CCV Shop ervaringen en reviews

€ 34,95 Kortingscode
€ 34,95 Kortingscode
CCV Shop
€ 34,95 Kortingscode
€ 34,95 Kortingscode
3 Opmerkingen van CCV Shop
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.5
  Klantvriendelijkheid
  80
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending (levertijd en verpakking)
  100
  Service (o.a. aftersales)
  90

  Heb nu al bijna twee maanden mijn sieraden webshop bij deze partij en het werkt perfect! 1x de support nodig gehad en dit ging erg makkelijk met een ticket. Prima systeem

  Lees meer...
  + Pluspunten: Maand abonnement is echt een pre
  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Flink wat geld bespaard met de kortingscode van deze website. Zo hoefde ik GEEN setupkosten te betalen. Ik als leek kan makkelijk met dit internet programma werken.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen eenmalige kosten Producten makkelijk aanmaken
  Nuttig(0) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 3. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Heb nu mijn eigen webshop up and running voor barbecues en accessoires. De webshop is volledig SEO geoptimaliseerd en het invullen van de verschillende descriptions en titles is zeer vergemakkelijkt door deze partij. Heb net aan 45 producten dus kon gelukkig gebruik maken van het kleinere webshop pakket, dat scheelt toch iets in de maand. Voor die 20 euro kan ik het wel een jaartje proberen en aankijken. Voor nu heb ik al een aantal bezoekers gehad, maar nog geen echte sales.

  Lees meer...
  + Pluspunten: SEO optimalisatie, snel gevonden in zoekmachines Goedkoop, prima om het even aan te kijken Maandelijks afzeggen, zo zit ik nergens aan vast
  - Minpunten: 5 producten meer en ik moet een hoger pakket nemen
  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

CCV Shop kortingscode € 34,95 korting
Met de kortingscode van 123Klantervaringen vervallen de eenmalige kosten van € 34.95

Bekijk direct alle CCV Shop reviews

CCV Shop maakt het wel heel erg makkelijk om je eigen webshop te starten, zonder ook maar enige kennis te hebben van computertalen. Dit bedrijf levert niet alleen webwinkelsoftware, maar neemt ook de hosting, koppelingen, updates en andere technische zaken uit handen. De webshop wordt gehost op een extra snelle cloudserver met SSL certificaat (groen slotje), (beveiligings)updates worden automatisch uitgevoerd en betaalkoppelingen met o.a. iDEAL kunnen met enkele kliks gerealiseerd worden. De software van CCV Shop is erg aantrekkelijk voor beginnende webshop houders, maar ook voor grotere partijen. Afhankelijk van het aantal producten, het verwachte verkeer en koppelingen kunt u een keuze maken voor een passend pakket. Momenteel worden er drie pakketten aangeboden, deze kunnen allemaal gratis uitgeprobeerd worden.

Start je eigen webshop zonder technische kennis met CCV Shop

Er zijn eindeloze mogelijkheden om een webshop in te richten bij CCV Shop. Zo bepaalt de webwinkel houder zelf de layout, kleuren, opmaak en andere styling opties. Zo blijft iedere webshop uniek en is het niet direct te zien dat er gebruik wordt gemaakt van een alles-in-een webwinkelsoftware systeem. Bij het opzetten van een webshop is geen programmeerkennis noodzakelijk en zijn de portalen zeer gebruiksvriendelijk. Er is ruimte voor SEO en SEA optimalisaties, zodat de webshop goed wordt gevonden in zoekmachines. Er wordt zelfs een premium service aangeboden, waarbij ondersteuning wordt geboden voor onder andere het beter gevonden worden in zoekmachines. Betaalsystemen, zoals iDEAL en Paypal, kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om met het duurste pakket koppelingen te leggen met groothandels, die de verzending en retourneren uit handen nemen.

Verschillende CCV Shop pakketten

 • Pakket M

  € 24,95 /maand

  • Geen setupkosten met kortingscode
  • Tot 50 producten
  • iDEAL koppeling
  • SEO Ready
  • 1 e-mailadres

 • Pakket L

  € 44,95 /maand

  • Geen setupkosten met kortingscode
  • Tot 15 000 producten
  • 500 nieuwsbrieven versturen
  • Koppelen met groothandels
  • 2 e-mailadressen

 • Enterprise

  € 99,95 /maand

  • Geen setupkosten met kortingscode
  • Tot 25 000 producten
  • Service-Level Agreement (SLA)
  • Private DV SSL
  • Vast contactpersoon


Alle pakketten zijn gratis te proberen. Past het pakket niet bij jou dan zitten hier geen verborgen kosten voor je aan verbonden.

Voordelen online webshop beginnen bij CCV Shop:

 • Gratis proberen om te kijken of de software bij jouw bedrijf past
 • Makkelijk voor beginners, automatische koppelingen en actieve support
 • Betaal voor betaalde pakketten geen eenmalige kosten, dankzij de 123Klantervaringen kortingscode
 • Website wordt gehost bij de datacenters van True, waar o.a. Tweakers, ING en KPN ook zijn website host.

Is CCV Shop betrouwbaar?

Controleer altijd goed of een organisatie waarmee u zaken wilt doen betrouwbaar is. Zeker als u hier uw webwinkel wilt gaan starten, is het belangrijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partij. Enkele voorbeelden waarom CCV Shop betrouwbaar is:

CCV Shop betrouwbaar?

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (09045274)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Diamantstraat 3, 7554 TA Hengelo)
 • Hostingpartij voor meer dan 15 000 webshops

CCV Shop actiecode

Ondernemerschap neemt kosten met zich mee, en het is altijd fijn om korting te krijgen. Bij 123Klantervaringen kun je profiteren van extra korting bij het aanschaffen van pakket M, L of Enterprise bij CCV Shop. Zo is het normaal gesproken gebruikelijk om eenmalige setupkosten van € 34,95 te betalen. Met de kortingscode van 123Klantervaringen vervallen deze kosten en hoeft u geen eenmalige kosten te betalen. Zo kunt u extra goedkoop profiteren van de voordelen van CCV Shop.

CCV Shop
9.4 Totale Score
5 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
9.4
Prijs/Kwaliteit
10.0
Verzending
9.2

Is CCV Shop betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van CCV Shop of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of CCV Shop een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen CCV Shop ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen CCV Shop ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen CCV Shop review te delen met onze bezoekers. Je CCV Shop beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is CCV Shop?

CCV Shop is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat CCV Shop ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn CCV Shop review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo