COOP ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van COOP

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€40 korting bij COOP
Iedere week kun je bij Coop jouw boodschappen gratis laten bezorgen bij aankoop van speciale actieproducten! Wekelijks een nieuwe actie. Bestellen kan al vanaf €40. Deze acties gelden alleen online.

Coop is al meer dan 125 jaar onderdeel van het Nederlandse levensmiddelenlandschap. Het begon allemaal aan het eind van de 19e eeuw. Toen der tijd kwamen fabrieksarbeiders in opstand tegen de lage lonen en hoge prijzen voor levensmiddelen die buiten dat ook nog eens van slechte kwaliteit waren. Het resultaat was dat de mensen zelf kleine winkels begonnen voor het verkopen van levensmiddelen. Deze coöperaties waren de eerste vorm van de Coop Supermarkt waar je nu je levensmiddelen koopt.

Vandaag de dag heeft Coop meer dan 260 supermarkten verspreid over heel Nederland. Coop hecht grote waarde aan duurzaamheid, lokale betrokkenheid, het bevorderen van een gezonde leefstijl, duurzaam inkopen, verlagen van de milieu-impact en goed werkgeverschap.

Wat nieuw is, is dat nu naast het bezoeken van de winkel ook de mogelijkheid hebt om je boodschappen online te bestellen. Dit is eenvoudig en begint met het selecteren van de Coop winkel bij jou in de buurt. Zo weet je precies welk assortiment aanwezig is en krijg je de meest actuele prijzen. Daarna kies je je boodschappen om daarna te kiezen voor ophalen of laten bezorgen. Doe je je boodschappen online voor 11:00 dan heb je ze de volgende dag in huis. Na het invullen van je gegevens kun je betalen per mobiele pin of in de winkel zelf bij het ophaalmoment. Voor de online boodschappen service betaal je € 2,99 euro wanneer je ophaalt en € 4,99 euro voor bezorging. Bij een bestelling van meer dan € 70 is dit gratis.

Makkelijk online boodschappen bestellen bij COOP

Ga eenvoudig naar coop.nl/boodschappen en kies je ontbijtgranen, fruit, brood, zuivel, en diepvriesproducten. Daarnaast kun je ook gewoon je drogisterij aankopen en huishoudelijke producten online kopen. Met deze nieuwe service heb je de mogelijkheid om veel tijd en ritjes naar de supermarkt te besparen. Naast het gebruiken van de website kun je ook de telefoon app van Coop downloaden om daar je boodschappen te doen.

Ben je niet thuis, dan kun je natuurlijk ook een afleveradres opgeven. Op deze manier zit je nooit meer zonder je boodschappen. Daarnaast met de scherpe prijzen en de aanbiedingen bespaar je doorlopend.

Controleer altijd even de COOP ervaringen van anderen, voordat je er iets kopen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat het bedrijf nog steeds gezond is en zie je hoe er wordt omgegaan met andere mensen. Mochten er problemen zijn met COOP dan zie je dat op deze pagina van 123Klantervaringen. Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten die ervaring hebben met COOP om hun eerlijke review achter te laten. Zo lees jij als bezoeker eenvoudig ervaringen en reviews van andere mensen en kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten om andere klanten jouw COOP  review te laten lezen.

Is COOP betrouwbaar?

Voordelen boodschappen online bestellen bij COOP.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (09124392)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (St. Gangulphusplein 18, 6832AT Arnhem)
  • Bekende supermarkt verspreid door Nederland
  • Eigen app voor iOS en Android
  • Iedere week 90 nieuwe aanbiedingen

De COOP klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Alleen door te pinnen
Verzendkosten Gratis vanaf € 70, anders € 4,99
Levertijd Voor 11:00 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper of gratis in de winkel

COOP klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met COOP bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

COOP kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Zo kun je ook nog goedkoper boodschappen online bestellen met een Coop kortingscode. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment, vanaf een minimale besteding van € 40. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een COOP kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is COOP betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van COOP of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of COOP een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen COOP ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen COOP ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen COOP review te delen met onze bezoekers. Je COOP beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is COOP?

COOP is vooral actief in de categorie Eten en Drinken. Het kan zo zijn dat COOP ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn COOP review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo