Groupactie ervaringen en reviews

50% Korting
50% Korting
Groupactie
50% Korting
50% Korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Groupactie

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Dagaanbiedingen met kortingen tot wel 50%

Als je Groupactie.nl hebt ontdekt vraag je je af waarom je überhaupt nog de volle prijs betaalt voor je aankopen. Met kortingen vanaf 50% die kunnen oplopen tot wel 90% op dagaanbiedingen kun je veel geld besparen. Op Groupactie.nl vind je dagacties die in beperkte aantallen leverbaar zijn. Dit betekent dat je er rap bij moet zijn om te kunnen profiteren. Gelukkig zijn er elke dag nieuwe aanbiedingen en betekent een gemiste kans op zijn minst dat je kan profiteren van een andere aanbieding. Daarnaast is er ook een breed aanbod aan doorlopende aanbiedingen.

Op de website is een grote keuze uit restaurants, wellnesscentra en sportscholen. Verder kom je er grote kortingen op reizen, fashion en elektronica tegen. Tot slot kun je ook spectaculaire belevenissen zoals Porsche of Ferrari rijden, slipcursus en een ballonvaarten tegen een flink gereduceerd tarief aanschaffen.

Eenvoudig producten of ervaringen kopen met korting via Groupactie.nl

Na het landen op de homepage van Groupactie.nl kies je eenvoudig het product of de ervaring die jij graag met korting koopt. Kies je bijvoorbeeld voor een entreekaartje voor een Formule 1 evenement in Oostenrijk, dan klik je op “Deal Bekijken”. Hier vind je een omschrijving van het evenement en wat er inbegrepen is bij je aankoop. Denk hierbij aan hoeveel overnachtingen betaald zijn, of ontbijt al dan niet inclusief is en of je bijvoorbeeld ook familiekamers kan boeken.

Sla je je kans met een grote hoeveelheid batterijen dan zie je na het klikken op het product onder andere de specificaties en de levertijd. Soms zijn de aangegeven levertijden aan de hoge kant, maar Groupactie geeft aan dat de producten gelukkig vaak eerder thuisbezorgd worden. Hoe dan ook betaal je alle aankopen gemakkelijk en veilig met iDEAL en kun je voor vragen altijd bij de klantenservice terecht.

Als je geen enkele aanbieding wil missen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je wordt dan dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen. Verder blinkt Groupactie uit met lage verzendkosten, 14 dagen bedenktijd en een gigantisch aanbod aan kortingsklappers. Vanaf nu is het slim om voordat je een nieuwe aankoop doet, even op Groupactie.nl te kijken om te kijken of je geld kan besparen.

Heb je iets gezien bij Groupactie? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Groupactie voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Groupactie beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Groupactie review te laten lezen.

Is Groupactie betrouwbaar?

Voordelen groepsactie bestellen bij Groupactie.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (65525302)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Stadhoudersmolenweg 78, 7317 AW Apeldoorn)
  • Hoge kortingen doordat er met een groep wordt ingekocht
  • Iedere dag een nieuwe scherpe deal

De Groupactie klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL
Verzendkosten Van gratis tot € 1,95 / € 5,95
Levertijd Staat aangegeven per actie
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Groupactie klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Groupactie bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Groupactie kortingscode

Een dagaanbieding met extra korting? Het kan met een Groupactie kortingscode. Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Groupactie kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Groupactie betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Groupactie of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Groupactie een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Groupactie ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Groupactie ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Groupactie review te delen met onze bezoekers. Je Groupactie beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Groupactie?

Groupactie is vooral actief in de categorie Dagaanbiedingen. Het kan zo zijn dat Groupactie ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Groupactie review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo