Coinreum ervaringen en reviews

Bekijk direct alle Coinreum reviews

In onze Coinreum review onderzoeken wij wat dit programma precies doet, hoe je ermee geld kunt verdienen en of het betrouwbaar is om je cryptocurrency te investeren. De laatste tijd zien wij steeds meer cryptocurrency investeringsplatformen opduiken, waaronder nu weer een nieuwe genaamd: Coinreum. Dit platform belooft een maximale dagelijkse rentepercentage van 3,8% en ondersteunt ruim 12 investeringsmogelijkheden en cryptocurrencies. De website ziet er professioneel en modern uit en je ziet dat de ontwikkelaars achter Coinreum veel tijd in de website en het programma hebben gestoken. Via het platform hebben wij ons aangemeld als representative en werden tot onze verbazing direct toegevoegd aan de lijst zonder enige notificatie. Volgens de website heeft dit bedrijf ruim 5 jaar ervaring met het handelen op exchanges en weten zij zo met ons geïnvesteerde geld winst te genereren op de cryptocurrency beurs. De resultaten hiervan worden wekelijks getoond op de website onder het kopje Trading Results.

Cryptocurrency investeren in Coinreum

Na het registreren van je account krijg je toegang tot je persoonlijke dashboard. Hier vind je je recente activiteiten en je balansen. Het dashboard kan gebruikt worden om snel te zien hoeveel rente je hebt verdiend, hoeveel je geïnvesteerd hebt en hoeveel je hebt opgenomen. Coinreum dashboard: Eerste investering

Wij hebben voor het eerst 148 XRP geinvesteerd in dit platform en dat staat gelijk aan ongeveer 30 dollar. Je kunt kiezen uit drie verschillende investeringsopties, waarbij je winst steeds hoger wordt hoe langer je het kapitaal vastzet. Zie in onderstaand tabel de drie verschillende investeringsopties.

 • 50 dagen

  3.2% / rente
  • 160% terug
  • Dagelijks 3.2% rente
  • Kapitaal vast voor 50 dagen
  • Iets langer dan 7 weken
  • Dagelijkse uitbetaling
 • 70 dagen

  3.6% / rente
  • 250% terug
  • Dagelijks 3.6% rente
  • Kapitaal vast voor 70 dagen
  • Gelijk aan 10 weken
  • Wekelijkse uitbetaling
 • 90 dagen

  3.8% / rente
  • 345% terug
  • Dagelijks 3.8% rente
  • Kapitaal vast voor 90 dagen
  • Ongeveer 13 weken
  • Maandelijkse uitbetaling

Je investering wordt dus vrijgegeven na 50, 70 of 90 dagen en je krijgt afhankelijk van de optie je dividend dagelijks, wekelijks of maandelijks uitgekeerd. Wij hebben ervoor gekozen om onze 148 XRP voor drie maanden vast te zetten (90 dagen) en wij krijgen iedere maand ongeveer 170 XRP gestort in onze rekening. Aan het eind van dit traject verwachten wij ongeveer 510 XRP terug te krijgen van Coinreum. Als je dit zelf wilt berekenen dan kun je de Coinreum Profit Calculator gebruiken die te vinden is op de website. Bij iedere uitbetaling van Coinreum kun je er zelf voor kiezen of je het bedrag herinvesteert in het programma of dat je het uit laat betalen in je wallet. De mogelijkheid tot herinvesteren maakt dit platform bijzonder interessant om gebruik te maken van de compound interest methode. De rentepercentages die je krijgt zijn constant en staan vast gedurende de contractperiode. Het is dus niet zo dat bijvoorbeeld in het weekend de rente wordt verlaagd, zoals bij het BitPetite programma.

Coinreum Investeringsperioden

Verschillende betaalmethodes

Het is mogelijk om verschillende manier geld of cryptocurrency te investeren in het platform. Dat maakt het interessant voor vrijwel iedere cryptocurrency investeerder, omdat er altijd wel een coin bij zit waarover iemand beschikt.

Betaling Minimale investering Opnemen vanaf
Bitcoin (BTC) 0.005000 0.005000
Ethereum (ETH) 0.06000 0.005000
Litecoin (LTC) 0.300000 0.050000
Dash 0.050000 0.005000
Monero (XMR) 0.150000 0.010000
ZCash (ZEC) 0.080000 0.005000
Ripple (XRP) 100 20
Bitcoin Cash (BCH) 0.045000 0.001000
BitConnect (BCC) 0.170000 0.002000
advcash $20 $0.50
Payeer $20 $0.50
Perfect Money $20 $0.50

Investering in het platform is zeer gemakkelijk via de Invest pagina. Je geeft aan welke cryptocurrency je wilt investeren, geeft aan hoe lang je het wilt vastzetten en vervolgens geef je op hoeveel cryptocurrency je wilt investeren. Het is belangrijk dat je voldoet aan de minimale investering. In de volgende stap krijg je een uniek walletadres van Coinreum waar je het geld naar moet overmaken. Na het overmaken is het belangrijk dat je de transactie id van je betaling invoert bij Coinreum en vervolgens de investering bevestigd. De transactie id vind je in je wallet bij uitgaande transacties en bestaat uit een lange reeks tekens.

Is Coinreum betrouwbaar?

Coinreum is een zogeheten High Yield Investment Program dat inhoudt dat de winsten die je genereert mogelijkerwijs worden uitbetaald met geld van nieuwe investeerders. Dit is slechts een speculatie en hoeft niet waar te zijn. Wij hebben geverifieerd dat het programma op dit moment netjes uitbetaald, maar kunnen niet garanderen dat dit in de toekomst blijft gelden. Investeren in een programma zoals dit is dan ook op eigen verantwoordelijkheid en brengt risico’s met zich mee. Cryptocurrency platformen zijn op dit moment nog niet zo goed gereguleerd dat je bij een hack of een oplichtingspraktijk je geld terugkrijgt. Investeer dan ook verstandig en nooit meer dan dat je kunt missen. Een van de dingen die Coinreum betrouwbaar maakt is dat het programma er professioneel uitziet, veel investeringsmogelijkheden aanwezig zijn en dat je je geld relatief kort kunt vastzetten. Het laatste heeft als voordeel dat je snel je geld uit het programma kunt trekken, mocht je vermoedens hebben dat het de verkeerde kant op gaat. Op een platform waar met digitale valuta wordt gewerkt is betrouwbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Controleer altijd goed of een organisatie waarmee je zaken wilt doen betrouwbaar is. Enkele voorbeelden waarom Coinreum betrouwbaar is:

Coinreum betrouwbaar?
 • Meer dan 25 000 tevreden gebruikers
 • Investering van bijna 10 miljoen in het platform
 • Transparante trades, wekelijks inzichtelijk gemaakt
 • Mogelijkheid om contact op te nemen met het support team

Mocht het zo zijn dat Coinreum niet meer uitbetaalt of kwade bedoelingen heeft dan plaatsen wij dit direct op deze pagina.

Coinreum
9.2 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
8
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
10

1 Review
 1. Reageer
  BartJ 22 oktober 2017 om 20:45
  4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Prima website dat zich nog moet bewijzen in de cryptowereld. Applicatie zit enorm goed in elkaar, werkt goed en ziet er ook nog eens goed uit. Ik ben met een kleine investering van 2 litecoins begonnen en heb gekozen voor de daily payout plan. Ik krijg iedere dag 0.064 LTC uitbetaalt en mijn rente van gister heb ik in ieder geval al gekregen. Ik laat het direct uitbetalen naar mijn eigen wallet, zodat ik zeker weet dat ik alles in eigen beheer heb. Met mijn investering van 2 ltc heb ik over 50 dagen een totaal van 3.2 ltc.

  Tot nu toe zeer tevreden en heb veel tevreden gebruikers op youtube gezien. Top programma, ook super dat jullie als Nederlandse website informatie geven over cryptocurrency zaken. Dit vind je meestal niet in het Nederlands.

  + Positieve Punten: Hele mooie applicatie Werkt perfect Goede en realistische returns Verschillende plans
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore