Lampen24 ervaringen en reviews

6 Reviews van Lampen24
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Wij zijn net verhuisd en hadden nieuwe lampen nodig.Lampen24 heeft vele design lampen voor een scherpe prijs. In plaats van de standaard IKEA lampen hebben wij hier alles aangeschaft. Alles verliep vlekkeloos en wij kunnen nu genieten an drie mooie lampen.

  Lees meer...
  Nuttig(4) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 2
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  De levering van mijn plafondventilator bij Lampen 24 in 2018 was prima. Maar nu is de afstandsbediening zoek. Lampen 24 wil geen moeite doen om deze bij de fabrikant te bestellen. Het komt erop neer: zoek het maar uit klant. Ook na aandringen en Lampen 24 erop wijzend dat dit toch echt wel tot haar servicetaken behoort, kreeg ik nul op rekest. Zaak-shops.nl heeft de afstandsbediening zonder problemen voor mij nabesteld. Voortaan wordt het dus Zaak-shops bij het bestellen van verlichting!!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: makkelijk te bestellen
  - Negatieve Punten: zeer slechte klantenservice, schandalig
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. 1.5
  Bestelgemak
  50
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  10

  SNL10163785
  ‘Zoekgeraakte’ bestelling?

  Mijn bestelling van 24 juni zou volgens Lampen24 op 30-06-2020, 17:34 zijn afgeleverd bij de buren.
  Geen van de buren heeft mijn pakket ontvangen.

  Nu, 2 augustus, dus bijna 6 weken later, tientallen mails en telefoongesprekken later nog steeds geen ventilator. Terugbellen doen ze overigens nooit.

  Zou ik er deze zomer nog van mijn ventilator mogen genieten?

  Lees meer...
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 4. Besteld een Artimide tolomeo parente mini WANDLAMP. ( €200 )Geleverd gekregen een lamp, echter geen wandsteun behorend bij een wandlamp. Nareclamatie bij klantenservice( 3 keer bellen ) en aangegeven dat anderen de lamp leveren incl. Wandsteun geen reactie gekregen. De eerste reactie bestond uit een mail bericht met een factuuur voor de wandsteun Ad €36.De tweede reactie was wederom de factuur en de algemene voorwaarden. Niemand belt terug.
  Kortom een waardeloos bedrijf zonder service met klantenservice medewerkers die een veredelde telefoniste functie hebben om de boel af te schermen..
  Ik adviseer eenieder hier niet te kopen, alternatieven zijn er genoeg.

  Het is of je een tv koopt maar bij uitpakken ontbreekt de steun waar de tv op moet staan, die je vervolgens erbij mag kopen. Werkelijk belachelijk, hoop dat bedrijf snel moet stoppen.

 5. 0.75
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  ongeveer 5 weken wachtende op een lamp maar nog niks binnen, niets gezien en gehoord van de verkoper
  Spijt dat ik daar een te dure lamp heb gekocht die bij de action een kwart van de prijs is maar door corona helaas dicht is.
  Nooooooit meer

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Weken wachttijd Geen informatie over verzending Teveel reclame in mijn maibox
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 6. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  2 keer verkeerde lamp.Nu niets meer vernomen.Ga bij een ander bestellen.(puinhoop daar)

  Lees meer...
  + Positieve Punten: 0
  - Negatieve Punten: 10
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

70% korting bij Lampen24
Koopjesjagen wordt nu pas echt leuk – Sla uw slag in de nieuwe koopjeshoek van Lampen24.nl en profiteer van leuke lampen met tot wel 70% korting!

Bij Lampen24 bestel je gemakkelijk online al je verlichting voor in en rondom het huis. Het assortiment van deze webshop is zo groot dat het vrijwel zeker is dat je slaagt voor je aankoop. Met meer dan dertigduizend verschillende producten en 340 000 producten op voorraad is Lampen24.nl de grootste online lampen webshop van Europa. Niet alleen het assortiment is bijzonder groot, maar de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Elke week heeft deze webshop een speciale aanbieding, waarmee jij profiteert van extra korting op een uitgelichte lamp. Daarnaast heeft Lampen24 ALTIJD een kortingscode beschikbaar, zo bespaar jij altijd tot wel € 25 bij aankoop van € 150 aan lampen. Dit is erg fijn, zeker als je net je huis gaat verbouwen of toe bent aan een nieuwe interieur. Je kunt het je zo gek niet bedenken en er is een lamp voor. Speciale hanglampen, kroonluchters en smartlight het is allemaal te verkrijgen in de webshop. Maar ook verlichting voor buiten dat extra goed tegen barre weersomstandigheden bestendig is en waterdicht. Zo kun je je tuin supermooi verlichten met nieuwe slimme lampen.

De webshop van Lampen24.nl is zeer gebruiksvriendelijk en rijk aan informatie ingedeeld. Zo kun je op veel verschillende attributen filteren, zodat je selectie beperkt wordt tot lampen die binnen jouw keuze vallen. Doordat ieder product rijk is aan informatie kun je op veel verschillende attributen filteren, zoals de kleur en de vorm, maar ook zaken zoals verstelbaar, met lichtbron of met afstandsbediening. Iedere lamp bevat eigenschappen, waardoor jij in één oogopslag ziet of het bijvoorbeeld LED lampen zijn of dat een lichtbron wordt meegestuurd. Daarnaast is het energielabel zichtbaar, zodat je ziet wat het verbruik is. In de productbeschrijving zie je de omschrijving van de lamp, waarvan de lamp gemaakt is en andere eigenschappen.

Scherpe service bij Lampen24

Iedere bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro en wordt zorgvuldig ingepakt door de medewerkers van Lampen24. Deze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar voor vragen over een producten, je bestelling of andere vragen. Je kunt contact opnemen per mail of via de telefoon. Betalen geschiedt gemakkelijk via de bekende online betaalmethoden, maar als je ouderwets overboekt dan krijg je zelfs 2% extra korting. Lampen24 past het assortiment aan op de huidige trends, zodat jij altijd de laatste designs krijgt en de nieuwste innovaties.

Iets interessants gezien bij Lampen24? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Lampen24. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Lampen24 review te laten lezen.

Is Lampen24 betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Lampen24 NL:

 • Onderdeel van het Duitse bedrijf: Lampenwelt GmbH (Seelbüde 13, 36110 Schlitz)
 • Groot assortiment van meer dan 350 000 artikelen
 • Actief in heel Europa
 • Webshop Keurmerk

De Lampen24 klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Bancontact
Verzendkosten Gratis vanaf € 50, anders € 4,95
Levertijd Verzending 1-2 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Lampen24 klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Lampen24 bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Lampen24 kortingscode

Lampen24.nl heeft altijd een kortingscode beschikbaar, waarmee je extra korting krijgt op al je aankopen in de webshop. De codes zijn afhankelijk van hoeveel je uitgeeft en hebben een minimale bestedingsbedrag. Daarnaast krijg je door de betaling handmatig over te boeken nog eens 2% extra korting op je volledig aankoop bij Lampen24.nl. Periodiek is er van Lampen24 een speciale kortingscode beschikbaar, waarmee je meer korting krijgt dan € 25. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Lampen24 kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Lampen24
3.7 Score
5 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
5.6
Klantenservice
2.6
Prijs/Kwaliteit
3.8
Verzending
2.8

Is Lampen24 betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Lampen24 of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Lampen24 een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Lampen24 ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Lampen24 ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Lampen24 review te delen met onze bezoekers. Je Lampen24 beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Lampen24?

Lampen24 is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Lampen24 ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Lampen24 review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo