Lightspeed ervaringen en reviews

Gratis Pakket
Gratis Pakket
Lightspeed
Gratis Pakket
Gratis Pakket
1 Review van Lightspeed
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  100

  SEO Shop levert zeer goede software voor onze restaurants. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om zelf te bestellen. Dit vinden ze niet alleen erg leuk, maar scheelt het personeel veel werk. Alle systemen, menukaarten, kassa’s, voorraad, inkoop etc. zijn met elkaar verbonden en gaat volledig automatisch. Ben erg te spreken over de kwaliteit, de support en het product.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Compleet pakket, geen technische kennis nodig Alles geautomatiseerd wat geautomatiseerd kan worden
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Lightspeed biedt op webwinkelsoftware dat speciaal gericht is op retail, restaurants en eCommerce. Deze software is kant en klaar en er is geen technische kennis vereist om hiervan gebruik te kunnen maken. Met de pakketten die Lightspeed biedt heb je alles direct in één omgeving en ben je in één keer klaar om je website of kassasysteem te starten. Op de website kun je vele toepassingen van software vinden en word het duidelijk gemaakt hoe je deze moet gebruiken. Dit bedrijf biedt drie pakketten met elk hun eigen toepassing. Voorheen was dit bedrijf actief onder de naam: SEOShop.

Lightspeed eCommerce – Webwinkel software

Zonder enige technische kennis kan je bij Lightspeed je eigen webshop starten met een zeer professionele uitstraling. Je hebt keuze uit meer dan 60 verschillende thema’s die volledig aanpasbaar zijn naar jouw eigen smaak en eisen. Aanpassingen zijn gemakkelijk te doen door middel van editors en drag and drop modules. De shops zijn zo geoptimaliseerd dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachine’s en jij snel de klanten bereikt die geïnteresseerd zijn in de producten die jij biedt. Het enige wat je nog hoeft te doen is de informatie over jouw webshop in te vullen. Producten kunnen eenvoudig toegevoegd en bewerkt worden met bijvoorbeeld productfoto’s. Van ieder product kun je een eigenschap toevoegen, waar de klant laten op kan filteren denk hierbij aan kleur, maat of een eigen eigenschap. De verkoop wordt zo bijgehouden dat je in de back-end nauwlettend de voorraad in de gaten kunt houden. Out of the box heeft de webshop een automatische integratie met betaalsystemen van met o.a. iDEAL en kun je automatisch Track and Trace code’s versturen naar de klant. Dit pakket is al beschikbaar vanaf € 49 per maand.

Lightspeed Restaurant – Kassasysteem software

Een kassasysteem dat volledig in de cloud werkt speciaal voor horeca eigenaren. Het systeem houdt alle belangrijken factoren in de gaten, zodat jij meer tijd overhebt voor het ondernemerschap. Je kunt eenvoudig je eigen look and feel voor het menu creëren dat bij jouw restaurant past. Denk hierbij aan aangepaste foto’s van jouw restaurant en omschrijvingen, prijzen en notities van jouw assortiment. Het betaalsysteem is erg intuïtief in elkaar gezet en is gericht op de moderne klant. Zo kun je gemakkelijk rekeningen splitsen of bij elkaar voegen of betalen met meer betaalmogelijkheden dan alleen contant geld. Daarnaast kun je ook de klant zelf de bestelling laten invoeren om zo de wachttijd te verkorten. Alle ingevoerde data wordt in het achterliggende systeem bijhouden en verzamelt. Zo kun je goed rapportages uitdraaien en een duidelijk overzicht creëren voor jezelf. Aan de hand van deze data kun je piekmomenten van te voren zien aankomen, heb je inzicht van de prestaties van het personeel en kun je een efficiënte planning creëren.

Lightspeed Retail – Geïntegreerd eCommerce platform en kassasysteem

Meer grip op je fysieke winkel en meer inzicht hebben in de online en offline verkoop met dit retail pakket. Met dit pakket kun je je fysieke winkel als het ware aan je online webshop koppelen en zo een eCommerce platform creëren en een gedeelde kassasysteem. Zo kunnen klanten blijven winkelen in jouw shop wanneer het hun uitkomt en kun je meer klanten bereiken. De voorraad wordt van zowel de online als offline verkoop nauwkeurig bijgehouden, zodat je je alle klanteninformatie op één plek hebt. Deze informatie is weer te exporteren, zodat jij de verkoop en groei goed in kaart kunt brengen. Daarnaast wordt het goed zichtbaar welke producten goed verkopen en wellicht meer aandacht nodig hebben. Doordat alle in en uitgaven in kaart worden gebracht kan ook de boekhouding met dit systeem geautomatiseerd worden.

Iets interessants gezien bij Lightspeedhq? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Lightspeed. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Lightspeedhq review te laten lezen.

Is Lightspeed betrouwbaar?

Voordelen pakket afnemen bij Lightspeedhq.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (17229470)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Herengracht 54, 1015 BN Amsterdam)
 • Wereldwijd actief en een kantoor in Amsterdam. Mogelijkheid voor Nederlandse support.
 • Geen technische kennis noodzakelijk
 • Wereldwijd meer dan 45 000 actieve klanten
 • Gratis alle producten 14 dagen testen

De Lightspeedhq.nl klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Bedenktijd 14 dagen

Lightspeed klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Lightspeed bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Lightspeedhq kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Lightspeedhq kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Probeer de 3 verschillende pakketten gratis voor 14 dagen en of het bij jouw organisatie past

Lightspeed
9.5 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
10

Is Lightspeed betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Lightspeed of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Lightspeed een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Lightspeed ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Lightspeed ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Lightspeed review te delen met onze bezoekers. Je Lightspeed beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Lightspeed?

Lightspeed is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Lightspeed ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Lightspeed review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo