Live TV Store ervaringen en reviews

Live TV Store heeft haar activiteiten (tijdelijk) gestopt. Er zijn een hoop klachten over dit bedrijf. Wij raden u aan (om voor nu) geen producten of diensten van FlicksStore, Live TV Store of Flixstore aan te schaffen.
16 Reviews van Live TV Store
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.25
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Voor mijn oma die graag niets van de Turkse televisie wilt missen een abo en kastje aangeschaft. Het installeren ging prima en mijn oma kan er prima mee overweg. Zij ontvangt nu alle Turkse kanalen die ze graag wilt zien, voor een veel lagere prijs dan voorheen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goedkope Turkse tv
  Nuttig(6) Niet nuttig(11)Je hebt al gestemd
 2. 0.5
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  20

  Na 1 maand werd de app MYTVONLINE spontaan uitgezet, alhoewel ik voor 6 maanden betaald had. Telefonisch contact is niet mogelijk. Op emails werd 1 keer gereageerd met de mededeling dat het eea diezelfde dag gereset zou worden. Dit is inmiddels enkele dagen geleden. Meerdere malen gemaild. Geen reactie.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Als het werkt een goed apparaat.
  - Negatieve Punten: Duur Komen afspraken niet na. Geen contact met klantenservice Geen antwoord op emails. Komt niet betrouwbaar over
  Nuttig(12) Niet nuttig(4)Je hebt al gestemd
 3. 1.35
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Triestig heb met moeite een paar uur kunnen kijken daarna nergens nog verbinding en ze zeggen je bent geactiveerd , ja betaald maar kan niks kijken , sorry maar dit kan toch niet , een probleem begrijp ik maar dit niet hoor …

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Bestellen en betalen geen probleem
  - Negatieve Punten: Maar werken en goede service dit is een ramp , ben geactiveerd zeggen ze maar kan nergens aansluiting krijgen en dus niets bekijken, in het begin geholpen , kon toen kijken , maar dezelfde avond niets meer tot op heden , wel 99€ betaald maar voor niets heb ik het gevoel ...
  Nuttig(9) Niet nuttig(4)Je hebt al gestemd
 4. 4.35
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  90

  Werkt goed op mijn Samsung Smart TV! Duizenden kanalen waaronder de voor mij belangrijke sport posten. Zeker een aanrader.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Snelle levering
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 5. Op mijn Phillips TV werkte de pakketten niet zonder extern apparaat dus heb ik een Live TV Box 4K gekocht. Deze is binnen 3 dagen geleverd en werkt goed.

  Ik raak niet uitgekeken haha

 6. Live tv store oftewel flixstore is veroordeeld door de rechtbank Maastricht .
  Illegale activiteit met afsluiten tot gevolg met dwangsommen.
  Aanlegger Brein Nederland

 7. ik heb betaald voor 3maand, heb vanaf de eerste dag goed kunnen kijken en veel buitenlandse zenders zonder probleem, maar nu na 2maanden niks meer, ,geen telefoon verkeer en op mail wordt niet geantwoord,,vind dit jammer, want wilde wel verlengen, maar nu denk zoek andere provider,

 8. 1.25
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  1 jaar abo aangeschaft, na 2 mnd hele site uit de lucht, alleen og melding dat ze terugkomen maar wanneer??
  nergens elders op internet iets van te vinden , vreemd

  Lees meer...
  Nuttig(2) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd
 9. 1 jaar abonnement na 3 maanden niet meer werkend.

  Geen reactie op mailtjes die ik verstuur.

  Bedankt jongens 😉

  Koop niets bij deze malafide keten.

 10. 1.1
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  Heb nog nooit zo’n waardeloos zooitje mee gemaakt . Er gaat geen week voorbij of er is wel iets aan de hand .
  Of ik heb geen zenders dan geeft die error streaming aan .
  Tijdens de uitzending beeld op zwart .
  Spraak loopt niet synchroon met beeld .
  Telefonisch niet bereikbaar geven wel tijden op wanneer je kan bellen maar niemand neemt op altijd voicemail .
  Heb je toevallig pech in het weekend storing te hebben zit je vaak het hele weekend zonder .

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 11. 4.25
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Ik heb het meer dan een jaar geleden gekocht. Ben er niet zo handig mee maar ze helpen je graag en er wordt ook altijd snel geantwoord. Hopelijk zijn ze snel weer online. Ik zie ook een paar mensen hier die klagen maar als je gewoon mailt naar service@livetvstore.com dan helpen ze je altijd.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Snel geholpen
  - Negatieve Punten: Ik snapte het niet meteen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 12. 1.6
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Niet tevreden en op zoek maar andere manieren om wel feedback te krijgen als de betaalde service niet wordt geleverd

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geld ontvangen doet live tv store zonder problemen, das toch positief niet?
  - Negatieve Punten: - Klantenservice is onbestaande - bij de vele frequente problemen steeds vele dagen geen reactie
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 13. 2
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  70

  Bestellen gaat prima en snel. Na betaling houdt echt alle service op. Zéér vaak geen verbinding (portal niet beschikbaar). Servicedesk reageert vaak pas na 1 of meer dagen, dus zolang zit je zonder TV-ontvangst. Men zegt dan dat de server gereset is, maar daar koop ik niks voor. Het spul moet gewoon werken. Daar heb ik voor betaald. Heb er zéér veel spijt van dat ik deze leverancier heb gekozen. Ga snel terug naar mijn vorige. Die was dan wel iets duurder maar alles verliep perfect.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Bestellen gaat prima.
  - Negatieve Punten: Na betaling sta je er alleen voor. Geen greintje service en men is zéér slecht bereikbaar. Problemen worden niet langdurig opgelost. Beste advies: zoek een andere leverancier
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 14. 4.1
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  80

