Boerenbond ervaringen en reviews

1 Reactie van Boerenbond
  1. Schaamteloos schandalige service/klantonvriendelijkheid van vrouwelijke winkelbediende in het Boerenbondfiliaal Sprundel.
    Enkele weken geleden heb ik een bladhark, merk Boerenbond, voor de prijs van ongeveer 15 euro gekocht in het Boerenbondfiliaal Sprundel. Afgelopen weekend wilde ik de hark voor het eerst gebruiken en bij nagenoeg de eerste de beste harkbeweging schoot het harkgedeelte los van het bevestigingsgedeelte aan de steel. Toen ik vanmorgen(16/8) de hark bij het Boerenbondfiliaal te Sprundel terugbracht sprak ik de aanwezige medewerkster(er was er maar 1)aan en overhandigde ik haar de zichtbaar kapotte, zichtbaar ongebruikte en zichtbaar van het merk Boerenbond (sticker op steel) zijnde bladhark. Zij nam de kapotte hark aan en even later hoorde ik luide timmergeluiden vanuit het magazijn. Kort hierop meldde de medewerkster zich bij mij met mijn hark en vertelde zij mij dat zij de hark gerepareerd had. Toen ik aangaf dat dat de bedoeling niet was omdat ik betaald had voor een nieuwe hark en niet voor een gerepareerde, liep ik tegen een muur van onbegrip en starheid. Ik vertelde dat ik mijn kapotte hark slechts om wilde ruilen voor eenzelfde nieuwe uit het winkelrek. De jongedame gaf aan dat dat alleen maar kon als ik de betreffende kassabon kon laten zien. (Alsof ik alle kassabonnetjes van weken geleden voor dergelijk flutbedragen zou moeten bewaren !) Toen ik aangaf dat ik de bladhark per pin betaald had, gaf de verkoopster aan dat ik dan bij mijn bank de bankafschriften op diende te vragen omdat regel was regel en zij het hoofdkantoor een kassabon diende te laten zien alvorens mij te kunnen helpen. Als laatste poging gaf ik aan dat zij toch de duidelijk kapotte, duidelijk ongebruikte hark van het duidelijke merk Boerenbond aan het hoofdkantoor kon laten zien, vertelde de starre winkeljuffrouw dat dat niet kon omdat regel nu eenmaal regel was. Verbouwereerd over deze klantonvriendelijke starheid heb ik de winkel weer verlaten met mijn kapotte bladhark en mijn voornemen om nooit meer een voet bij een Boerenbondwinkel binnen te zetten !

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ben je op zoek naar nieuwe artikelen voor in je tuin of buitenleven? Wil je daarnaast één plek waar je makkelijk een grote variatie aan kwaliteit artikelen kan kopen? Bezoek dan de Boerenbond.nl. Dit is de expert op het gebied van buiten leven. Dus als je iets zoekt voor je gazon, terras of kleding, bij de Boerenbond vind je het allemaal.

Zoals je al merkt is de Boerenbond niet alleen voor boeren. Ook voor mensen met een stadstuintje. Of, als je alleen maar een paar planten in huis hebt, vind je op deze website ook de juiste artikelen. Denk hierbij aan heggenscharen, bladblazers, overalls, handschoenen en noem het maar op.

Voor degene met weinig ruimte of geen tuingrond is het mogelijk om kweekbakken op de website te kopen. Met deze kweekbakken kun je tuinieren zonder dat je een tuin hebt. Zo koop je bijvoorbeeld een kleine kweekbak van 1 meter bij 50 centimeter of een verticale kweekbak set. In dat geval krijg je een rek met verschillende kweekbakken. Hiermee maak je optimaal gebruik van hoogte in plaats van oppervlakte.

Boerenbond heeft naast de webshop ook 180 fysieke winkels

De Boerenbond is daarbij niet alleen online te vinden. Het bedrijf heeft ook een grote hoeveelheid winkels verspreidt door heel Nederland. In plaatsen als Oosterhout, Nuenen en Oisterwijk kun je allemaal terecht voor tuinartikelen. In totaal heeft het bedrijf 180 fysieke winkels. Deze zijn verdeeld in Boerenbond – Pets Place en Pets Place (gericht op dieren).

Als je bijvoorbeeld laarzen besteld op Boerenbond.nl, dan kun je die direct afrekenen. Als je dit voor 22.00 uur doet dan worden je artikelen dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je ze doorgaans de volgende dag al bij je thuis kan verwachten. Dus die laarzen kun je meteen gebruiken.

Verder zitten er geen verzendkosten op je bestelling als je voor meer dan 15 euro inkopen doet. Dit is een laag bedrag wat betekent dat je praktisch nooit verzendkosten betaalt. Dat is wel zo makkelijk. Mocht je na ontvangst toch niet tevreden zijn met je artikelen dan stuur je ze binnen 14 dagen gratis retourneren met behulp van de retourbon. Boerenbond is de perfecte plek voor al je scherp geprijsde tuinartikelen. Of je nu online of in de winkel koopt kwaliteit krijg je altijd.

Iets interessants gezien bij Boerenbond? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Boerenbond. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Boerenbond review te laten lezen.

Is Boerenbond betrouwbaar?

Voordelen tuin en buitenleven artikelen bestellen bij Boerenbond.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (31035932)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Galvanistraat 100, 6716 AE Ede)
  • Verkooppunt van bekende merken als: DCM, EcoStyle, Soezie en Gevavi
  • 179 winkels verspreid door Nederland

De Boerenbond klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en AfterPay
Verzendkosten Gratis vanaf € 15, anders € 3,99
Levertijd Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Boerenbond klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Boerenbond bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Boerenbond kortingscode

Extra korting op buitenartikelen kan met een Boerenbond kortingscode. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Tijdens het betalen kun je de code gebruiken door onder het blok met betaalmogelijkheden te klikken op Kortingscode gebruiken. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Boerenbond kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Boerenbond betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Boerenbond of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Boerenbond een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Boerenbond ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Boerenbond ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Boerenbond review te delen met onze bezoekers. Je Boerenbond beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Boerenbond?

Boerenbond is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Boerenbond ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Boerenbond review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo