DrukwerkMAX ervaringen en reviews

Win € 50 Kortingscode
Win € 50 Kortingscode
DrukwerkMAX
Win € 50 Kortingscode
Win € 50 Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van DrukwerkMAX

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Doe mee met de Trustpilot actie en maak iedere maand kans op een € 50 kortingscode
Bij een minimale besteding van € 75 en 3 maanden geldig

DrukwerkMAX is dé plaats om al je drukwerk te laten doen. Het bedrijf uit Zoetermeer is uniek in haar aanpak met grote nadruk op klanttevredenheid. Daarnaast heeft het bedrijf heeft een ophaaladres in Duiven. Als je in de buurt woont bespaar je daarmee wachttijd en kun je je vragen direct aan de deskundige medewerkers stellen. Bij DrukwerkMAX kun je werkelijk alles laten bedrukken. Briefpapier, visitekaartjes, menukaarten voor je restaurant en je favoriete papiersoort met je huisstijl erop is zo geregeld. Verder kan het bedrijf ook je relatiegeschenken, kleding en verpakkingsmateriaal bedrukken.

Op de website van DrukwerkMAX kies je om te beginnen het product wat je wil laten bedrukken. Daarna upload je te drukken materiaal via de website. Daarna betaal je snel via iDEAL, Bancontact, creditcard of bankoverschrijving. Als je moeite hebt met het inschatten van de kleuren kun je vrijblijvend een kleurboekje thuis laten bezorgen. Hetzelfde geldt voor het papier, er zijn zo veel verschillende soorten waarvan het moeilijk is om in te schatten hoe ze er in het echt uitzien. Om deze reden bezorgt DrukwerkMAX ook het papiermonsterboekje gratis.

Snelle klantenservice bij DrukwerkMAX en gratis monsters

Kom je er dan alsnog niet uit, dan kun je altijd vrijblijvend met de klantenservice bellen die je altijd snel te woord staat. Gemiddeld worden klanten namelijk binnen 18 seconden geholpen. Je bereikt de klantenservice iedere werkdag tussen acht uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds.

Tot slot legt DrukwerkMAX grote nadruk op klanttevredenheid. Ze garanderen 100% tevredenheid en doen er alles aan om dit te realiseren. Dit betekent dat wanneer jij niet tevreden bent ze het direct willen horen om je alsnog met 100% tevredenheid te kunnen bedienen. Dit ambitieuze streven werpt zijn vruchten af, met een gemiddelde tevredenheid van 97% bij de eerste aflevering is DrukwerkMAX buitengewoon. Naast deze uitstekende service is het mogelijk om je drukwerk dezelfde dag te ontvangen en wordt het gratis bezorgt.

Heb je iets gezien bij DrukwerkMAX? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of DrukwerkMAX voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle DrukwerkMAX beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw DrukwerkMAX review te laten lezen.

Is DrukwerkMAX betrouwbaar?

Voordelen laten bedrukken door Drukwerkmax.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (56996721)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Geograaf 38, 6921 EW Duiven)
  • Zelfde dag leveringen mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Webshop Keurmerk

De DrukwerkMAX klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, creditcard en Bancontact
Verzendkosten Gratis
Levertijd Gemiddeld 5 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden

DrukwerkMAX klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met DrukwerkMAX bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

DrukwerkMAX kortingscode

Producten laten bedrukken met extra korting? Het kan met een DrukwerkMAX kortingscode. Helaas zijn er vrijwel geen kortingscodes beschikbaar van deze partij. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een DrukwerkMAX kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is DrukwerkMAX betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van DrukwerkMAX of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of DrukwerkMAX een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen DrukwerkMAX ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen DrukwerkMAX ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen DrukwerkMAX review te delen met onze bezoekers. Je DrukwerkMAX beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is DrukwerkMAX?

DrukwerkMAX is vooral actief in de categorie Zakelijke dienstverlening. Het kan zo zijn dat DrukwerkMAX ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn DrukwerkMAX review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo