GSMsale ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van GSMsale

Laat een reactie achter

Uw totale score

Er zijn talloze webshops te vinden op het gebied van smartphones, waardoor het een lastige keuze is waar jij jouw nieuwe telefoon gaat bestellen. Gelukkig is deze keuze een stuk makkelijker wanneer je het bestaan weet van GSMsale. Deze webshop is één van de meest overzichtelijke op het gebied van het afsluiten van telefoonabonnementen. Ook kun je hier eenvoudig losse toestellen of sim-onlty abonnementen afsluiten. Behalve dat de shop zeer gemakkelijk in gebruik is, hebben zij ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

GSMsale bestaat alweer meer dan 8 jaar en is door de jarenlange ervaring gespecialiseerd op het gebied van telecom en bijbehorende abonnementen. Behalve dat de aller scherpste prijzen te vinden zijn op GSM sale staat dit bedrijf er ook om bekent dat het een geweldige service biedt aan haar klanten. De markt op het gebied van smartphones is erg groot, waardoor het uitkiezen van jouw ideale telefoon met het juiste abonnement geen makkie meer is. Een website zoals GSMsale maakt dit nu vele malen makkelijker, doordat het de telefoons en het bijbehorende abonnement mooi voor je op een rijtje zet. Zie het als een soort verzamel website van alle abonnementen en telefoons van alle mobiele providers. GSMsale werkt onder andere samen met: KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile en BEN.

Alle populaire mobiele netwerken zijn aangesloten bij GSMsale

Wanneer jij aan het wachten bent op de telefoon die jij graag wilt hebben is het fijn om exact te weten wanneer de telefoon bij jou bezorgd wordt. De status van jouw order wordt via de website gecommuniceerd, zodat je exact weet wanneer jij je nieuwe aanwinst thuis kunt verwachten. De website perfect is geschikt voor mensen die nog geen idee hebben welke smartphone ze willen hebben. Als jij bijvoorbeeld wel al weet dat je de nieuwste iPhone wilt hebben dan kun je via de website eenvoudig de beste deal vinden. GSMsale toont alle netwerken die het geselecteerde toestel aanbieding, met daarbij het aantal data, minuten en sms’jes.

Na aankoop van je smartphone stopt de service niet. Met een kapotte telefoon kun je contact opnemen met dit bedrijf. Ze doen namelijk ook aan reparatie van je toestel. Dit maakt de service compleet en zorgt ervoor dat je voor al je telefoon vragen bij GSMsale terecht kunt.

Iets interessants gezien bij GSMsale? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met GSMsale. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw GSMsale review te laten lezen.

Is GSMsale betrouwbaar?

Voordelen smartphone bestellen bij GSMsale.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (22049123)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Pearyweg 1, 4462 GT Goes)
  • Ruim 8 jaar ervaring in de telecommarkt
  • Telefoon + abonnement, sim-only, losse gsm’s en refurbished telefoons
  • Zakelijke en particuliere abonnementen

De GSMsale klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL of bankoverschrijving
Verzendkosten € 4,95
Levertijd 1-3 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

GSMsale klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met GSMsale bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

GSMsale kortingscode

Helaas kun je bij GSMsale geen kortingscodes invoeren. Acties en aanbiedingen zijn al verrekend in de prijs.

Is GSMsale betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van GSMsale of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of GSMsale een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen GSMsale ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen GSMsale ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen GSMsale review te delen met onze bezoekers. Je GSMsale beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is GSMsale?

GSMsale is vooral actief in de categorie Telecom. Het kan zo zijn dat GSMsale ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn GSMsale review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo