ReMarkt ervaringen en reviews

ReMarkt Kortingscodes
ReMarkt Kortingscodes
ReMarkt
ReMarkt Kortingscodes
ReMarkt Kortingscodes
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van ReMarkt

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   ReMarkt is in 2001 opgericht en heeft al meer dan 15 jaar online ervaring met het verkopen van refurbished IT producten en onderdelen. Refusbished betekent letterlijk gereviseerd en houdt in dat er een tweede leven is geblazen in bijvoorbeeld een computer, laptop of smartphone. Dit is niet zomaar een tweedehands product vol met gebruikssporen, maar het product wordt volledig gereviseerd en technisch gecontroleerd. Het is afhankelijk van het product in welke staat het gereviseerd is en dit staat bij het product aangegeven. Zo kan het zijn dat er een volledig nieuwe bezel in een smartphone is gezet, zodat de gebruikssporen van de vorige gebruiker niet te zien zijn en de smartphone er als nieuw uitziet. Daarnaast worden de producten technisch gecontroleerd en kan er bijvoorbeeld een nieuwe batterij in de laptop geplaatst worden, zodat deze een accuduur heeft zoals dit oorspronkelijk bedoeld was. Het assortiment bestaat uit vele verschillende gereviseerde productgroepen en alles wordt uit eigen voorraad geleverd. De productgroepen die ReMarkt levert zijn: laptops, desktops, monitoren, printers, maar ook software en onderdelen.

   Voor Apple fanaten is er een speciale Apple sectie ingericht waar je refurbished iPhones en MacBooks kunt aanschaffen. Het voordeel van gereviseerde producten is dat de prijs een stuk lager ligt dan de nieuwprijs, maar dat je eigenlijk een (zo goed als) nieuwe device geleverd krijgt. Op deze manieren heb je de voordelen van een nieuw product, maar betaal je een stuk minder. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan het milieu, want je hergebruikt producten die niet opnieuw gemaakt hoeven te worden. ReMarkt importeert en exporteert producten wereldwijd en heeft hier vele tientallen jaren ervaring mee. Het deskundig personeel is goed opgeleid en staat klaar voor al je (technische) vragen omtrent de producten. De prijzen kunnen zo laag gehouden worden door grootschalige inkoop en het importeren uit het buitenland.

   Iets interessants gezien bij ReMarkt? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Remarkt. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw ReMarkt review te laten lezen.

   Is ReMarkt betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Remarkt.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (52945855)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Ellerweg 2, 6037 RS Kelpen-Oler)
   • A-merk producten tegen een lage prijs
   • Staffelvoordeel bij 10 producten of meer

   De ReMarkt klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, bankoverschrijving en Mister Cash
   Verzendkosten€ 8,00
   LevertijdVoor 12:00 besteld, morgen in huis
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Remarkt klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Remarkt bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Remarkt kortingscode

   Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Remarkt kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.