iGarden ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van iGarden

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€€ korting bij iGarden
In combinatie met onze laagste prijsgarantie ontvangt u ook nog eens altijd vrijblijvend extra korting bij uw offerteaanvraag.

De zomer komt er weer aan en je wil graag je tuin opwaarderen met een nieuw bouwwerk of je wil meer schaduw creëren op je terras? Kijk dan eens op igarden.nl. Deze online tuinproducten webshop uit het Brabantse Helmond heeft alles wat je hiervoor nodig hebt. Zo koop je in deze webshop eenvoudig tuinartikelen zoals blokhutten, tuinbergingen, terrasoverkappingen en natuurlijke afscheidingen.

Mocht je nieuwsgierig zijn of je op igarden.nl ook seizoenartikelen zoals kunstkerstbomen en Lemax artikelen kan kopen. Dan weet je dat bij deze ook. Dus voor alles in en rondom je tuin het hele jaar door, iGarden heeft altijd wat je nodig hebt.

Na het landen op de website kies je eenvoudig de categorie waarin je wil shoppen. Kies je bijvoorbeeld voor blokhutten dan kun je kiezen uit onder andere traditionele, platdak en cottage stijl blokhutten. Alsof dit nog niet genoeg is kun je ook nog kiezen uit garage- en carports en 5-hoekige blokhutten. Vervolgens klik je op het artikel van je voorkeur. Doorgaans is het basispakket voorzien van alles wat je nodig hebt. Mocht je daarna bijvoorbeeld nog een geïmpregneerde vloer willen toevoegen of dak singels op je dak willen in plaats van standaard dakleer, dan betaal je wat meer. Buiten dit is het ook altijd mogelijk om het pakket door een vakman van iGarden in elkaar te laten zetten. Met de grote ervaring van deze mensen weet je zeker dat je blokhut zonder fouten in je tuin komt te staan.

iGarden is de online tuinproducten webshop van Nederland

Verder verkoopt de webshop van iGarden ook artikelen zoals tuinkasten, tuinverlichting en muurhaspels. Daarnaast kun je ook nog eens brievenbussen en tuinbeits op de website van het bedrijf kopen. Je kan het zo gek niet bedenken in je tuin en iGarden heeft het op voorraad.

Buiten dit om heb je met iGarden ook nog de mogelijk om geld te verdienen. Het bedrijf is namelijk altijd benieuwd naar hoe het resultaat is van je aankoop. Hoe staat je blokhut in de tuin, hoe gebruik je hem en wat voor kleur heb je hem gegeven. Als je een foto maakt van het resultaat maak je kans op een prijs van wel 250 euro. Dat zou toch een mooie korting zijn op je blokhut!

Controleer altijd even de iGarden ervaringen van anderen, voordat je er iets kopen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat het bedrijf nog steeds gezond is en zie je hoe er wordt omgegaan met andere mensen. Mochten er problemen zijn met iGarden dan zie je dat op deze pagina van 123Klantervaringen. Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten die ervaring hebben met iGarden om hun eerlijke review achter te laten. Zo lees jij als bezoeker eenvoudig ervaringen en reviews van andere mensen en kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten om andere klanten jouw iGarden review te laten lezen.

Is iGarden betrouwbaar?

Voordelen tuinartikelen bestellen bij iGarden NL:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (53366794)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Weg naar Bakel 4, 5709 JA Helmond)
  • Fysieke showroom in Helmond (ook online te bekijken)
  • Duidelijke levertijd en bezorgingsindicatie bij elk product
  • Mogelijkheid om extra korting aan te vragen
  • Webshop Keurmerk

De iGarden klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Bancontact
Verzendkosten Verschilt per product, van gratis tot € 69,95
Levertijd Staat aangegeven per product
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

iGarden klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met iGarden bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

iGarden kortingscode

Extra korting op tuinartikelen of zelfs een volledige blokhut? Het kan met een iGarden coupon code. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een iGarden kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is iGarden betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van iGarden of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of iGarden een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen iGarden ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen iGarden ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen iGarden review te delen met onze bezoekers. Je iGarden beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is iGarden?

iGarden is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat iGarden ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn iGarden review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo