HEMA ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
HEMA
10% Kortingscode
10% Kortingscode
1 Reactie van HEMA
  1. Bah, waarom heeft zo’n oprecht bedrijf het nodig om mensen op het verkeerde been te zetten met fantastische via de Vriendenloterij aangeboden prijzen. Zelfs mijn bankrekening is me ontfutseld. Past toch helemaal niet bij jullie, schaam je marketingman. Gerrit

Laat een reactie achter

Uw totale score

10% kortingscode bij HEMA
exclusief voor ouders van nu voordeelpas- houders. in oktober én november 10% korting op baby verzorgingsproducten.

HEMA, wie kent de winkel niet. De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam of HEMA, opende haar eerste winkel in november 1926. De winkel was bedoeld voor normale mensen. Toen der tijd waren dergelijke winkels namelijk voor de rijken bestemd. Producten waren niet duurder dan 10, 25 of 50 cent. Na verloop van tijd was het bedrijf niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Al in 1927 opende HEMA haar eerste winkel buiten Amsterdam, en één jaar later waren er al tien winkels verspreid door heel Nederland. In 1984 opende het bedrijf haar eerste winkel in België en vandaag de dag zijn er 750 HEMA’s verspreid over 9 verschillende landen. Van Duitsland tot Frankrijk en van Oostenrijk tot de Verenigde Arabische Emiraten, overal koop je de kwaliteit van HEMA.

In de HEMA-winkels vind je eten, drinken, kleding, kookartikelen en artikelen voor je huis. Het assortiment is gigantisch en er ligt een grote nadruk op functionaliteit, optimisme en plezier. Wanneer iets functioneel is maar niet speciaal, is het niet HEMA. Deze unieke combinatie wordt al bijna 100 jaar nagestreefd.

Verder hechten ze bij HEMA veel waarde aan milieuvriendelijkheid en duurzame producten. Ze zijn duidelijk en open over hun beleid. Ze proberen duurzaamheid te integreren bij de bron van de producten, in de productiemethodes en de toevoegingen aan het eten. HEMA wil niet alleen dat producten duurzaam zijn, maar ook dat het begrijpelijk, betaalbaar en toegankelijk is voor de consument.

Shoppen bij de HEMA kan nu ook eenvoudig online

Vandaag kun je alle artikelen van HEMA ook online kopen. Op de website kies je eenvoudig je favoriete HEMA-producten tegen gebruikelijk lage prijzen. Verder kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de fotodruk service. Via de website kies je hoe je je foto’s wil afdrukken. Bijvoorbeeld als enkel of dubbele foto, of in de vorm van een boekje. Hierna upload je je foto’s en kun je zelf je fotoboek maken. Als je klaar bent kun je het geheel afhalen in een HEMA-winkel bij jou in de buurt.

Zonder HEMA geen Nederland, zolang is de winkel al een onderdeel van de Nederlandse samenleving. Het bedrijf blijft innoveren, heeft uitstekende klantenbediening zowel in de winkel als online en heeft een eeuwig uitbreidend assortiment. HEMA is terecht de winkel waar je gemakkelijk alles voor lage prijzen aanschaft.

Iets interessants gezien bij HEMA? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met HEMA. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw HEMA review te laten lezen.

Is HEMA betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij hema.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34215639)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (NDSM-straat 10, 1033 SB Amsterdam)
  • Wereldwijd een bekend merk
  • HEMA punten sparen voor extra korting of producten (25 punten cadeau na aanmelding)
  • Winnaar Webshop Awards ABN Amro 2018/2019
  • Thuiswinkel Waarborg

De HEMA klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en creditcard
Verzendkosten Gratis vanaf € 25, anders € 3,95 tot € 9,95
Levertijd Per product verschillend, staat bij het artikel
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Op rekening van de koper (gratis in de winkels)

HEMA klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met HEMA bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

HEMA kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een HEMA kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is HEMA betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van HEMA of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of HEMA een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen HEMA ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen HEMA ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen HEMA review te delen met onze bezoekers. Je HEMA beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is HEMA?

HEMA is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat HEMA ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn HEMA review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo