Trendhopper ervaringen en reviews

€ 25 Korting
€ 25 Korting
Trendhopper
€ 25 Korting
€ 25 Korting
1 Review van Trendhopper
 1. 1.25
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  60
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Slechte ervaring, waardeloos schoenenrek voor veel te veel geld. Verzendkosten zijn veel te hoog en dan niet over de retourkosten nog niet gesproken. Duurde 2 weken voordat ik dit product mocht ontvangen. M

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goed ter woord gestaan!
  - Negatieve Punten: Slechte kwaliteit Verzendkosten en retour kosten. Ben nu 14 euro kwijt, maar heb niks!
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Spaar 20 stempels en ontvang €25 tegoed voor accessoires
Bij iedere 20 euro ontvang je 1 stempel

Het samenstellen van een ideale woning is geen gemakkelijke klus. Je moet met een hoop verschillende dingen rekening houden om uiteindelijk tot jouw ideale droomwoning te komen. Bij Trendhopper vind je de mooiste artikelen voor je woning, zodat je je helemaal thuis voelt. De webshop volgt de nieuwste trends, waardoor je hier de meest hippe en trendy artikelen vindt.

Trendhopper zit al jaren in het vak en ze volgen al een lange tijd de allernieuwste trends op het gebied van wonen en leven. Omdat ze het belangrijk vinden om origineel te blijven vind je hier de artikelen die je nergens anders tegenkomt. Een zeer exclusief assortiment dus. Ze hebben alles in huis om jouw wensen om te zetten trendy woonplezier.

Voor vragen kun je terecht op de webpagina van Trendhopper. Veel belangrijke onderwerpen staan hier beschreven, waardoor je gemakkelijk de informatie vindt waar jij naar op zoek bent. Niet alleen voor een trendy product voor in de huiskamer kun je hier terecht. Ook voor je nieuwe badkamer of keuken accessoire kun je aankloppen bij Trendhopper. Zo ben je voor heel je huis verzekerd van de meest originele en trendy producten en ben je in één klap klaar.

Trendhopper heeft 17 vestigingen verspreid door Nederland

Het is zeer begrijpelijk dat je je woonproduct in het echt gezien, gevoeld en geroken wil hebben, in plaats van hem enkel op een afbeelding te hebben gezien. Ook daarvoor heeft Trendhopper een oplossing, ze hebben namelijk fysieke locaties in veel steden in Nederland. Heb je wat leuks gevonden in de webshop? Neem daarna even een kijkje in één van de vestigingen om te kijken of je je product uit kunt testen.

Regelmatig heeft de webshop leuke acties en kortingen. De webshop doet ook aan winacties, waardoor je misschien wel kans maakt op jouw te gekke nieuwe bank of lamp. Dit maakt het leuk om de webshop regelmatig te bekijken waardoor je geen van deze acties mist.

Iets interessants gezien bij Trendhopper? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Trendhopper. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Trendhopper review te laten lezen.

Is Trendhopper betrouwbaar?

Voordelen woonartikelen bestellen bij Trendhopper.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (05079247)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (De Zonnecel 4, 3815KN Amersfoort)
 • 17 vestigingen in Nederland, onder andere in Breda, Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Venlo
 • Inspiratie opdoen via de webshop of in één van de vestigingen
 • Trusted Shops certificaat

De Trendhopper klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en creditcard
Verzendkosten Van € 2 tot € 35, afhankelijk van de grootte
Levertijd 5 werkdagen tot 12 weken, afhankelijk van het product
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Trendhopper klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Trendhopper bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Trendhopper kortingscode

Producten met extra korting? Het kan met een Trendhopper kortingscode. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Trendhopper kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Bij Trendhopper kun je sparen voor een € 25 kortingscode. Bij iedere € 20 aan bestellingen ontvang je 1 stempel. 20 stempels staat gelijk aan € 25 shoptegoed voor accessoires.

Trendhopper
2.5 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
4
Klantenservice
6
Prijs/Kwaliteit
0
Verzending
0

Is Trendhopper betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Trendhopper of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Trendhopper een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Trendhopper ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Trendhopper ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Trendhopper review te delen met onze bezoekers. Je Trendhopper beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Trendhopper?

Trendhopper is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Trendhopper ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Trendhopper review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo