Coinbase ervaringen en reviews

Gratis $ 10 aan Bitcoin via ons
Gratis $ 10 aan Bitcoin via ons
Coinbase
Gratis $ 10 aan Bitcoin via ons
Gratis $ 10 aan Bitcoin via ons
9 Reviews van Coinbase
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Erg fijn om al je coins op 1 plek te kopen en te bewaren. Tenminste niet van die belachelijk hoge fees, waar dit soort bedrijven schatrijk van worden. Acceptabele prijzen, populaire coins inkopen en ook nog eens veilig bewaren. En als klapper op de vuurpijl ook nog eens 10 dollar aan gratis bitcoins

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Gratis 10 dollar aan bitcoins Geen belachelijk hoge fees Alles op 1 plek
  Nuttig(9) Niet nuttig(14)Je hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Gebruik coinbase al een aantal maanden als wallet voor mijn bitcoins en ethereum. Prima en lekker online

  Lees meer...
  Nuttig(7) Niet nuttig(1)Je hebt al gestemd
  • Wie kan mij vertellen hoe je bitcoins kan overschrijven naar je eigen bank om in Euros uit te geven. Ik heb een coinbase wallet en mijn bankrekening is geverifieerd. Deze laat zich echter niet selecteren. Ik kan nergens een antwoord vinden. Ik hoop dat iemand een helder antwoord weet.

   • Bitje, je kunt je Bitcoins verkopen aan bijvoorbeeld Bitonic of btc direct. Er wordt dan een unieke walletadres voor je gereserveerd en dan kun je vanaf je Coinbase wallet deze daarnaartoe versturen. Zij betalen het bedrag dan uit op je rekening door bankoverschrijving. Al een aantal keer gedaan via Bitonic en het werkt perfect. Zou het wel ruim voor 1 augustus doen of daarna (hard fork).

 3. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Snelle verificaties en volledig geautomatiseerd. ID uploaden gaat door een scanner en is binnen 2 minuten goedgekeurd. Prijzen liggen ook lekker laag.

  Lees meer...
  Nuttig(3) Niet nuttig(15)Je hebt al gestemd
 4. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Zeer gebruiksvriendelijk en ziet er erg mooi uit. Coinbase maakt het omgaan met cryptocurrency voor de niet technische gebruiker erg gemakkelijk. Jammer dat je niet meer coins hier kunt opslaan

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Mooie website
  Nuttig(2) Niet nuttig(13)Je hebt al gestemd
 5. Het gaat al mis bij het verificeren van mijn telefoonnummer,als ik de code die ik opgestuurd krijg, invul, krijg ik de melding dat de code invalid is. Wat gaat er mis?

 6. ik heb 100 euro overgemaaktop coinbase maar kom niet verder en is ook nergens zichtbaar.en heb het wel geverifieerd .kan iemand mij vertellen hoe ik verder kom.

 7. 4.35
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Coinbase, is makkelijk in gebruik, zekers als je voor het eerst de wegen van crypto’s wil ontdekken. Registratie en verificatie is makkelijk en tevens het crypto naar crypto zonder kosten is erg handig. Zeker een aanrader. ook de mobiele app is handig om koersen bij te houden. Hetgeen nog iets beter uitgelegd kan worden is wat je moet doen om evt currency te verkopen en geld weer naar reguliere rekening over te boeken.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Makkelijk in gebruik Snelle registratie geen fee's voor crypto naar crypto transfer
  - Negatieve Punten: uitleg voor opname kan beter
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Gratis $ 10 tegoed bij Coinbase

Live top 3 goedkoopste Bitcoin aanbieders

Coinbase richt zich net als BTC Direct op de drie populairste cryptocurrency op dit moment, namelijk Bitcoins, Litecoin en Ethereum. Het verschil tussen deze twee partijen is dat je bij Coinbase geen aparte wallet nodig hebt. Je kunt dus in het portaal zelf een eigen unieke wallet aanmaken en je coins online opslaan op de servers. Dit heeft als voordeel dat je geen derde partij nodig hebt voor een digitale portemonee en je hebt alles overzichtelijk in één portaal. Coinbase is een Amerikaans bedrijf uit San Fransisco en is actief sinds juni 2012. Al sinds de start zijn de services van dit bedrijf erg populair, omdat zij een oplossing bieden voor het beheren en aankopen/verkopen van coins in één omgeving. Op dit moment zijn er miljoenen gebruikers die actief zijn op dit platform om hun cryptocurrency te kopen, te verkopen of om gewoon op te slaan. Aanmelden bij Coinbase gaat gemakkelijk en is erg aantrekkelijk bij het Nederlands publiek vanwege de gratis Bitcoin actie. Als je aanmeldt bij Coinbase krijg je namelijk $ 10 aan gratis Bitcoin als je voor $ 100 aan digitale valuta koopt. Dit houdt dus in dat je 10% gratis Bitcoin krijg bij het aankopen van BTC, ETH of LTE.
Zul je natuurlijk denken dat zij torenhoge fees rekenen en dit hiermee indekken, maar niets is minder waar. De fee (vergoeding) voor Europa staat namelijk vast op 1,49% en dat is relatief laag voor de Bitcoinmarkt.

Aanmelden is zeer eenvoudig en spreekt voor zich, na het opgeven van je gegevens kom je direct terecht in het portaal. Na e-mailverificatie kun je je telefoonnummer verifiëren, vervolgens wordt er aangegeven dat je je ID moet uploaden. Dit is niet verplicht voor het aankopen van Bitcoins en mag je dus overslaan. In het dashboard van het portaal zie je de laatste statistieken van de Bitcoin, Litecoin en Ethereum en zie je de actuele koers. Om je account te voltooien dien je een betalingsmethode toe te voegen. Als Europeaan heb je een keuze uit twee betalingswijzen: credit card en bankoverschrijving. Houd bij bankoverschrijving rekening met een internationale overboeking en dat hier tijd overheen gaat. Voor sommige banken is het noodzakelijk om eerst wereldwijde SEPA overboeking aan te zetten alvorens je een bedrag kunt overmaken. Volgens de Coinbase website duurt SEPA overboeking ongeveer 4 – 5 werkdagen, maar in de praktijk is dit meestal 1 – 2 werkdagen.

Als je van plan bent om je cryptocurrencies op te slaan in je Coinbase wallet dan is het raadzaam om de beveiliging te verhogen naar tweestaps authenticatie. Een veel gebruikte methode hiervoor is de app Authenticator en zorgt ervoor dat je na het inloggen nog een unieke 6 cijferige code moet invoeren. Deze code krijg je bij iedere inlogpoging op je smartphone te zien. Het is dus noodzakelijk dat je je smartphone bij de hand hebt als je in gaat loggen. Dit heeft als voordeel dat een cybercrimineel alleen aan je gebruikersnaam en wachtwoord onvoldoende informatie heeft en niet kan inloggen.

Voordelen BTC, ETH of LTE kopen bij Coinbase:

 • Gratis $ 10 aan Bitcoin bij gebruik van onze actie
 • Gebruiksvriendelijk Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen of verkopen
 • Het portaal is ook meteen een wallet en je kunt al je coins hier opslaan
 • Beveiligd met tweestaps authenticatie

Is Coinbase betrouwbaar?

Coinbase is een grote speler op de internationale markt en erg populair bij Nederlandse gebruikers. Zeker voor beginners is dit een makkelijke manier om in te stappen in cryptocurrency en de website is zeer gebruiksvriendelijk ingedeeld. Sinds juni 2012 heeft Coinbase een grote naam opgebouwd en heeft op dit moment miljoenen enthousiaste gebruikers die gebruik maken van hun services. De lage fees, combinatie van verkooppunt en opslag en makkelijke betaalmethodes hebben gezorgd voor het succes van Coinbase. Nog niet overtuigd? Enkele voorbeelden waarom Coinbase betrouwbaar is:

Waarom Coinbase geen scam is:

 • Actief sinds juni 2012 en op dit moment een totale marktwaarde van 10 miljard USD
 • Coinbase is gevestigd in San Francisco, Californië (548 Market St #23008, San Francisco, CA 94104)
 • Meer dan 8 miljoen actieve gebruikers
 • Regelmatig in de media op gerenommeerde websites als: Forbes, Wall Street Journal en The New York Times
 • Directe levering van BTC, ETH of LTE

Als je nu voor $ 100 aan ETH, BTC of LTE koopt dan ontvang je gratis $ 10 aan Bitcoin
Coinbase
8.8 Score
6 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.6
Verzending
7.8

Is Coinbase betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Coinbase of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Coinbase een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Coinbase ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Coinbase ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Coinbase review te delen met onze bezoekers. Je Coinbase beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Coinbase?

Coinbase is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Coinbase ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Coinbase review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.