TradeTracker ervaringen en reviews

2 Reviews
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Ben al ruim zes maanden publisher bij tradetracker en heb nooit problemen gehad. Soms duurt het wel lang wanneer bedrijven de facturen betalen.

  Lees meer...
  Nuttige Review (3) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 2. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Het systeem van tradetracker werkt een stuk fijner dan bijvoorbeeld die van awin of daisycon. Zo kun je van alles rapportages genereren om deze vervolgens te importeren op je website. Bij awin of daisycon zijn rapportages genereren een hel en kan dat niet met een variabel linkje (dat zichzelf automatisch bijwerkt).

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Klantenservice nooit nodig gehad Goed genereren van rapportages Overzichtelijk dashboard
  - Negatieve Punten: Sommige adverteerders wijzen alle sales af Sommige adverteerders sluiten je website uit na een aantal sales Sommige adverteerders verlaten het programma nadat jij veel werk hebt gestoken in een mooie landingspagina
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  De diensten van TradeTracker kunnen goed ingezet worden bij het promoten van de producten van je webshop. Dankzij affiliate marketing genereer je extra bezoekers door de marketing uit handen te geven aan personen en/of bedrijven die daar hun beroep van hebben gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld een leuke blogpost geschreven over je webshop of je webshop wordt meegenomen in een prijsvergelijking. Als het verkeer via een speciale link doorklikt naar jouw webshop dan wordt dit door TradeTracker geregistreerd door middel van een cookie. Deze cookies zijn meestal zo’n 30 dagen geldig (dit mag je zelf bepalen). Als de bezoeker daadwerkelijk overgaat tot het aankopen van een product, dan betaalt u een klein gedeelte van uw omzet aan de publisher (en het netwerk). De hoogte hiervan kun je zelf bepalen, hoe hoger dit bedrag is, hoe aantrekkelijk jouw campagne is voor publishers.

  Eenvoudig geld verdienen met je website kan via Tradetracker.com

  TradeTracker biedt ook een platform om adverteerders te promoten met je eigen website. Heb jij bijvoorbeeld een blog, vakantielog of een vlog, dan kun je je aanmelden bij TradeTracker om gerelateerde bedrijven te promoten. Bij een leuke video over reis naar Azië, kun je linkjes toevoegen naar (goedkope) reisorganisaties. Als een kijker van je video een reis boekt via jouw speciale link, dan ontvang jij hiervan een klein gedeelte van de omzet. Zo kun je een extra zakcentje verdienen met het maken van video’s of het schrijven van blogs. Alle kliks, leads en sales worden bijhouden in een zeer modern dashboard, dat volledig naar jouw smaak in te richten is. Het land, de herkomst URL, het apparaat en besturingssysteem is inzichtelijk om je marketing op aan te kunnen passen. Het is mogelijk om van iedere verkoop een notificatie te ontvangen, zodat je precies weet wanneer je iets hebt verkocht.

  Is TradeTracker betrouwbaar?

  Voordelen affiliate diensten bij TradeTracker.com:

  • Voor bedrijven en particulieren
  • Snelle uitbetaling, zelfs voordat de merchant is gefactureerd
  • Modern en gebruiksvriendelijke real-time dashboard
  • Uitgebreide feeds voor (product)imports voor je website
  • Actief in vele landen, zoals Duitsland, Verenigde Staten, Zweden en vele andere

  De TradeTracker klantenservice

  ServiceKenmerken
  UitbetaalmethodenBankoverschrijving en PayPal (vanaf € 25)
  FeedsProductfeeds, kortingscodefeeds en actiefeeds
  ContactContact via tickets met merchants en publishers
  RapportagesExporteer transacties, kliks en leads

  TradeTracker klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met TradeTracker bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  TradeTracker
  9.3 Score
  3 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.3
  Klantenservice
  9.3
  Prijs/Kwaliteit
  9.6
  Verzending
  9.0