Oad ervaringen en reviews

€50 Kortingscode
€50 Kortingscode
Oad
€50 Kortingscode
€50 Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Oad

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€50 kortingscode bij Oad
Oad reizen stelt een nieuwe kortingscode beschikbaar waarmee de consument €50,- korting krijgt op kerstreizen. Actie: €50,- vroegboek voordeel op kerst- en nieuwjaarsreizen. Kortingscode: Geldigheid: 04-06-2019 tot 02-07-2019 Landingspagina: https://www.oad.nl/kerstreizen
Heb je vakantie genomen, maar ben je er nog niet uit wat je in deze tijd gaat doen? Wil je daarnaast je geen stress van het zelf organiseren van een vakantie? Kijk dan op Oad.nl, want deze reisorganisatie organiseert de vakantiereis van je dromen van A tot Z. Met het ruime aanbod van Oad weet je namelijk zeker dat er altijd iets voor jou bij zit.

Bij het landen op de homepage kun je eenvoudig de reisbestemming van je voorkeur invullen en de tijd die je op deze reis wil doorbrengen. Daarnaast zijn er vele soorten reizen waar je direct uit kan kiezen. De variatie op Oad.nl is ongekend, zo kun je kiezen uit busreizen door bijvoorbeeld Europa en rondreizen door onder andere Italië en Zuid-Afrika. Verder kun je met Oad op wintersport naar Canada of Noorwegen en kun je wandelvakanties regelen in Engeland en Oostenrijk. Is dat niet wat je wil, dan kun je bijvoorbeeld ook nog kiezen uit riviercruises over de Rijn of de Maas.

Naast de website kun je ook bij de reiswinkel van Oad.nl langsgaan. Deze is in Enter in de provincie Overijssel. Je kunt de reiswinkel bezoeken van 09.00 tot 17.00 van maandag tot en met vrijdag.

Volledig verzorgde reis voor ontspanning of avontuur via Oad

Dus heb je nog geen keuze gemaakt over wat voor reis je wil ondernemen en waarnaartoe, kijk dan eens rustig rond op de website om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden. Alle reisopties zijn voorzien van prachtige foto´s en duidelijke omschrijvingen die je helpen bij een levendig idee te creëren. Kom je er met alleen de website niet uit ga dan in de reiswinkel langs in Enter of bel met de klantenservice. Alle medewerkers zijn namelijk echte reisliefhebbers en kunnen je zodoende van alle ins en outs met betrekking tot de reizen voorzien. Weet je al wel wat je wil? Dan helpt Oad je bij het op maat leveren van je reis zonder dat jij er ook maar een tel naar hoeft om te kijken.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Oad reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Oad review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over deze reisorganisatei zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Oad review achter voor andere bezoekers.

Is Oad betrouwbaar?

Voordelen reis boeken via Oad:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (59080531)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vonderweg 44, 7468 DC Enter)
  • Fysieke reisbureau in Enter
  • Ruime keuze aan verschillende soorten reizen
  • Verschillende certificaten en keurmerken: SGR, ANVR en SKTB

De Oad klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL
Telefoonnummer 0547-28 44 88
Bedenktijd Geen
Wijzigen Zitten kosten aan verbonden
Annuleren Zitten kosten aan verbonden

Oad klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Oad klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Oad kortingscode

Wil jij een vakantie met extra korting? Dan kan dat met een Oad kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Oad kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Oad betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Oad of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Oad een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Oad ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Oad ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Oad review te delen met onze bezoekers. Je Oad beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Oad?

Oad is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Oad ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Oad review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo