Kwik Fit ervaringen en reviews

€ 19,95 ALL-IN APK
€ 19,95 ALL-IN APK
Kwik Fit
€ 19,95 ALL-IN APK
€ 19,95 ALL-IN APK
1 Review van Kwik Fit
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Had een afspraak gemaakt tussen 8 en 9 in de ochtend voor een APK, kreeg speciale kortingsbonnen in de bus. Kon wachten, maar moest naar mijn werk. Vervolgens word ik om 2 uur opgebeld met het factuurbedrag, dit was een stuk hoger dan ik verwachtte. Ik vroeg vervolgens wat er mis was en zou een prijsvergelijking bij andere garages doen. Wat denk je? Bij andere garages was ik ruim 100 euro meer kwijt dan bij de Kwik Fit. Uiteindelijk gekozen om mijn auto gewoon bij de kwik fit te laten repareren. Om 5 uur kon ik mijn auto weer ophalen. Hij rijdt weer als een zonnetje.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Reparatie is zelfs goedkoper dan bij andere monteurs!
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Nu ALL-IN APK voor maar € 19,95
  Met ANWB Ledenvoordeel profiteer je voor € 19,95 van ALL-IN APK en bijvullen vloeistoffen

  Veel mensen hebben weinig technische verstand van zijn of haar auto en moet de automonteur blind vertrouwen op de mankementen en daarbij horende prijzen. Het komt steeds vaker in het nieuws dat autogarages de onwetende consument meer laten betalen dan nodig is. Zo worden zaken gerepareerd die niet stuk zijn of worden er meer manuren geregistreerd dan noodzakelijk was.

  In een aflevering van RamBam zijn deze feiten aan het licht gebracht en je zou denken dat autogarages hun levens hebben verbetert. Helaas blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. Gelukkig is er KwikFit, een autogarage met een hoge naamsbekendheid. Deze naambekendheid hebben zij eerlijk verdiend door transparante prijzen te hanteren en eerlijke facturen op te stellen. Vrijwel in iedere grote stad is er een KwikFit gevestigd, en hebben zij momenteel tientallen filialen.

  Bij KwikFit kun je terecht met je auto voor zaken, zoals autobanden, APK, onderhoud accu’s en velgen. Reparaties worden verricht door gecertificeerd monteurs die je deskundig advies geven.

  Bij KwikFit kun je eenvoudig je auto onderhouden of keuren

  Bij een onderhoud of APK wordt eerst in kaart gesteld wat er precies mis is, en daarna pas een factuur opgesteld. Indien je als klant akkoord gaat met de tarieven wordt je auto pas gemaakt. Zo sta je niet voor onnodige verrassingen als je je auto op komt halen. Je krijgt de kosten telefonisch of terwijl je wacht te horen. Regelmatig heeft de KwikFit interessant aanbiedingen voor een grote of kleine onderhoudsbeurt of een voordelige APK. Via de ANWB profiteer je altijd van 20% ledenkorting op bepaalde services, zoals uitlijnen en montages.

  Iets interessants gezien bij Kwik Fit? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Kwik Fit. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Kwik Fit review te laten lezen.

  Is Kwik Fit betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij Kwik Fit:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Meer dan 180 filialen verspreid door Nederland
  • Geen verrassingen achteraf
  • De automonteur voor ieder merk

  De Kwik Fit klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. contact en iDEAL
  VerzendkostenNiet van toepassing
  LevertijdKlaar terwijl je wacht
  OpenMaandag t/m zaterdag

  Kwik Fit klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Kwik Fit bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Kwik Fit kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Kwik Fit kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Kwik Fit
  10 Score
  1 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10