UnitedConsumers ervaringen en reviews

€ 360 Kortingscode
€ 360 Kortingscode
UnitedConsumers
€ 360 Kortingscode
€ 360 Kortingscode
1 Review van UnitedConsumers
 1. 1.25
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Uit voorzorg gebeld om geen problemen te krijgen met overstappen. Gevraagd wat mijn verbruik is én nagevraagd wanneer ik moet overstappen om juist géén gedoe te krijgen. Eindstand zit ik met een boete én krijg ik mijn bonus niet. >€200,- houden ze nu in eigen zak wat van mij is! Klantenservice interesseert het niets want het is niet te achterhalen wat medewerker gezegd heeft. Geen tegemoetkoming, niks. Lekker makkelijk geld verdienen op andermans centen. Waardeloze onbeschofte medewerkers die je dus niet kan vertrouwen!!! Ze maken van hun probleem jouw probleem.

  Oplichting eerste klas!

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Oplichting Niet serieus genomen Geld dieven
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€ 360 kortingscode bij UnitedConsumers
Goedkope energie en de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting! Voor goedkope energie hoeft u dus bijna niets te doen, want overstappen van energieleverancier is zo geregeld. Uw aansluiting blijft hetzelfde, dus u behoudt gewoon stroom en gas. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest. Via UnitedConsumers.nl kunt u met een gemiddeld verbruik € 360,- over drie jaar besparen op uw energiekosten!

We kennen het allemaal, eens in de maand worden er een aantal bedragen van je rekening afgehaald. Verplichte zaken zoals de zorgverzekering, energiemaatschappij, autoverzekering of je mobiele telefoon abonnement moeten nou eenmaal betaald worden. Iedereen doet het en niemand vindt het leuk. Gelukkig is daar UnitedConsumers (UC) die je helpt om te besparen op je vaste lasten. Meer geld overhouden, voor een leuker leven, dat is waar UC voor staat.

United Consumers is een consumenten collectief voor iedereen en kan je helpen met kortingen op je zorgverzekering, autoverzekering, energiekosten, mobiele telefoon abonnement en je brandstofkosten. Hoe gaat dit in zijn werk? United Consumers kan extra korting regelen, doordat zij commissies van grote partijen teruggeven in de vorm van korting. Andere vergelijkingswebsites stoppen deze commissies vaak in hun eigen zakken. Wanneer je je aanmeldt bij UC spaar je voor een online bedrag en dit bedrag krijg je terug en kun je op elk gewenst moment laten uitkeren op je bankrekening. Het bedrijf heeft ook een webshop, waar je met je gespaarde tegoed een cadeau kunt uitkiezen die je graag wilt ontvangen. Meer dan 500 000 mensen maken al gebruik van UnitedConsumers en de verwachting is dat dit in de toekomst flink zal gaan stijgen.

Prijs voor beste klantenservice van 2018

Dat het bedrijf een concept is waar geprofiteerd van kan worden blijkt wel uit het feit dat ze opnieuw de Opiness Award hebben gewonnen voor de beste service. Deze goede service is ook wel te zien uit het feit dat de klantenservice van maandag tot en vrijdag geopend is tussen 08:00 en 21:00 uur waar je met liefde zal worden geholpen.

Het leuke van de webshop is dat er laatste veranderingen te vinden zijn over verzekeringen en andere vaste lasten, zo blijf je altijd op de hoogte van veranderingen die effect hebben op jouw portemonnee. Er wordt ook een nieuwsbrief aangeboden waarbij je deze nieuwtjes dagelijks in je mailbox mag ontvangen mocht je hier in geïnteresseerd zijn.

Iets interessants gezien bij UnitedConsumers? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met UnitedConsumers. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw UnitedConsumers review te laten lezen.

Is UnitedConsumers betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij UnitedConsumers.com:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 7 verschillende bedrijven: UC C.V (0169982473), UC Holding B.V. (117119480), UC Energie B.V. (117148755), UC Motorbrandstof B.V. (117121786), UC Telecom B.V. (17148754), UC Verzekeringen B.V. (17182211) en UC Schadeverzekeringen B.V. (0151356449).
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven)
 • Winnaar Opiness Award 2018 voor beste service op het gebied van autoverzekeraars, energie en zorgverzekeraars

De UnitedConsumers klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Levertijd Per product verschillend
Bedenktijd 14 dagen

UnitedConsumers klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met UnitedConsumers bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

UnitedConsumers kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een UnitedConsumers kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

UnitedConsumers
2.5 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10
Klantenservice
0
Prijs/Kwaliteit
0
Verzending
0

Is UnitedConsumers betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van UnitedConsumers of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of UnitedConsumers een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen UnitedConsumers ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen UnitedConsumers ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen UnitedConsumers review te delen met onze bezoekers. Je UnitedConsumers beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is UnitedConsumers?

UnitedConsumers is vooral actief in de categorie Financiële producten. Het kan zo zijn dat UnitedConsumers ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn UnitedConsumers review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo