Online ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Online

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Online.nl is de provider waar je terecht kan voor TV, internet en bellen. Dit bedrijf, wat inmiddels al meer dan 20 jaar op de markt is, opende in 1994 haar deuren. Toen der tijd was het de verwachting dat internet het communicatiemiddel van de toekomst zou worden. In eerste instantie was internet namelijk alleen beschikbaar voor onderzoekscentra en universiteiten. Maar in 1993 veranderde dit en mochten ook particulieren gebruik maken van dit netwerk. Zodoende opende Online, toen heette het bedrijf nog Euronet, haar deuren om de bevolking van Nederland van internet te voorzien.

Vandaag kun je nog altijd voor internet bij het bedrijf terecht. Daarnaast heb je nu ook de mogelijkheid om interactieve televisie en abonnementen om goedkoop te bellen bij het bedrijf af te sluiten. Op de homepage van Online kies je gemakkelijk tussen verschillende pakketten. Denk hierbij aan alles-in-1, internet en bellen of internet en televisie of alleen internet.

Bij Online.nl heb je een volledig pakket voor internet, TV en bellen

Kies je bijvoorbeeld voor het aantrekkelijke alles-in-1 pakket dan geniet je altijd van de maximaal haalbare snelheid op het internet, krijg je het wifi-modem er gratis bij en krijg je drie e-mailadressen cadeau. Verder krijg je wel 72 tv-zenders met onder andere Fox Sports Eredivisie voor de voetballiefhebber. Daarbij heb je ook nog de mogelijkheid om met de mobiele telefoon applicatie tv te kijken waar je maar wil. Tot slot is het telefoonabonnement ook inclusief. Met nummerbehoud, een gratis telefoonnummer en belkosten al vanaf 11 cent per minuut, is er weinig reden om niet voor Online te kiezen.

Met de abonnementen van Online.nl ben je zeker dat je razendsnel internet in huis haalt, uitgebreide TV kijk mogelijkheden hebt, en dat je altijd kan bellen. Online maakt gebruik van het altijd betrouwbare KPN-netwerk dat garant staat voor weinig downtime. Daarnaast kun je bij het afsluiten van een abonnement van Online een gratis overstapservice tegemoetzien die een 100% installatiegarantie aanbiedt. Dan als jouw huis al een glasvezel aansluiting heeft, kun je je glasvezel internet ook via Online krijgen. Tot slot kun je op de blog van Online.nl terecht voor allerlei tips omtrent internet, TV, en bellen.

Controleer altijd even de Online ervaringen van anderen, voordat je er iets kopen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat het bedrijf nog steeds gezond is en zie je hoe er wordt omgegaan met andere mensen. Mochten er problemen zijn met Online dan zie je dat op deze pagina van 123Klantervaringen. Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten die ervaring hebben met Online om hun eerlijke review achter te laten. Zo lees jij als bezoeker eenvoudig ervaringen en reviews van andere mensen en kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten om andere klanten jouw Online review te laten lezen.

Is Online betrouwbaar?

Voordelen internet, televisie en bellen via Online.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Luxemburg, onder nummer: 00143760/1
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Rue Albert Borschette 2, L-1246 in Luxemburg)
  • Scherpe tarieven via het betrouwbare KPN-netwerk
  • 100% installatiegarantie bij jou thuis
  • Gratis overstapservice zonder gedoe

De Online klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Levering apparatuur Enkele dagen voor start nieuwe verbinding
Levertijd verbinding Eigen keuze
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Online klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Online bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Online kortingscode

De acties van Online.nl zijn geldig voor alle bezoekers, hier wordt geen onderscheid in gemaakt. Het is helaas niet mogelijk om een Online kortingscode in te voeren en hiermee korting te krijgen.

Is Online betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Online of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Online een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Online ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Online ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Online review te delen met onze bezoekers. Je Online beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Online?

Online is vooral actief in de categorie Internet bellen en TV. Het kan zo zijn dat Online ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Online review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo