The Valet Guys ervaringen en reviews

1 Reactie van The Valet Guys
 1. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  10 augustus 2021 hebben wij de auto bij the Valet Guys ingeleverd omdat wij toen 16 dagen op vakantie zijn gegaan. 25 augustus hebben wij rond 13.30 uur de auto weer in ontvangst genomen.

  Tijdens het in ontvangst nemen van de auto werd er direct door de medewerker meermaals excuses gemaakt, omdat de auto vies was. Hij gaf aan de viezigheid (was volgens hem) eraf gespoten te hebben enkel lukte het hem niet dit eraf te krijgen. Hij gaf aan dat we, wanneer we de volgende keer weer gebruik maken van jullie diensten we wel een korting zouden krijgen. Achteraf natuurlijk een vreemde compensatie, aangezien wij nu direct kosten en tijd hebben moeten maken om de auto schoon te maken terwijl we juist van jullie dienst gebruik hebben gemaakt om te worden ontzorgd.

  In de eerste instantie, leek het, precies zoals je collega zei op modder spetters/ vlekken. En na een vliegreis van 10 uur is het niet bij me op gekomen om te vragen wat voor modder spetter/vlekken het zijn, hoe lang het er al op zit etc. Echter omdat je collega zei het er zelf niet af te hebben gekregen, zijn we direct bij thuiskomt naar de dichtstbijzijnde ANAC gereden om de auto met het uitgebreidste pakket die ze hebben te laten wassen. Hiermee moest het (dachten we) het er makkelijk af gaan.

  Helaas, wat blijkt nu, de auto waar de modder spetters/ vlekken hebben gezeten is niet schoon geworden. Ja de modder spetter/ vlekken zijn weg. Echter zijn er nu in plaats van de modder spetters/ vlekken een soort vet vlekken in de auto lak getrokken die we zelfs wanneer we de auto met de hand poetsen er niet af krijgen. Dit was namelijk het advies van medewerker Deon waar we de klacht hebben neergelegd. Hij vond het spijtig, had er nog nooit van gehoord, en zijn advies was probeer het met de hand eraf te poetsen.

  Na meerdere malen contact te hebben gehad waarbij meerdere malen werd gezegd dat we gebeld zouden worden door Richard, zijn we nooit meer gebeld.

  Ik vind het nog steeds een zeer kwalijke zaak en adviseer dan ook iedereen goed na te denken om gebruik te maken van deze service! Want ondanks dat ze aangeven een service te verlenen, is de service in deze ver te zoeken!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen
  - Minpunten: Laten niets meer van zich horen naar aanleiding van klacht
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Lekker met het vliegtuig op vakantie, je hebt er zin in! Het enige wat je tegenzit zijn die parkeergarages van Schiphol. Je hebt geen idee wie er allemaal bij je auto langsloopt en bovendien moet je met je koffers naar de vertrekhal lopen. Met of zonder karretje, dat blijft een gesjouw.

Maar het kan ook anders. Met The Valet Guys kun je namelijk op een gestroomlijnde en zorgeloze parkeerervaring rekenen.

Zorgeloos parkeren op Schiphol met The Valet Guys

Bij de The Valet Guys gaat het namelijk zo; je bezoekt een paar dagen voordat je vertrekt de website. Vervolgens klik je op reserveren en vul je je gegevens in. Daarbij geef je het moment van vertrek en het moment van terugkomst aan. Op de dag dat je naar Schiphol rijdt, bel je The Valet Guys een half uur voordat je bij de terminal aankomt. Zodra ja arriveert staat er een medewerker van het bedrijf voor je klaar.

Er resteert je hierna niets dan uitstappen en je koffers pakken. De medewerker van The Valet Guys rijdt je auto naar de bewaakte garage en zorgt ervoor dat die op het moment dat je terugkomt voor je klaar staat. Eenvoudig je koffers inladen en je rijdt weer naar huis. Eenvoudiger kan het niet.

Bovendien kun je gebruik maken van de carwash service wanneer je op vakantie bent. Zodoende heb je een prachtig schone auto wanneer je thuiskomt.

The Valet Guys is een onderneming van Fabian Boel die al meer dan 12 jaar in de parkeerbranche actief is. Hij en zijn bedrijf staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een focus op service.

The Valet Guys ervaringen met het parkeren op Schiphol zijn zeer positief

Deze unieke service is beschikbaar voor iedereen. Surf snel naar de website om de tarieven te checken en je parkeerplaats te boeken. Ben je een vaste klant? Dan kan je rekenen op je eigen parkeerplek, waar je auto vertrouwd en veilig wordt geparkeerd.

Natuurlijk zijn de The Valet Guys ervaringen ook erg belangrijk. Er zijn verschillende websites waar je je review achter kan laten. Zo scoort dit bedrijf een 9.0/10 met meer dan 600 beoordelingen. Positieve punten zijn vooral de communicatie en de stiptheid.

Heb je iets gezien bij The Valet Guys? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een auto geparkeerd hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of The Valet Guys voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook de service te gebruiken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle The Valet Guys beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw The Valet Guys review te laten lezen.

Is The Valet Guys betrouwbaar?

Voordelen auto parkeren bij Schiphol via The Valet Guys.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (70977593)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Anderlechtlaan 250, 1066 HL Amsterdam)
 • 24/7 eenvoudig online reserveren
 • Actief sinds 2005 en meer dan 100.000 auto’s geparkeerd
 • Online boeken via de app

De The Valet Guys klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL of bij aankomst
Annuleringskosten Dekking € 4,99
Overdekt Parkeren € 10
Waspakket Luxe € 55
Opladen Elektrische Auto € 25

The Valet Guys klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw parkeerervaring. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een The Valet Guys klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je The Valet Guys review te weigeren.

The Valet Guys kortingscode

Extra korting op parkeren bij Schiphol? Het kan met een The Valet Guys kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast The Valet Guys reviews, ook alle actuele kortingsbonnen.

Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een The Valet Guys kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

The Valet Guys
1 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
1
Klantenservice
1
Prijs/Kwaliteit
1
Verzending
1

Is Thevaletguys betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Thevaletguys of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Thevaletguys een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Thevaletguys ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Thevaletguys ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Thevaletguys review te delen met onze bezoekers. Je Thevaletguys beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Thevaletguys?

Thevaletguys is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Thevaletguys ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Thevaletguys review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo