Remschijf ervaringen en reviews

1 Review van Remschijf
  1. Waardeloos bedrijf na 1 week leveren ze het verkeerde en nog wel 3 straten verderop..
    Geen zaken meer mee doen

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet bij iedere bestelling
Bij iedere bestelling altijd een gratis cadeautje

Als jij een auto eigenaar bent, dan weet je hoe belangrijk het is om er goed voor te zorgen. Hoe beter je ervoor zorgt – hoe langer hij leeft. Je kan hem dan later ook voor een beter prijs verkopen, natuurlijk. Een van de meest belangrijke onderdelen van een auto, zijn de remmen. Waar ga je heen als je nieuwe remmen nodig hebt? Check Remschijf.nl

Remschijf is jouw remonderdelen specialist

Remschijf is een online winkel die remschijven en andere remonderdelen verkoopt. Het bedrijf heeft bijna 10 jaar ervaringen in het verkopen en installeren van remschijven, remblokken en andere remonderdelen. Je kunt er remonderdelen vinden en alle auto-onderdelen rondom de wielen en stuurinrichting.

Het is extreem belangrijk om de remschijven op tijd te vervangen. Je zou je geen zorgen moeten maken over of je remmen het wel zullen doen wanneer je ze nodig hebt. Het is een kwestie van veiligheid, niet alleen die van jou, maar ook alle andere auto’s en personen op de weg. Hoe weet je wanneer het tijd is om je remschijven te vervangen? Je gaat merken dat je remschijven kuren beginnen te krijgen, of dat je auto vibreert wanneer je remt.

Je hoeft niet lang te wachten om je remschijven te vervangen. Remschijf is een online winkel die je bestelling de volgende dag bezorgd. Zorg dat je voor 16:30 hebt besteld, en krijg je bestelling de volgende dag bezorgd.

Remschijf is een winkel die exclusief online is, daardoor kunnen ze een goedkopere prijs vragen voor de producten. De onderdelen worden direct door de leverancier geleverd, dus je krijg garage kwaliteit voor een lagere prijs. Je kan zelf de remschijven verwisselen, met de hulp van een handleiding die je kunt vinden op de Remschijf website. Maar je kan ook installatie service bestellen, bij je remschijf bestelling.

Remschijf ervaringen zijn uitstekend

Het bestel proces is zeer gemakkelijk. Ga naar de Remschijf pagina en vul je kenteken in. De remonderdelen voor jouw auto zullen naar voren komen. Selecteer het onderdeel dat je nodig hebt, en bestel. Zo simpel is het.

Remschijf heeft meer dan 180.000 reviews online. De klanten waarderen hun remschijf ervaringen als extreem hoog. Gebaseerd op de reviews achtergelaten door klanten, heeft het bedrijf een gemiddelde score van 9,4 op 10.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Remschijf reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Remschijf review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Remschijf review achter voor ander bezoekers.

Is Remschijf betrouwbaar?

Voordelen remonderdelen bestellen bij Remschijf.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (51708922, AutopartsOnline BV)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Jagerserf 13, 3851 SM Ermelo)
  • Telefoonnummer: 0341-267637
  • Kwaliteit gelijk aan de garage
  • Gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet bij iedere bestelling
  • Remschijven voor bekende automerken als: Audi, BMW en Fiat

De Remschijf klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact
Verzendkosten Gratis
Levertijd Voor 16:30 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 100 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Remschijf klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Remschijf klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Remschijf kortingscode

Wil jij remonderdelen kopen met extra korting? Dan kan dat met een Remschijf kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Remschijf kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Remschijf betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Remschijf of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Remschijf een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Remschijf ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Remschijf ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Remschijf review te delen met onze bezoekers. Je Remschijf beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Remschijf ?

Remschijf is vooral actief in de categorie: Auto's en remschijven.

Wordt mijn Remschijf review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo