KINboat ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van KINboat

Laat een reactie achter

Uw totale score

Lekker een dagje op stap in Amsterdam. Essentieel daarbij is het bezichtigen van de grachtengordel. Of andersom, het bezichtigen van de stad vanaf de grachtengordel.

Al honderden jaren zijn de waterwegen van Amsterdam een belangrijk onderdeel van de stad. Zodoende konden in de Gouden Eeuw alle handelswaren tot aan de pakhuizen komen. Vandaag de dag is het eerder een manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Maar het is er niet minder interessant om geworden.

Varen door de grachten van Amsterdam met KINboat

Op KINboat.nl huur je eenvoudig een sloep met schipper die je door het indrukwekkende grachtenstelsel van de Nederlandse hoofdstad vaart. Afhankelijk van je wensen en opstapplaats krijg je een unieke ervaring voorgeschoteld. De schipper weet namelijk veel meer dan varen. De historie van Amsterdam, unieke weetjes en sterke verhalen die iedere grachtencruise een groot plezier maken.

Dus ga je erop uit met je werk of met een groep vrienden. Voor iedere gelegenheid is er een passende cruise. Met of zonder cocktails en of het nou regent of niet, bij KINboat is men op alles voorbereidt. Zo zijn er overdekte boten en is het mogelijk om een sloep met cocktails te huren.

Je regelt alles direct op de website en krijgt je tickets via e-mail toegestuurd. Vervolgens hoef je ze niet uit te printen want je kan ze gewoon op je telefoon laten zien. Verder zijn er verschillende boten waar je uit kan kiezen. Zo zijn er luxe boten voor bijpassende feestjes of eenvoudigere boten waarvoor je minder betaalt.

KINboat ervaringen zijn zeer positief

Bovendien zijn veel van de boten voorzien van zonnecollectoren. Deze boten varen op zijn minst 50% van de tijd op deze zelf-opgewekte energie. Op deze manier draagt KINboat haar steentje bij aan het schoonhouden van de Amsterdamse grachten. Het uiteindelijke doel van de Mokumers is om 100% groene cruises aan te bieden.

Op Tripadvisor circuleren meer dan 1500 verschillende KINboat ervaringen. De meerderheid van de reviews zijn zeer positief.

Heb je iets gezien bij KINboat? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een boottrip geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of KINboat voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook te boeken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle KINboat beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw KINboat review te laten lezen.

Is KINboat betrouwbaar?

Voordelen boot huren bij Kinboat.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (62021931)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Leidsegracht 60A, 1016 CP Amsterdam)
  • Verschillende boten, sloepen en opstapplaatsen beschikbaar
  • Leuke speciale acties, zoals Amsterdam Light Festival, Winster Special en Koningsdag Specials

De KINboat klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL of creditcard
Reservering Definitief na betaling
Levering Ticket(s) direct in je e-mail
Annuleren Niet mogelijk na bevestiging
Te laat aanwezig Geen restitutie

KINboat klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw rondvaart. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een KINboat klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je KINboat review te weigeren.

KINboat kortingscode

Extra korting op boottrips? Het kan met een KINboat kortingscode. Om meer klanten aan te trekken verspreiden veel bedrijven code’s waarmee je kan profiteren van korting op boekingen. Deze code’s zijn meestal geldig op alle trips. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast KINboat reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of alleen bepaalde boten. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een KINboat kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is KINboat betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van KINboat of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of KINboat een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen KINboat ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen KINboat ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen KINboat review te delen met onze bezoekers. Je KINboat beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is KINboat?

KINboat is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat KINboat ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn KINboat review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo