Stalt Medical ervaringen en reviews

Gratis Verzending
Gratis Verzending
Stalt Medical
Gratis Verzending
Gratis Verzending
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Stalt Medical

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Stalt Medical biedt een zeer uitgebreid assortiment aan medische producten tegen scherpe prijzen. Om medische producten in Nederland (en eigenlijk heel Europa) te mogen verkopen moeten deze bedrijven zich houden aan de wet- en regelgevingen, die uiteraard zeer zorgvuldig zijn opgesteld. Bij aankoop van producten van Stalt Medical kan je er in ieder geval vanuit gaan dat deze voldoen aan onze eisen en dat deze uitgebreid getest zijn. Uiteraard is het niet de bedoeling om medicatie zomaar in te nemen, maar is hier een geldige reden voor vereist. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing door en bekijk ook welke beperkingen er gelden. Zo mogen veel medicatie niet ingenomen worden tijdens de zwangerschap of mag je met sommige medicijnen niet autorijden. Kijk ook goed met welke medicijnen de medicatie gecombineerd mag worden als je al gebruik maakt van een middel. Voor alle producten uit de webshop geldt dat deze een CE certificering hebben en elk product bezit een WHO-indicator. Zo weet je zeker dat deze veilig zijn om te gebruiken en juist werken. Het is in de webshop niet mogelijk om medische producten aan te schaffen, maar er wordt meer gericht op medicatie accessoires. Denk hierbij aan bloeddrukmeters, rolstoelen, tassen en doosjes en andere meters.
   Alle producten worden snel en efficient door heel Europa verzonden en zo ook naar Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de verzendpartner GLS en wordt er altijd een track and trace nummer meegestuurd, zodat de bestelling gevolgd kan worden. Mocht je nog niet precies weten wat je nodig hebt kun je het deskundige personeel vragen stellen en professioneel advies verwachten. Alle geleverde producten hebben een garantie van 24 maanden. Mocht je het product graag in het echt willen zien dan kun je deze direct in de winkel bekijken. Hiervoor hoef je alleen even op te bellen en een afspraak in te plannen. Voor al je medische en diagnostische instrumenten kun je terecht bij Stalt Medical.

   Iets interessants gezien bij Stalt Medical? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Stalt Medical. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Stalt Medical review te laten lezen.

   Is Stalt Medical betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij staltmedical.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (24462113)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (van Godewijckstraat 25, 3311 GX Dordrecht)
   • Mogelijkheid om producten te bekijken in fysieke winkel op afspraak
   • Webshop Keurmerk

   De Stalt Medical klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
   VerzendkostenGratis vanaf € 100, anders € 3,95
   LevertijdVoor 18:00 besteld, morgen in huis
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Stalt Medical klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Stalt Medical bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Stalt Medical kortingscode

   Net als de meeste webshops is het ook bij dit bedrijf mogelijk om een Stalt Medical kortingscode in te voeren. Wij houden van iedere website in de gaten of er promotiecodes beschikbaar zijn en plaatsen deze op de website. Zo zijn wij lid van de staltmedical.nl nieuwsbrief om goed in de gaten te kunnen houden of er acties of aanbiedingen zijn. De codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Stalt Medical kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.