Kwik Fit ervaringen en reviews

€ 19,95 ALL-IN APK
€ 19,95 ALL-IN APK
Kwik Fit
€ 19,95 ALL-IN APK
€ 19,95 ALL-IN APK
6 Opmerkingen van Kwik Fit
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Had een afspraak gemaakt tussen 8 en 9 in de ochtend voor een APK, kreeg speciale kortingsbonnen in de bus. Kon wachten, maar moest naar mijn werk. Vervolgens word ik om 2 uur opgebeld met het factuurbedrag, dit was een stuk hoger dan ik verwachtte. Ik vroeg vervolgens wat er mis was en zou een prijsvergelijking bij andere garages doen. Wat denk je? Bij andere garages was ik ruim 100 euro meer kwijt dan bij de Kwik Fit. Uiteindelijk gekozen om mijn auto gewoon bij de kwik fit te laten repareren. Om 5 uur kon ik mijn auto weer ophalen. Hij rijdt weer als een zonnetje.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Reparatie is zelfs goedkoper dan bij andere monteurs!
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 1.5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  De APK keuring van 28 juni 2020
  De APK keuring duurde 2 uur. Veel min punten op het resultaat blad werd genoteerd.Omdat ik niet met alle min punten akkoord was heb ik dit met de keurmeester geconfronteerd. Hij zeg dat hij zou in dit geval een keurmeester van RDW roepen. Door RDW werd mijn auto erg gedetailleerd gecontroleerd en goedgekeurd.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Zeer vakkundig geholpen bij Kwikfit vestiging in Spijkenisse , Randweg 3
  Vriendelijk personeel met feeling voor auto´s
  Snel mijn banden gevuld met stikstof voor betere wegligging en minder brandstofkosten.
  Korting krijg je als je ANWB lid bent.
  Tijdens mijn afspraak was er geen brug beschikbaar om banden makkelijker te vullen , moest even uurtje later terugkomen omdat er toen wel een brug vrij was en tot mijn verbazing hoefde ik niks te betalen voor die 4 banden met stikstof. Dat is nog eens klantvriendelijk. chapeau KWIKFIT Spijkenisse

 4. Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam= Kippendieven (APK AFGEKEURD met oneerlijke argumenten)
  ….na 10 minuten :
  Nederlandse werkplaats met ECHTE Nederlandse eigenaar en Werknemers Auto Service Lijnden = APK goedgekeurd in VIER MINUTEN.

  Wat was er gebeurd? En waarom wilden ze me 420 EUR in rekening brengen?

  Het achterwiel was het licht geremd door wat vuil.
  Dus ging ik naar een eerlijke monteur, en in 10 seconden, de eerlijke monteur heeft het vuil verwijderd en het wiel loopt perfect.

  In de praktijk zouden ze van KwikFit 420 EUR laten stelen.
  G.

 5. oplichters,betaald voor oliewissel die niet gedaan is.nieuwe remcillinders in rekening gebracht,maar niet vervangen.het is ongelooflijk.

 6. vakmanschap en een goede service. Dat ook nog voor een redelijke prijs. Toppie

Laat een reactie achter

Uw totale score

Nu ALL-IN APK voor maar € 19,95
Met ANWB Ledenvoordeel profiteer je voor € 19,95 van ALL-IN APK en bijvullen vloeistoffen

Veel mensen hebben weinig technische verstand van zijn of haar auto en moet de automonteur blind vertrouwen op de mankementen en daarbij horende prijzen. Het komt steeds vaker in het nieuws dat autogarages de onwetende consument meer laten betalen dan nodig is. Zo worden zaken gerepareerd die niet stuk zijn of worden er meer manuren geregistreerd dan noodzakelijk was.

In een aflevering van RamBam zijn deze feiten aan het licht gebracht en je zou denken dat autogarages hun levens hebben verbetert. Helaas blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. Gelukkig is er KwikFit, een autogarage met een hoge naamsbekendheid. Deze naambekendheid hebben zij eerlijk verdiend door transparante prijzen te hanteren en eerlijke facturen op te stellen. Vrijwel in iedere grote stad is er een KwikFit gevestigd, en hebben zij momenteel tientallen filialen.

Bij KwikFit kun je terecht met je auto voor zaken, zoals autobanden, APK, onderhoud accu’s en velgen. Reparaties worden verricht door gecertificeerd monteurs die je deskundig advies geven.

Bij KwikFit kun je eenvoudig je auto onderhouden of keuren

Bij een onderhoud of APK wordt eerst in kaart gesteld wat er precies mis is, en daarna pas een factuur opgesteld. Indien je als klant akkoord gaat met de tarieven wordt je auto pas gemaakt. Zo sta je niet voor onnodige verrassingen als je je auto op komt halen. Je krijgt de kosten telefonisch of terwijl je wacht te horen. Regelmatig heeft de KwikFit interessant aanbiedingen voor een grote of kleine onderhoudsbeurt of een voordelige APK. Via de ANWB profiteer je altijd van 20% ledenkorting op bepaalde services, zoals uitlijnen en montages.

Iets interessants gezien bij Kwik Fit? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Kwik Fit. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Kwik Fit review te laten lezen.

Is Kwik Fit betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Kwik Fit:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Meer dan 180 filialen verspreid door Nederland
 • Geen verrassingen achteraf
 • De automonteur voor ieder merk

De Kwik Fit klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. contact en iDEAL
Verzendkosten Niet van toepassing
Levertijd Klaar terwijl je wacht
Open Maandag t/m zaterdag

Kwik Fit klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Kwik Fit bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Kwik Fit kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Kwik Fit kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Kwik Fit
6.5 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
10.0
Klantenservice
5.5
Prijs/Kwaliteit
5.5
Verzending
5.0

Is Kwik Fit betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Kwik Fit of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Kwik Fit een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Kwik Fit ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Kwik Fit ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Kwik Fit review te delen met onze bezoekers. Je Kwik Fit beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Kwik Fit?

Kwik Fit is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Kwik Fit ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Kwik Fit review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo