Logoz ervaringen en reviews

€ 25 Kortingscode
€ 25 Kortingscode
Logoz
€ 25 Kortingscode
€ 25 Kortingscode
3 Opmerkingen van Logoz
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.35
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  100

  Hier mijn logo laten ontwerpen voor 174 euro (je krijgt de 25 euro kortingscode via een nieuwsbrief). Binnen een dag kreeg ik al de eerste concepten binnen. Hierna na ongeveer een week heen en weer had ik eindelijk mijn logo voor mijn nieuwe website. Was het geld waard!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Relatief goedkope logo Veel aanpassingen doen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 3.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  70
  Prijs/Kwaliteit
  70
  Verzending
  70

  Ging voor dit bedrijf vanwege de actie geanimeerd logo erbij te ontvangen. Helaas laat dit erg lang op zich wachten en is de communicatie soms wat moeizaam. Niemand kan me namelijk zeggen wanneer ik het mag ontvangen, inmiddels wacht ik al een aantal weken. Op zich in aanvang snelle respons, logo ontwerp is verder keurig. Gewenste aanpassingen werden goed en snel opgepakt. Ik ben dan ook zeker blij met mijn logo, maar vind dat er qua overige communicatie wel wat ruimte voor verbetering is. Ik krijg zonder enige vooraankondiging ineens herinneringsmailtjes dat er nog steeds gewacht wordt op feedback. Ik wacht nog steeds op het laatste bestand.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Aanmelden is zo gebeurd Eerste ontwerpen worden snel aangeboden Pakken wensen goed op Erg vriendelijk
  - Minpunten: Geen directe antwoorden op vraag Onprettige wijze voor direct fact. betalen Eigen ontwerp werd aangedragen als idee
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 4.85
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik kan niks anders zeggen dan wat een TOP Bedrijf! Ik heb bij twee andere bedrijven mijn logo proberen te laten maken maar allemaal voldeden ze niet. Logoz is het wel gelukt. Ze zijn een voorbeeld voor veel andere bedrijven. Ze luisteren goed naar je. Maken prachtige ontwerpen. Ze reageren snel. Het is goedkoop. Ik schrijf nooit reviews maar voor Logoz maak ik een uitzondering. Thanks mannen

  Lees meer...
  + Pluspunten: Reageren snel Zeer vriendelijk Goedkoop Achteraf betalen Prachtige ontwerpen Telefonisch bereikbaar
  - Minpunten: Geen!
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Met een logo vertegenwoordig je een bedrijf of website. Heeft jouw website een nieuw logo nodig of kan jouw website wel een opfrisser gebruiken? Logoz.nl creëert voor een zacht prijsje logo’s, volledige huisstijlen, ontwerpen voor visitekaarten en banners voor social media. Bij Logoz.nl krijg je hoge kwaliteit ontwerpen waar je op slag verliefd op wordt en dit voor een zeer scherpe prijs. Van logo’s tot volledige huisstijen, je ontvangt de eerste ontwerpen al binnen 48 uur. Je betaalt pas achteraf en kunt je ontwerp zo vaak aanpassen als jij dat wilt. Logoz stopt niet, voordat jij volledig tevreden bent. Alle bestanden worden geleverd in formaten die gebruikt worden in de digitale wereld, zoals AI, EPS, jpg en png. Alle logos kunnen een jaar lang aangepast worden wanneer jij dat wilt.

Logoz gaat efficient te werk en vermijd onnodige stappen. Zo dien je voordat de designers bij Logoz aan het werk gaan een grondige vragenlijst invullen, waardoor er doelgericht een aantal logo’s ontworpen kunnen worden. In deze vragenlijst geef je je voorkeuren aan, aard van de website en welke producten je wilt gaan afnemen. Binnen 48 uur krijg je de eerste concepten binnen. Daar mag je feedback op geven. Je kunt een jaar lang zo vaak je logo aanpassen als je wilt, dus wees kritisch en geef aan wat je niet mooi vindt. Als je er helemaal uit bent gekomen dan worden alle bestanden inclusief de bronbestanden aangeleverd. De factuur ontvang je pas op het einde, zo merk je dat de designers zich voor iedere klant opnieuw weer moeten bewijzen. Logoz krijgt pas betaalt als jij volledig tevreden bent.

Ben je na levering van de concepten toch niet tevreden over de service of ontwerpen dan kun je kosteloos de opdracht annuleren. Je ontvangt dan niet de bronbestanden en mag het logo dan ook uiteraard niet gebruiken. De facturen kunnen met iDEAL of PayPal betaald worden als je 100% tevreden bent. Na oplevering van de logo ben jij 100% eigenaar van de logo en heb je de volledige auteursrechten.

Iets interessants gezien bij Logoz? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Logoz. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Logoz review te laten lezen.

Is Logoz betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Logoz.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (12068618)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Sloot 1, 5912ES Venlo)
 • 1 jaar lang onbeperkt logo’s aanpassen
 • Binnen 48 uur de eerste concepten
 • Achteraf betalen, pas als jij tevreden bent
 • Levering van alle bronbestanden

De Logoz klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL en Paypal
Verzendkosten Digitaal product
Levertijd Binnen 48 uur
Bedenktijd Pas als jij tevreden bent betalen
Annuleren Kosteloos na ontvangen eerste ontwerpen, daarna wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

Logoz klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Logoz bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Logoz kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Logoz kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Direct € 25 euro korting op ieder pakket

Logoz
8.6 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.3
Klantenservice
8.0
Prijs/Kwaliteit
8.3
Verzending
9.0

Is Logoz betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Logoz of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Logoz een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Logoz ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Logoz ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Logoz review te delen met onze bezoekers. Je Logoz beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Logoz?

Logoz is vooral actief in de categorie Zakelijke dienstverlening. Het kan zo zijn dat Logoz ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Logoz review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo