Mangools ervaringen en reviews

40% Korting
40% Korting
Mangools
40% Korting
40% Korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Mangools

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Neem een jaarabonnement en bespaar 40% op jaarbasis

   Je wil je website hoger in de zoekresultaten laten eindigen. Maar hoe doe je dat dan? De eerste stap is beter inzicht ontwikkelen in wat ervoor nodig is om dat te bewerkstelligen. Denk hierbij aan wat populaire zoektermen zijn en welke pagina’s van je website het op dit moment al goed doen. Bovendien is het ook handig om een perspectief te krijgen op hoe je directe competitie in dit proces te werk gaat. Vandaar is het handig dat je een online tool als Mangools kan gebruiken. Hiermee heb je in één klap alle inzichten die je nodig hebt om je website naar een hoger niveau te tillen.

   Mangools biedt verschillende tools die je helpen bij bereiken van een breder publiek

   Mangools opende haar deuren in Augustus 2014. Het bedrijf uit Slowakije begon met haar eerste tool:

   KWFinder

   Hiermee krijg je direct inzicht in welke zoektermen het goed doen in zoekmachines en welke minder goed. Met behulp van deze informatie kun je een marketingstrategie ontwikkelen en je doelgroep beter aanspreken.

   Maar dat is nog niet alles. Na verloop van tijd heeft Mangools nog veel meer tools ontwikkelt.

   Linkminer

   Zo kun je vandaag de dag ook gebruik maken van een tool zoals Linkminer. Die helpt je om inzicht te krijgen in alle externe verwijzingen naar je website. Dit is een belangrijke factor voor het hoger eindigen in de zoekresultaten. Het zit namelijk zo: als jij in staat bent om een andere website te vragen om links naar jouw website te maken, dan ziet een zoekmachine dit als een bevestiging van het feit dat jouw website kwaliteit aanbiedt. Het resultaat? Een paarplaatsen omhoog in de zoekresultaten.

   SERPChecker

   Met SERPChecker kun jij eenvoudig je organische zoekresultaten analyseren en deze vergelijken met je directe concurrenten. De tool laat de verschillende resultaten zien tussen mobiele desktop resultaten. Hier zit namelijk verschil in in posities. Zorg ervoor dat je bij het checken Nederland invoert als jij je richt op Nederland. Verder zie je ook alle waarden van de concurrentie, zoals Domain Authority, Trust Flows en het aantal backlinks.

   SERPWatcher

   Met SERPWatcher kun jij jouw belangrijkste zoekwoorden en hun posities dagelijks volgen. Zo kun je zien hoe je zoekwoorden presteren en hoeveel bezoekers je met deze zoekwoorden maandelijks bereikt. Daarbij kun je ook inzichten krijgen in potentiële nieuwe zoekwoorden.

   SiteProfiler

   Als je veel met SEO bezig bent dan wil je natuurlijk ook je eigen website analysren. SiteProfiler checkt de statistieken van jouw website, denk hierbij aan je domein metrieken, backlink profiel, welke content populair is en wie je belangrijkste concurrenten zijn.

   Met de diensten van Mangools kun jij jouw marketingstrategie optimaliseren

   Het mooie van Mangools is dat je toegang hebt tot meerdere functies in één keer. Doorgaans bieden bedrijven alleen enkele gereedschappen aan. Vandaar is deze website een goede optie voor iedereen die efficiënt en doelgericht aan het werk wil. De website voelt intuïtief aan en is voorzien van een vrolijk ontwerp. Zodoende is het iedere dag weer een genot om gebruik te maken van de mogelijkheden die dit bedrijf je biedt.

   Heb jij interesse in Mangools? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een abonnement hebben afgesloten. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Mangools voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Mangools beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Mangools review te laten lezen.

   Mangools prijzen

   • Basic

    € 44,90 /maand
    • KWFinder: 100 (per 24u)
    • SERPChecker: 100 (per 24u)
    • SERPWatcher: 200
    • LinkMiner: 2000 (per 24u)
    • SiteProfiler: 20
    • Accounts 1
   • Premium

    € 64,90 /maand
    • KWFinder: 500 (per 24u)
    • SERPChecker: 500 (per 24u)
    • SERPWatcher: 700
    • LinkMiner: 7000 (per 24u)
    • SiteProfiler: 70
    • Accounts 3
   • Agency

    € 114,90 /maand
    • KWFinder: 1200 (per 24u)
    • SERPChecker: 1200 (per 24u)
    • SERPWatcher: 1500
    • LinkMiner: 15000 (per 24u)
    • SiteProfiler: 150
    • Accounts 10

   Is Mangools betrouwbaar?

   Voordelen marketing software bestellen bij mangools.com:

   • Bedrijf uit Slowakije ingeschreven in de Slowaakse Kamer van Koophandel onder nummer: 44550804 (itrinity, s.r.o.)
   • Adresgegevens staan op de website (Obchodna 2 811 06 Bratislava)
   • Bestaat sinds 2014 met KWFinder
   • Regelmatig nieuwe tools

   De Mangools klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. Paypal, bankoverschrijving of creditcard
   VerzendkostenGeen
   LevertijdDirecte levering (digitaal)
   Bedenktijd24 uur om aankoop terug te draaien
   AbonnementMaandelijks opzegbaar (m.u.v. het jaarcontract)

   Mangools klachten

   De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Mangools klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Mangools review te weigeren.

   Mangools kortingscode

   Extra korting op marketing software? Het kan met een Mangools kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Mangools reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Mangools kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.