Powerpeers ervaringen en reviews

€ 325 Korting
€ 325 Korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Powerpeers

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Profiteer van € 325 korting bij een 3-jarig contract
   Bij een 1-jarig contract ontvang je € 85 korting

   Powerpeers is een website die helpt om de controle te houden op jouw energieverbruik. Je bent immers zelf in staat om je eigen energiemaatschappij uit te kiezen. Dit bedrijf onderscheid zich door het feit dat je via de app zelf kunt kiezen waar je energie vandaan komt. Als jij bijvoorbeeld zonnepanelen hebt dan kun je alles zo instellen dat je hier optimaal van profiteert en het maximale uit je panelen haalt. Wanneer er een aantal dagen geen zon is en je geen energie meer kunt halen uit je eigen energiebron dan zorgt Powerpeers ervoor dat je gebruik kunt maken van duurzame energie. Powerpeers zorgt ervoor dat jij altijd gebruik kunt maken van groene energie, zoals bijvoorbeeld uit windmolens.

   Het doel van Powerpeers is om persoonlijke energie aan te bieden en energie zo duurzaam mogelijk te houden. Het is het ideale bedrijf voor iedereen die ook vindt dat energieverbruik moet veranderen en dat men hier meer bij moet stilstaan. Wil jij actie ondernemen en een verschil maken, zodat het milieu erop vooruit gaat dat dan is Powerpeers wat voor jou. Laat mensen zien dat het ook op een schonere en duurzame manier mogelijk is.

   Wordt milieubewuster en ga voor duurzame energie

   Het bedrijf heeft als droom dat iedereen gebruik kan maken van duurzame energie en zelfs energie dat zelf is opgewekt. Wanneer je in dezelfde visie als het bedrijf gelooft dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op de website en voor een eerlijke prijs een stuk milieubewuster door het leven kunt gaan. Vele zijn je al voorgegaan, en hieronder vallen ook BN’ers zoals Katja Schuurman.

   Ben jij van plan om over te stappen van energiemaatschappij en vind je het belangrijk om je energie te halen uit een duurzame bron? Via de website van Powerpeers ben je in staat om gratis een prijs op de vragen door je adres op te geven, laat de website verder het werk doen en ontvang de prijsopgave. Hierna kan je een nieuwe duurzame leven beginnen en kun je met een beter gevoel door het leven.

   Iets interessants gezien bij Powerpeers? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Powerpeers. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Powerpeers review te laten lezen.

   Is Powerpeers betrouwbaar?

   Voordelen overstappen naar Powerpeers:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (63459671)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Paasheuvelweg 1, 1105 BE Amsterdam)
   • 100% duurzame energie uit groene bronnen, zoals wind, zon en water
   • Doel om energie transparant en persoonlijk te maken

   De Powerpeers klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenAutomatische incasso
   VerzendkostenGeen
   LevertijdOngeveer 1 maand
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenNiet van toepassing

   Powerpeers klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Powerpeers bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Powerpeers kortingscode

   Helaas bestaan er geen Powerpeers kortingscodes. Kortingen die je ontvangt worden automatisch van het termijnbedrag afgetrokken en gelden voor alle klanten. Hierdoor is iedereen verzekerd van het feit dat zij de korting ontvangen en dat is wel zo eerlijk.