Albelli ervaringen en reviews

20% Kortingscode
20% Kortingscode
Albelli
20% Kortingscode
20% Kortingscode
1 Review van Albelli
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Printkwaliteit is bovengemiddeld en meer dan goed. Hier kunnen we nog lang van genieten.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Makkelijke software om je fotoboek te designen Goede kwaliteit
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Albelli promotiecodes

Bij Albelli is altijd een promotiecode beschikbaar geldig op een bepaalde productgroep, waarmee je profiteert van extra korting bovenop de scherpe prijzen. Wij hebben een overzicht geplaatst van alle actuele kortingscodes, waarmee je bespaart bij het bedrukken van je belangrijkste herinneringen.

Korting Kortingscode
15% korting op alle fotoboeken NL15%FB
15% korting op wanddecoratie NL15%WD
20% korting op fotoafdrukken FOTO20%
15% korting op fotoafdrukken FOTO15%
15% korting op kaarten AFF15CARD

Sinds de opkomst van smartphone en het beter worden van de ingebouwde camera’s leggen wij steeds meer vast. Een foto met je smartphone is binnen een seconde gemaakt, en voor je het weet staat je hele telefoon vol met leuke herinneringen van uitjes, dagjes weg of leuke gebeurtenissen. Scroll maar eens voor de grap door je digitale fotoalbum en je zult zien dat er veel materiaal tussen zit voor een leuke fotoboek of voor een leuke wanddecoratie. Bij Albelli kun je deze foto’s laten drukken op de meeste gekke dingen, waarvan jij waarschijnlijk nooit had geweten dat deze bedrukbaar waren. Doordat de camera’s op onze telefoons steeds beter worden, worden de foto’s ook steeds scherper en hebben een hogere resolutie. Hierdoor is het mogelijk om je foto’s te laten bedrukken tot bijvoorbeeld een fotoboek met kwalitatief goede plaatjes. Met de applicatie die Albelli ontwikkelt heeft kun je gemakkelijk en snel een fotoboek in elkaar flansen die voldoet aan jouw voorwaarden. Zo kun je zelf de vorm en formaat bepalen en gemakkelijk de mooiste foto’s in het fotoboek slepen. De boeken worden geprint op papier met speciale fotokwaliteit dat een erg mooi effect geeft. Het is ook mogelijk om een foto op een materiaal uit te printen, waardoor je als het ware een schilderij creëert van jou eigen gemaakte foto. Je kunt kiezen uit vijf verschillende materialen dat elk zijn eigen voordeel en uitstraling heeft. Dit zijn canvas, aluminium, plexiglas, forex of hout, op de website van Albelli kun je vele verschillende voorbeelden vinden wat het beste bij jou of jouw huis past. Je bent niet gelimiteerd tot één foto, maar je kunt ervoor kiezen om een collage te creëren van meerdere foto’s net zoals je gewend bent van Instagram.

Bij Albelli kun je vele producten en materialen laten bedrukken met je eigen foto’s. Denk hierbij aan gewoon normale foto’s, fotoboeken, kaarten en themaboeken, maar ook kalenders en mokken! Met de services van Albelli maak je niet alleen zelf een origineel product, maar laat je ook je creatieve kant zien. Zo kun je zelf bepalen welke foto’s je neemt, welke effecten je kiest en hoe je je foto bewerkt. Je hebt alles volledig zelf in de hand en kunt alles zonder technische kennis aanpassen en vormgeven. Pas als jij vindt dat het product af is kun je het proces afronden en het product bestellen. De levertijden en verzendkosten verschillen per product, waarbij het leveren van een fotoalbum het langst duurt (5 werkdagen) en het verzenden van een mok het kortst (3 werkdagen).

Eerste waar je aan denkt bij het bedrukken van foto’s is de kwaliteit van het eindproduct. Albelli is al jaren actief in deze markt en heeft al vele klanten geholpen aan een mooi bedrukte album met mooie herinneringen en gelegenheden. Zij hebben hun software zo ontwikkelt dat alle foto’s in de beste kwaliteit worden verstuurd naar de servers, zodat de foto ongecomprimeerd bedrukt kan worden op het product. Dit betekent dus wel dat als je foto’s van slechte kwaliteit hebt, dat deze ook in slechte kwaliteit op het eindproduct bedrukt worden. Het is dus raadzaam om kwalitatief goede foto’s te gebruiken om een goed eindproduct te krijgen. Het printen van je foto’s is niet alleen erg leuk om te hebben, maar kun je ook gebruiken als backup voor als je telefoon stuk gaat of kwijt is.

Iets interessants gezien bij Albelli? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Albelli. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Albelli review te laten lezen.

Is Albelli betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Albelli.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (27275319, Albumprinter B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Stationsplein 53-5, 1012AB Amsterdam)
 • Sinds 2011 actief in een groot deel van Europa (waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk)
 • Winnaar ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017
 • Winnaar Consumentenbond: Beste uit de test september 2015

De Albelli klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en Credit Card
Verzendkosten € 2,95 /  € 3,95 / € 4,95 (verschilt per product)
Levertijd 3 tot 5 werkdagen (verschilt per product)
Bedenktijd Niet van toepassing, op maat gemaakt product
Retourneren Niet van toepassing, op maat gemaakt product

Albelli klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Albelli bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

20% kortingscode bij Albelli
20% korting op alles

Albelli
9.5 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
10

Is Albelli betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Albelli of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Albelli een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Albelli ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Albelli ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Albelli review te delen met onze bezoekers. Je Albelli beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Albelli?

Albelli is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat Albelli ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Albelli review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo