iBOOD ervaringen en reviews

4 Opmerkingen van iBOOD
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik heb mijn prachtige 65 inch 4K UHD Samsung TV bij iBood besteld. Hield deze al een tijdje in de gaten en was plots voor ruim € 250 minder te krijgen bij ibood. Nederlands model nog wel! Levering was netjes op de afgesproken dag. Werd van te voren gebeld en de tv werd met een vrachtwagen bezorgd.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Scherpe prijs voor mijn TV Werd gebeld voor een leverafspraak Op de afgesproken dag bezorgd
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  100

  Ik heb hier een all in one soundbar gekocht van Samsung. Zeer content mee en ibood kon een scherpe prijs voor ons regelen.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Scherpe prijs voor Samsung producten Geen enkele andere webshop kon deze prijs aanbieden
  - Minpunten: Niet de volgende dag binnen, maar wist ik
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 0.75
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  10

  Let op Ibood doet niet meer wat ze beloven:

  Vanwege de warme dagen en dat Ibood 10 augustus zou verzenden toch maar een airco bij Ibood besteld. Nu blijkt dat :
  “We hebben uw bestelling van iBood nog niet ontvangen, daarom kan uw afspraak vandaag helaas niet plaatsvinden. ”

  Dus als je het op tijd nodig hebt bestel ergens anders.

  Ik vind dit een zeer zeer slechte zaak en dit had ik niet van Ibood verwacht. Vooral vanwege deze temperaturen! Er zijn genoeg shops die wel dezelfde dag versturen!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Meestal goedkoop maar check wel ergens anders de adviesprijs
  - Minpunten: Niet op tijd verzenden maar wel een bericht sturen dat het aankomt zodat je thuis blijft.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Na 2.5 week nog niets ontvangen.
  Vinden blijkbaar geen oplossing……………antwoorden niet meer op mails of telefoons

  Nooit meer.
  Dossier naar testaankoop

Laat een reactie achter

Uw totale score

De naam iBOOD is een afkorting van Internet’s Best Online Offer Daily en was de eerste dagaanbiedingen website van Nederland. Deze partij is al sinds 2005 actief op het internet en heeft vandaag de dag nog steeds iedere dag een nieuwe dagaanbieding. Het concept is heel simpel en wordt veel toegepast in Nederland. Iedere dag stipt om 00:00 (twaalf uur) wordt er een nieuwe dagaanbieding op de website getoond, deze aanbieding is maar 24 uur geldig. Dit houdt dus in dat je relatief weinig tijd hebt om na te denken over je aankoop en of je gebruik wilt maken van de aanbieding. iBOOD heeft iedere dag een nieuwe scherpe deal en hanteert alleen A-merken voor de dagaanbieding. De dagaanbieding is voorbij als deze is uitverkocht of als de vierentwintig uren zijn verstreken. Het is niet meer mogelijk om een aanbieding van gisteren te kopen, als je te laat bent heb je pech. Er heerst een hele community van meer dan 2 miljoen leden rondom iBOOD die iedere dag de nieuwe aanbieding bespreken via het forum. Daarnaast is er soms ook een product expert aanwezig die alle vragen van het product kan beantwoorden.

Naast dagaanbiedingen heeft iBOOD het assortiment uitgebreid met nieuwe productgroepen en acties. Zo heb je FlashSales, dit zijn gegroepeerde artikelen die allemaal een verband met elkaar hebben of dezelfde thema hebben. Zo kunnen de FlashSales van dezelfde merk zijn of allemaal gericht zijn op Moederdag. Een FlashSale is meerdere dagen geldig, totdat de voorraad op is. Verder zijn er ook nog SecretDeals die niet prominent op de website te zien zijn. Deze worden alleen getoond op bijvoorbeeld social media of in je mailbox. Van te voren weet niemand hoe deze SecretDeal gecommuniceerd wordt, maar wat je wel weet is dat het altijd een exclusieve A-merk deal bevat.

Waar iBOOD echt populair mee is geworden is de iBOOD hunt. Dit is de grootste uitverkoop van het jaar waar alle overgebleven restanten met extra korting verkocht worden. Men moet hier zeer snel voor zijn, want er zijn vaak maar een paar stuks per product aanwezig. Het kan dus zijn dat sommige deals er maar 30 seconden op staan. De iBOOD hunt geldt voor 24 of 48 uur en is de hele dag en nacht geldig. Echte fanatiekelingen nemen de dag vrij en zitten de gehele dag en nacht achter de computer om nieuwe gadgets te hunten. De grootste vangst is de iBOOD box die voor een klein bedrag te koop is, maar waar voor een zeer grote waarde aan producten in zitten. Niemand weet wat er precies in zit en of je de producten daadwerkelijk nodig hebt. Ieder jaar is het weer een verrassing wat er in de box zit.

Iets interessants gezien bij iBOOD? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met iBOOD. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw iBOOD review te laten lezen.

Is iBOOD betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij ibood.com:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34201965)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Contactweg 159-2, 1014 BJ Amsterdam)
 • 8x Website van het jaar gewonnen
 • Eerste dagaanbiedingen website van Nederland

De iBOOD klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Bancontact
Verzendkosten Afhankelijk van het product, meestal € 3,95 of € 5,95
Levertijd  Afhankelijk van het product, staat weergegeven bij Verzendinformatie
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

iBOOD klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Ibood bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

iBOOD kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Als iBOOD een kortingscode beschikbaar heeft dan is dit vrijwel altijd voor gratis verzending. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Ibood kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

iBOOD
7.7 Totale Score
4 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
7.7
Klantenservice
7.5
Prijs/Kwaliteit
8.0
Verzending
7.7

Is iBOOD betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van iBOOD of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of iBOOD een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen iBOOD ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen iBOOD ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen iBOOD review te delen met onze bezoekers. Je iBOOD beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is iBOOD?

iBOOD is vooral actief in de categorie Dagaanbiedingen. Het kan zo zijn dat iBOOD ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn iBOOD review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo