RegalCoin ervaringen en reviews

Bekijk direct alle RegalCoin reviews

Bezoek RegalCoin
Registreer een RegalCoin account

Creëer een passief inkomen door te investeren in het RegalCoin programma.

RegalCoin is een investeringsplatform waar particulieren cryptocurrency kunnen investeren en hier dagelijks rente over ontvangen. Het platform is gestart in augustus 2017 en is nog volop in ontwikkeling. Qua werking lijkt het heel erg op BitConnect en wordt dit platform door velen BitConnect 2.0 genoemd. Naast het platform is er ook weer een gelijknamige cryptocurrency (REC) dat gebruikt wordt. In totaal zijn er 27 miljoen Regalcoins in circulatie gebracht, waarvan een gedeelte is ge-pre-mined door de developers. Je kunt Regalcoins verdienen door deze uit te lenen, te traden (verkopen voor een hogere prijs dan dat je het gekocht hebt), te staken (rente ontvangen, omdat je het netwerk verbetert door REC te bewaren) of te minen (speciale hardware noodzakelijk). Het lending programma is het populairste programma en dat zullen wij dan ook gaan reviewen. De vraag of RegalCoin betrouwbaar is, wordt vaak gesteld, maar is op dit moment moeilijk te zeggen. Investeren in een High Yield Investment Program brengt altijd risico’s met zich mee en niemand kan van te voren weten of de eigenaren goede bedoelingen hebben. Ons advies is dan ook dat als je gaat investeren, zeker niet meer investeert dan dat je kunt missen.

Verschillen RegalCoin vs BitConnect

Als je graag cryptocurrency wilt investeren door deze uit te lenen dan kom je uit bij BitConnect of RegalCoin. Deze twee bedrijven lijken erg op elkaar en tonen veel overeenkomsten. Zo is bij beide programma’s vereist om minimaal $100 te investeren en moet een investering bestaan uit een bedrag dat gedeeld door 10 kan worden. Daarnaast is het direct mogelijk om je verdiensten te herinvesteren in het programma, zodat er gebruik gemaakt kan worden van compound interest methodes. Het grootste verschil is dat het kapitaal veel eerder wordt vrijgegeven dan bij BitConnect. Iedere investering die je doet wordt al na 99 dagen vrijgegeven in tegenstelling tot bij BitConnect waar het kan oplopen tot 299 dagen. Dit houdt dus in dat je na iets langer dan 3 maanden het geleende geld weer kan opnemen en uit het programma kan halen.

RegalCoin vrijgeven van het kapitaal

Verder heeft RegalCoin bij investering van hogere bedragen een andere bonusconstructie. Een ander verschil is het uiterlijk van de website en de hoogte van de rentepercentages die gegeven worden. Op dit moment geeft RegalCoin veel hogere rente’s dan BitConnect, waardoor dit een interessant investeringsplatform wordt. Of deze percentages over een aantal maanden zullen aanhouden, dat weet niemand. Daarnaast is de REC prijs op dit moment erg gunstig en wordt er verwacht dat deze prijs zeer snel net als bij BitConnect zal gaan oplopen. Het is dus ook lonend om alleen REC coins te kopen en deze vast te houden (of te staken). Het voordeel van BitConnect is dan weer dat de applicatie helemaal afgerond is en dat alles functioneel is. Bij RegalCoin zijn de ontwikkelaars nog druk bezig om functionaliteiten op te leveren en zijn sommige functies nog niet beschikbaar.

Het dashboard uitgelegd

RegalCoin dashboard

Het dashboard bevat veel informatie en kan op het eerste gezicht een beetje overweldigend zijn. De twee knoppen Lending en Reinvest spreken voor zich, met deze knoppen kun je een initiële investering doen of je rente weer herinvesteren in het programma.

REC – USD BTC – USD Dollar
Aantal REC coins in je wallet Aantal Bitcoin in je wallet Aantal dollars in je account
Today earn Total Earn Total Lending
Verdiensten van vandaag Totale verdiensten (all-time) Totaal uitgeleend
Direct Referral Sales Left Sales right
Mensen die jij hebt uitgenodigd Verdiensten aan de linkerkant Verdiensten aan de rechterkant
Rente Gisteren Rente Vandaag Rente Morgen
Bezoek RegalCoin
Registreer een RegalCoin account

Creëer een passief inkomen door te investeren in het RegalCoin programma.

Is RegalCoin betrouwbaar?

Dit is uiteraard een belangrijke vraag voor veel mensen, maar hierop kan eigenlijk niemand een antwoord geven. Het blijft een investering in een risicovol platform en het is eigenlijk niet bekend wie er achter dit platform zit. Daarnaast is het enige wat er aangeboden wordt een coin, waarmee je kunt investeren. Buiten dit platform om is deze coin in principe niets waard en heeft dit geen doel. RegalCoin valt of staat door de community en de promoters van dit platform. Ondanks deze onzekerheden hebben wij wel een goed gevoel bij dit platform en hebben wij een € 100 aan Regalcoins geïnvesteerd. Er is niet bekend wie erachter zit, maar de mensen die erachter zitten zijn wel keihard bezig met het bouwen en verbeteren van de applicatie. Daarnaast is het ook logisch dat deze mensen niet bekend willen worden, vanwege de strenge regels van de Chinese overheid. Mocht dit een scam zijn dan is het een zeer geavanceerde scam, waar erg veel tijd in is gestoken. Op dit moment betaalt Regalcoin netjes alle winsten uit en zijn er vele tevreden gebruikers. Op een platform waar met digitale valuta wordt gewerkt is betrouwbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Controleer altijd goed of een organisatie waarmee je zaken wilt doen betrouwbaar is. Enkele voorbeelden waarom RegalCoin betrouwbaar is:

Regalcoin betrouwbaar?
  • Ingeschreven in het Verenigd Koninkrijk onder nummer: 08000497 en bedrijfsnaam: REGAL COINS LIMITED
  • Dagelijkse uitbetaling van rente’s
  • Actief team volop aan het ontwikkelen en de applicatie aan het updaten
  • Snel kapitaal terug na 99 dagen

Verdien geld door REC coins uit te lenen en krijg dagelijks uitbetaalt

Deel jouw ervaring en laat anderen weten wat je van dit bedrijf vindt

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore