Safe and Save Parking ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Safe and Save Parking

Laat een reactie achter

Uw totale score

Je gaat op vakantie maar vliegt liever niet vanaf Schiphol. Dat is logisch, de Amsterdamse luchthaven is namelijk één van de duurste in Europa. Vandaar dat uitwijken naar de Duitse luchthaven Airport Weeze absoluut geen overbodige luxe is. Deze bevindt zich net over de grens tussen Nijmegen en Venlo. Het enige wat je nu nog resteert, is een goede parkeerplek.

Vind je zoeken naar een parkeerplaats ook zo irritant? Dit neem Safe and Save Parking uit handen.

Daarvoor ga je naar Safe and Save Parking. Dit is een parkeerplaats waar je je auto veilig wegzet en waar die beschermt staat tegen onweer. Nadat je je auto geparkeerd hebt pak je eenvoudig de shuttle of loop je naar de luchthaven.

Voordat je naar de parkeerplaats rijdt is het wel handig dat je online reserveert. Hiervoor ga je naar de website en klik je op “reserveer parkeerplek”. Vervolgens vul je al je gegevens in en geef je aan met welke vlucht je afvliegt en met welke je terugkomt. Daarnaast geef je ook aan wat het kenteken is van je voertuig en hoef je alleen nog op “reserveren” te klikken.

Direct na je reservering krijg je alle benodigde informatie toegestuurd. Hoe parkeren, waar je moet zijn en de voucher die je parkeerplaats garandeert.

Vervolgens kun je bij aankomst professioneel personeel verwachten die je helpen met parkeren en al je bagage. Deze wordt zo in de shuttle geladen waarmee je direct naar het vliegveld wordt gebracht. Safe and Save Parking is geopend gedurende de hele periode dat het vliegveld ook open is. Dat betekent dat je vanaf vier uur ’s ochtends tot en met half één ’s ochtends bij de parkeerplek terecht kan.

De Safe and Save Parking ervaringen zijn zeer positief

Safe and Save Parking blinkt uit met een supersnelle service en een eenvoudige website. Binnen drie tellen heb je een betaalbare parkeerplek geregeld en weet je zeker dat je auto veilig staat tijdens je vakantie. Zodoende kun jij lekker van de zon of het avontuur genieten en rijd je bij terugkomst zorgeloos naar huis.

Op de website van Vliegenenparkeren zijn de Safe and Save Parking ervaringen erg positief. Ze scoren namelijk gemiddeld een 9, daarvan kun je wel uitgaan dat dit een betrouwbaar parkeeralternatief is.

Heb je iets gezien bij Safe and Save Parking? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Safe and Save Parking voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Safe and Save Parking beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Safe and Save Parking review te laten lezen.

Is Safe and Save Parking betrouwbaar?

Voordelen parkeerplek reserveren bij Safe and Save Parking.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (60119144, Safe and Save Parking – Weeze)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Tankstation Wellsche Hut, Wezerweg 28, 5855 EN Well Nederland)
  • Telefoonnummer: +31 478 769 034
  • Mogelijkheid om shuttlebus te nemen naar het vliegveld

Safe and Save Parking klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Safe and Save Parking klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Safe and Save Parking review te weigeren.

Safe and Save Parking kortingscode

Extra korting op parkeerplek reserveren? Het kan met een Safe and Save Parking kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Safe and Save Parking reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Safe and Save Parking kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Safeandsaveparking betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Safeandsaveparking of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Safeandsaveparking een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Safeandsaveparking ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Safeandsaveparking ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Safeandsaveparking review te delen met onze bezoekers. Je Safeandsaveparking beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Safeandsaveparking?

Safeandsaveparking is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Safeandsaveparking ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Safeandsaveparking review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo