ExperienceWens ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van ExperienceWens

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Je wil een cadeautje geven aan een vriend, je man of een avontuurlijke vriendin. Maar dan, wat ga je dit jaar schenken? Elk jaar is het weer een opgave om met iets origineels op de proppen te komen. Gelukkig is er ExperienceWens.nl om je uit de brand te helpen. Dit bedrijf verzorgt de ultieme ervaring voor iedere verjaardag of andere speciale gelegenheid. De organisatie biedt verschillende ervaringen aan, maar is gespecialiseerd in auto’s.

Dus heb je een bedrijfsuitje of heb je iets anders te vieren dan ga je eenvoudig naar de website. Daar kies je de ervaring die je wil doen. Als je bijvoorbeeld een keer in een Aston Martin of een Lamborghini wil rijden klik je op die ervaring. Vervolgens zie je de inhoud van de ervaring en hoelang die duurt. Doorgaans kun je kiezen uit 15 of 30 minuten autorijden. Als je de auto voor een andere gelegenheid wil huren is dat ook mogelijk. Zo kun je hem bijvoorbeeld huren voor bruiloften, vrijgezellenfeestjes, een gala of een bedrijfsevenement.

Laat je dromen uitkomen met ExperienceWens

Maar het houdt niet op bij auto-ervaringen. Je kiest net zo eenvoudig een helikoptervlucht of een dikke slipcursus op ExperienceWens.nl. Over het algemeen zijn de ervaringen allen erop toegespitst om wat extra adrenaline door je lichaam te spuiten. Want ook bungeejumpen en blokarten staan op de menukaart. Dit laatste is het karten met een surfzijl op het strand. Dus ga er maar aan staan, met een flinke wind race jij ontiegelijke snel langs de waterlijn.

Verder blinkt ExperienceWens.nl uit met haar eenvoudig te gebruiken website. Je krijgt eenvoudig een overzicht van alle mogelijke ervaringen. Daarna klik je die van je voorkeur en geef je de benodigde informatie op. Vervolgens hoef je alleen nog te klikken op in winkelmand en je kunt direct je bestelling afronden.

Plan een ExperienceWens activiteit in op de momenten wanneer jij kan

De ExperienceWens laat je anderzijds ook eenvoudig je ervaring kiezen naar de mate van beschikbaarheid. Je bekijkt eenvoudig de agenda’s en kijkt wanneer je jouw ervaring kan doen. Mocht je er toch niet uit komen dan kun je altijd met de klantenservice contact opnemen.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Experiencewens reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Experiencewens review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Experiencewens review achter voor ander bezoekers.

Is ExperienceWens betrouwbaar?

Voordelen onvergetelijke ervaring bestellen bij Experiencewens.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (60564865)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vogelkersberg 5c, 3755 BN Eemnes)
  • Voucher kopen zonder datum
  • Mogelijkheid om eigen risico af te kopen
  • Verschillende locaties verspreid door Nederland en België, waaronder Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Lelystad.

De ExperienceWens klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact
Voucher Digitaal
Annuleringskosten € 10
Eigen risico Voor 1% afkopen
Video € 10

ExperienceWens klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een ExperienceWens klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

ExperienceWens kortingscode

Wil jij een experience kopen met extra korting? Dan kan dat met een ExperienceWens kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare ExperienceWens kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is ExperienceWens betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van ExperienceWens of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of ExperienceWens een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen ExperienceWens ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen ExperienceWens ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen ExperienceWens review te delen met onze bezoekers. Je ExperienceWens beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is ExperienceWens?

ExperienceWens is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat ExperienceWens ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn ExperienceWens review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo