engeland, Kaapverdië, Noorwegen of Zuid-Afrika, ga dan naar een VakantieXperts reisbureau bij jou in de buurt of bezoek de website. Op deze vakantiebestemmingen en nog vele andere zorgt het bedrijf dat jij de vakantie van je dromen beleeft. Er wordt gedacht aan autohuur, verzekeringen, overnachtingsplek en eventuele vliegveld transfers. Bovendien kun je kiezen uit cruises, autovakanties, last minutes en city trips. Het kan zo gek niet op en VakantieXperts verzorgt het voor je.

   Vind je het moeilijk om de juiste vakantiebestemming te kiezen dan kun je langs gaan bij een inspiratieavond op een VakantieXperts locatie bij jou in de buurt. Deze avonden zijn doorgaans van 19:15 tot 21:00 en de toegang is gratis. Onder het genot van een hapje en een drankje doe je daar gezellig inspiratie op voor je volgende bestemming.

   123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst VX reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen VakantieXperts review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een VakantieXperts review achter voor ander bezoekers.

   Is VakantieXperts betrouwbaar?

   Voordelen vakantie op maat boeken bij VX.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (60598425)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp)
   • Bijna 200 reisbureaus verspreid over Nederland, altijd wel 1 bij jou in de buurt
   • 800 persoonlijke reisadviseurs voor vragen en advies
   • Vakantie op maat

   De VakantieXperts klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, PayPal en creditcard
   WijzigingenKosten zijn verschillend per touroperator
   VisumZelf regelen (zitten kosten aan verbonden)
   Bedenktijd14 dagen
   AnnulerenKosten zijn verschillend per touroperator

   VakantieXperts klachten

   Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een VX klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   VakantieXperts kortingscode

   Wil jij producten kopen met extra korting? Dan kan dat met een VakantieXperts  kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare VakantieXperts kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.