  Ik snap de zure reacties hier niet, als je gewoon de handleiding volgt dan werkt het perfect. Ik gebruik het op mijn MAG en heb nooit problemen. Op emails wordt bijna altijd binnen 24u geantwoord.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Werkt goed, je hebt 5000 kanalen.
  - Negatieve Punten: Geen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 15. 6 maanden geleden een MyTVOnline jaarabonnement afgesloten bij LiveTvstore. Werd netjes, na betaling, geleverd inclusief de set top box. Werkte prima na een eenvoudige installatie. Helaas duurde de pret slechts een 4tal weken want daarna was het iedere Dinsdag en Donderdag geen verbinding meer (Portal niet beschikbaar). Tot vorige week werd na een email melding binnen enkele uren de server gereset. Niet gebruikersvriendelijk maar goed, ik dacht zo zit ik mijn abonnementsperiode wel uit en stap dan over naar een andere provider. Tot afgelopen week weer Portal niet beschikbaar. Wacht nu al weer dagen op een reactie van LiveTVstore om de server weer te resetten. tevergeefs want nu blijkt dat zelfs het reageren op een email melding (krijg zelf geen ontvangstbevestiging meer) niet tot de activiteiten van LiveTV store behoort.De problemen begonnen nadat zij zogenaamd hun web server opnieuw aan het inrichten zijn. Heb nog nooit een website gezien die zo lang hiervoor nodig had. Veel meer riekt dit naar een serieuze vorm van oplichting.

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Alles in één pakket aangeschaft, maar kan je nog steeds niet het totale aanbod aan zenders bekijken? Meestal bieden de verschillende providers een nog duurder pakket aan, zodat je tegen betaling kan genieten van sportzenders of zenders voor de kinderen. Denk aan zenders, zoals Film1, FOX Sports en Ziggo Sports, waarvoor bij de pakketten van Ziggo en KPN normaliter betaald moet worden. Live TV Store heeft hier een oplossing voor bedacht en biedt door middel van een abonnement en een speciaal kastje voor maar € 10 per maand meer dan 4000 live TV kanalen. Het gaat hier om een prepaid abonnement, dus je zit nergens vast aan. Als je direct 12 maanden afneemt dan betaal je nog niet eens €10 per maand (namelijk € 9,92 per maand). Bij aankoop van één van de speciale kastjes ontvang je software, waarmee je alle films en series gratis kunt bekijken. Daarnaast maak je van je televisie met dit kastje een Smart TV, want je kunt er ook mee YouTube kijken en games spelen. Daarnaast kun je ook streamen via de ingebouwde Miracast (Chinese variant van de Chromecast). Het betaalde zenderaanbod is optioneel en wordt los verkocht. Je kunt zelf bepalen voor hoelang je het afneemt of je dit verlengd. Zo kun je gemakkelijk 1 maand proberen, zonder ergens aan vast te zitten.

  Live TV Store heeft een grenzeloos zenderaanbod

  Het zenderaanbod is niet alleen beperkt tot de Nederlandse televisie, maar bevat ook een uitgebreid aanbod aan Turkse, Marokkaanse en Russische zenders. De box zoekt het internet af naar de beste streams, dus je zal ervan verzekerd zijn dat je hier vele jaren plezier aan zult hebben. De box kan geupdate worden met gratis updates. Het enige wat je nodig hebt om de box te laten werken is een actieve internetverbinding van minimaal 20Mbit.

  Iets interessants gezien bij Live TV Store? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Live TV Store. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Live TV Store review te laten lezen.

  Zijn de services van Live TV Store illegaal?

  Tegen het betalen van een klein bedrag meer dan 4000 kanalen bekijken, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? En hoe kan het dat dit zomaar kan in Nederland? De box maakt gebruik van de Kodi software die continu blijft zoeken naar beschikbare streams op het internet. Deze software is geautomatiseerd en zoekt meer dan honderdduizenden verschillende streams af. De box maakt automatisch een afweging welke stream het beste bij de gebruiker past en de hoogste kwaliteit heeft. Het streamen van content is in Nederland niet illegaal, het downloaden of uploaden van content daarentegen wel. De boxen die door Live TV Store geleverd worden zijn zo ingericht dat hiermee niet gedownload of geupload kan worden. Je hebt de content van de stream dus niet daadwerkelijk op je box staan, maar bekijkt het en gooit het na het bekijken weer weg. Je hoeft je volgens Live TV Store dus geen zorgen te maken dat je illegaal bezig bent.

  Is Live TV Store betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Livetvstore.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (62141910)
  • Geen dure zender abonnementen voor Sport, de kinderen of buitenlandse kanalen
  • Thuiswinkel Keurmerk

  De Live TV Store klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
  VerzendkostenGratis
  LevertijdPer product verschillend
  Bedenktijd14 dagen
  RetournerenOp rekening van de koper

  Livetvstore klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Livetvstore bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Live TV Store kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Livetvstore kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Live TV Store
  4.9 Score
  10 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  7.7
  Klantenservice
  3.7
  Prijs/Kwaliteit
  3.9
  Verzending
  4.6