N26 ervaringen en reviews

1 Reactie van N26
 1. Ik heb een slechte ervaring niet aan beginnen

Laat een reactie achter

Uw totale score

Open een gratis rekening bij de online N26 bank

Ben je ontevreden met je bank of wil je graag een extra gratis bankrekening openen? Wil je daarnaast één waar je eenvoudig de administratie doet en bovendien overal ter wereld bij kan? Sluit dan een rekening af bij N26. Dit is een mobiele bank waarbij je al binnen 8 minuten een bankrekening aanmaakt. Dat betekent dus dat je alles, maar dan ook alles lekker online kan regelen.

N26 is een gratis online bank – de goedkoopste optie voor Nederlanders

N26 bestaat al een paar jaar, maar maakte pas recent de echte doorbraak. In 2013 opende de bank haar deuren onder leiding van de Duitse vrienden Valentin Stalf en Maximilian Tayenthal. Zij hadden een visie over het integreren van het bankleven in de huidige mobiele wereld. In de paar jaar sinds de lancering van het product, heeft de bank meer dan 2.5 miljoen consumenten in meer dan 24 Europese landen. Hierna duurde het een paar jaar, maar nu is het bedrijf los. Zowel in 2018 en 2019 ontving de bank gezamenlijk meer dan 500 miljoen dollar aan investeringen.

Bij N26 heb je de keuze tussen twee soorten bankrekeningen. Eén voor de privé-gebruiker en de ander voor mensen die de account zakelijk gebruiken. Hoe dan ook is het gratis om geld op te nemen in euro’s en maak je gratis betalingen in alle valuta. Maar dat is nog niet alles. Je hebt namelijk een hoop functionaliteiten in de mobiele telefoon app.

Zo kun je in verschillende landen betalen met Apple Pay en Google Pay. Daarnaast vind je in de app een hoop statistieken waarmee je eenvoudig overzicht krijgt in je uitgaven. Als je uit eten gaat of inkopen doet bij de drogist categoriseert de applicatie dit direct voor je. Daarnaast kun je een extra beveiliging inschakelen. Deze heet 3D Secure waarmee je de kans op frauduleuze betalingen online vermindert.

N26 ervaringen zijn zeer positief bij Nederlanders

N26 bank is een futuristische bank die veel vertrouwen geniet uit de investeringswereld. De moderne aanpak van het bedrijf spreekt aan en is wellicht dé methode van de toekomst. Verder is de superintegratie met de telefoon een topfunctie. Hierdoor was het nog nooit zo eenvoudig om te bankieren.

De N26 ervaringen zijn nagenoeg positief. Met meer dan 3500 reviews krijgt het bedrijf 4 van de 5 sterren.

Wij adviseren onze bezoekers om altijd N26 ervaringen te lezen van consumenten die eerder een bankrekening hier geopend hebben. Als potentiële klant weet je direct waar je aan toe bent en heb je inzicht in of het bedrijf haar klanten netjes behandeld. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een N26 review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

N26 bankpakketten

 • Gratis

  € 0 /maand

  • Gratis betaalrekening
  • Gratis betaalpas
  • Gratis opnemen in euro
  • Gratis betalen
  • Volledig online

 • N26 Black

  € 9,90 /maand

  • Gratis betalen
  • Gratis wereldwijd opnemen
  • Inclusief Allianz verzekering
  • Volledig online


Is N26 betrouwbaar?

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Duitsland (HRB 151080 B, N26 GmbH)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Klosterstraße 62, 10179 Berlijn)
 • Volledig gratis bankrekening openen, inclusief gratis pas
 • N26 heeft een bankvergunning, dus je hebt een garantie tot € 100 000
 • Online bankieren via mobiele apps voor iOS en Android
 • Betalen in Europa betaal je geen wisselkoersopslag
 • De bank van de toekomst

De grootste nadelen van N26 bank

Het grootste nadeel is dat je met deze bank niet met iDEAL kan betalen. Je ontvangt een Duits IBAN, hierdoor willen sommige bedrijven, zoals verzekeringspartijen, niet met je samenwerken. Zij staan alleen Nederlandse IBAN adressen toe. Verder ontvang je bij de creditcard geen aankoopverzekering. Dit laatste is voor de meeste mensen één van de redenen om een creditcard te gebruiken.

De N26 klantenservice

Service Kosten
Betaalrekening Gratis
Mastercard Gratis (in de toekomst € 34,80 per jaar)
Betaalpas Gratis
Betalen Gratis in euro’s en vreemde valuta
Opname (euro) 5 opnames per maand gratis, daarna € 2 per opname
Opname (niet euroland) 1,7% van het opgenomen bedrag plus € 2
Vervangende pas € 10

N26 klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat bij het openen van een rekening of het doorvoeren van een betaling, er werken immers mensen, en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Wij adviseren bezoekers om bij problemen altijd eerst contact op te nemen met de bank zelf. Zij zijn beschikbaar via de chat op maandag tot en met vrijdag. Over het algemeen doet deze Duitse bank haar best om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Lukt het niet met de bank en heb je toch een N26 klacht? Dan kun je hier je ervaring achterlaten. Houd je wel aan de richtlijnen die wij hebben opgesteld. Als jouw N26 review in strijd is met onze regels, dan kunnen wij jouw bericht weigeren of aanpassen.

Is N26 betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van N26 of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of N26 een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen N26 ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen N26 ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen N26 review te delen met onze bezoekers. Je N26 beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is N26?

N26 is vooral actief in de categorie Financiële producten. Het kan zo zijn dat N26 ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn N26 review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo