Kras ervaringen en reviews

2 Reviews van Kras
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 1.5
  Bestelgemak
  30
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Ja KRAS rondreizen.
  Op het moment dat je zoekt naar een reis en informeert is men SUPER VRIENDELIJKHEID
  Ruim een half jaar van te voren een 20 daagse rondreis geboekt naar Vietnam vertrek 17 februari 2020.
  In de loop van de maanden zie je de reis goedkoper worden , eerst 200 , daarna 400 , tot zelfs 600 euro
  Denkende aan de slogan waar men prat op gaat bij KRAS “BESTE PRIJS BELOFTE “ ga je eens informeren.
  Zodra je hier over gaat bellen komen de voorwaarden, had ik inmiddels al gelezen.
  Nauw bij voorbaat komt hiervoor dus niemand voor in aanmerking , de voorwaardes zijn zo dicht getimmerd.
  Sinds kort vermelden ze voor op hun site “ dat 35 dagen tot 28 dagen “voor vertrek je in aanmerking komt als de reis in die periode
  goedkoper is.
  In tijden dat ik boekte stond het er nog niet , dus waarschijnlijk al veel klachten over geweest , dus nu maar vermeld.
  Dat was de eerste bijsmaak van KRAS die ik kreeg , geen goed voorteken en waar was die SUPER VRIENDELIJKHEID.
  Nu om het verhaal niet te lang en vervelend te maken , in het kort.
  De Corona was uit gebroken in China , ik ben niet bang of angstig maar in me achterhoofd nog de Ebola in Liberia ,die ik van dichtbij heb mee gemaakt,
  was dit wel weer even schrikken , zeker nadat een plaats zo 30 á 40 km van Hanoi Vietnam volledig werd afgegrendeld.
  Dit was het gebied waar wij tijdens de reis ook langs zouden komen richting SAPA , een streek dat noordwest ligt , tegen de Chinese grens.
  Dus lopen denken moeten wij hier nu wel heen , mag best weten daar nog wat slapeloze nachten over gehad.
  Informatie ingewonnen bij contacten van mij in Ho Chi Minh Stad en Hanoi.
  Advies was neutraal , je kunt komen , maar misschien beter van niet , de bevolking is niet in paniek maar wel angstig.
  Men durf niet meer bij elkaar in de lift te staan , toerisme is zeker met 50% afgenomen, vele stranden geven een lege indruk enz.
  Om zo op vakantie te gaan is zeker geen uitdaging werd er gezegd.
  Dus KRAS twee dagen voor vertrek gebeld , nog geen 5 woorden gezegd en gelijk argument reisadvies Buitenlandse zaken kijken.
  Nauw ik kan u zeggen dit is een sterk afgezwakt advies, met zeer algemene termen die bijna op elk land toepasbaar zijn.
  Dit telefoon gesprek viel mij helemaal verkeerd , waar was plotseling die SUPER VRIENDELIJKHEID.
  Zelf maar de beslissing genomen we gaan niet meer helaas al het geld kwijt. ( Dit beslis ik zelf zonder hier iemand de schuld er van te geven !!! )
  Blijft dat het voor de bevolking daar het ergste is , dan is mijn probleem alleen maar een luxe probleem.
  ALS LAATST , een paar dagen na dat de reis op papier voor ons was begonnen een telefoontje van KRAS.
  Waar wij waren , ze hadden ons gemist bij het afhalen ter plekken in Vietnam.
  Paar woorden gewisseld , omdat er geen enkele belangstelling van KRAS was van hoe , het wat , en het waarom.
  CONCLUSIE HET GAAT HIER ALLEEN OM GELD EN NIET OM DE MENSEN. Geboekt en weg is de SUPER VRIENDELIJKHEID.
  Dit was de eerste pakketreis die ik ooit geboekt heb , regel altijd zelf mijn reis , vluchten en hotels.
  Maar nooit meer KRAS !!!!!

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Kras communiceert al jaren zeer beroerd met klanten, we hebben veel ervaring. De afd. verkoopondersteuning is hierop een gunstige uitzondering.
  Het begon met onze cruise naar IJsland vorig jaar, die werd geannuleerd. Dat wisten we al uit het nieuws, maar Kras mailde het ons pas vier dagen voor vertrek. Toen begon het gezeur, we werden steeds gesommeerd een andere reis, andere bestemming te boeken, het schip zou niet op tijd klaar zijn qua reparatie. Ik werd zelfs onder mijn werk, onderwijs, hierover dwingend toegesproken en zou het onderzoeken. Toen bleek uit eigen onderzoek dat we recht hadden op de volledige reissomteruggave én ook 50% korting op de ev. volgende binnen bep. kaders. Ik ben toen in de regels en wetten van pakketreizen gedoken, om onze rechten te kennen. Het viel me n.l. op dat alle medewerkers per telefoon en mail de teruggave geen enkele keer noemden, maar aandrongen op snelle altern.cruise. Ook noemden ze de rechtm. korting niet, wel enige korting, maar deze waren al op de website van rederij CMV in Engeland bekend gemaakt. Alleen deed Kras dat nooit, zoek de verschillen en de medewerkers ook niet, die me ook mailden dat ik slecht las, omdat ik niet inging op hun “aanbiedingen”, terwijl ik leerkracht ben en dagelijks kinderen/volwassenen help met lezen, Nederlands e.a. juffie kan lezen, en alleen naar IJsland wilde, niet elders.
  Ik wilde perse eerst de voll. reissom terug, die men nooit noemde, niemand.
  Na vele malen mailen kregen we eindelijk ons geld terug en besloten dezelfde reis dit jaar te doen, nu slechts een aanbetaling gedaan. De reis was vanuit onze woonplaats R’dam, zo ongeveer aan de overkant van de straat en zou precies naar die gebieden gaan die we al zo lang wilden: Farøer, Shetlandeilanden, IJsland 3/4 rond.
  Vanwege corona de annulering afgewacht, we kennen onze rechten. Voucher gekozen en onlangs ontdekt dat de rederij failliet is, toen ik mijn bestand boeking opende, omdat een voucher slechts een jaar geldig is. Wederom miste ik de communicatie van Kras: even een mailtje hierover sturen naar alle betrokken klanten. Inmiddels vele mails later, ben ik in afwachting van de terugbetaling van de aanbetaling en ben prima geholpen door de afd. verkoopondersteuning. Daar werken vriendelijke, capabele mensen en juist daarom met hen contact gezocht. Het loont altijd de moeite uw eigen rechten te kennen en bij Kras is dat onontbeerlijk.
  Want het beleid is verder arrogant en werkt vgls. principe: wat niet weet, wat niet deert.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: reeds genoemd.
  - Negatieve Punten: te veel punten, niet klantvriendelijk en ook niet informatief, eigen gewin eerst.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Heb je net je vakantie doorgegeven op je werk en wil je eens gaan kijken wat je met deze vrije dagen kan doen? Wil je daarnaast gewoon lekker er tussenuit zonder dat je je een ongeluk aan het organiseren bent? Boek dan je vakantie via Kras.nl. Hier kies je eenvoudig uit een groot aanbod aan reizen. Je meldt je eenvoudig aan voor auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakantie over de hele wereld. Het maakt niet uit of je alleen gaat, met zijn tweetjes of in een groep, Kras regelt het allemaal.

Dit bedrijf is een gevestigde naam als het gaat om reizen organiseren. Het begon allemaal op 23 februari 1922 toen Johan Kras een lijndienst begon met paard en wagen tussen Ammerzoden en ‘s-Hertogenbosch. Toch, vanwege grote concurrentie, besloot hij om hiermee te stoppen. In de jaren 60 veranderde hij zijn onderneming en focuste zich op het organiseren van reizen met een touringcar. Dit bleek een goede zet, de opzet van het massatoerisme zorgde namelijk voor veel klanten.

In het begin richtte Kras zich nog voornamelijk op seniorenreizen. Dat veranderde in de jaren 80. Toen werden zowel winter als zomerreizen georganiseerd die je toen ook via de telefoon kon kopen. Dat was een revolutionaire zet. Net zoals, meer recent, het aanbieden van reizen naar China. Kras is namelijk hoofdverantwoordelijk voor het populariseren van deze vakantiebestemming.

Boek eenvoudig je reis via de Kras.nl website

Vandaag de dag regel je je verre reis, vakantie of weekendje weg gewoon via de website. Je kiest je bestemming, wat je wil doen en het moment. Vervolgens krijg je alle mogelijkheden eenvoudig te zien. Heb je geen voorkeur? Dan kun je rustig tussen de duizenden verschillende soorten vakanties heen kijken.

Als je flexibel bent houdt dan de website dagelijks in de gaten. Iedere dag staat er namelijk een dagdeal op waarmee je veel geld kan besparen. Dit zijn vaak weekendjes weg of andere reizen waar nog ruimte is. Heb je vragen over deze deal of is er iets anders wat niet duidelijk is, neem dan contact op met de klantenservice. Met 95 jaar ervaring in de reisbranche geeft Kras en haar medewerkers je altijd passend advies.

Heb je een leuke vakantie gezien bij Kras? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Kras voor jou betrouwbaar is en interessant is om een boeking te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Kras beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Kras review te laten lezen.

Is Kras betrouwbaar?

Voordelen vakantie boeken via Kras.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (27148888)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Burgemeester Elsenlaan 170, 2288 BH Rijswijk)
 • Kras is een officieel zelfstandig onderdeel van TUI Nederland
 • Helpdesk 7 dagen per week beschikbaar
 • Aangesloten bij ANVR Reisvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden

De Kras klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, creditcard of Bankoverschrijving
Wijzigingskosten € 27 administratiekosten
Annuleringskosten 15% tot 90% van de reissom
Bedenktijd Geen, uitgesloten van herroepingsrecht
Reserveren Gratis

Kras klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Kras klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Kras review te weigeren.

Kras kortingscode

Extra korting op vakanties? Het kan met een Kras kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Kras reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Kras kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Kras
2 Score
2 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
2.0
Klantenservice
2.0
Prijs/Kwaliteit
2.0
Verzending
2.0

Is Kras betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Kras of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Kras een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Kras ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Kras ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Kras review te delen met onze bezoekers. Je Kras beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Kras?

Kras is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Kras ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Kras review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo