Coinmerce ervaringen en reviews

1 Reactie van Coinmerce
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100
  + Pluspunten: Werkt zelfs voor iemand van 49 jaar super simpel
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Profiteer van lage fees met de app van Coinmerce
De app is beschikbaar voor je PC, Android smartphone en Apple iPhone

Heb je al eens van cryptocurrency gehoord? Het is een verzamelnaam voor nieuwe cryptomunten die als valuta gebruikt kunnen worden. Op het moment dat je wat meer gaat lezen word je geconfronteerd met namen zoals Bitcoin, Ethereum, en Litecoin. Is dat allemaal wel te vertrouwen? Wat gebeurt er met je geld als je daarin investeert?

Coinmerce.io is een start-up uit Amstelveen die daar een oplossing voor heeft bedacht. In 2018 kwam dit bedrijf op de markt met een online platform om met deze cryptovaluta te handelen. Cryptovaluta’s zoals eerdergenoemde Bitcoin, Ethereum en Litecoin zijn digitale vormen van geld. Met Coinmerce heb je de mogelijkheid om te handelen met deze en meer dan 70 andere cryptocurrency. In deze snelgroeiende markt heeft dit bedrijf zich het doel gesteld om het handelen met deze valuta voor iedereen eenvoudig en toegankelijk te maken.

Coinmerce is een app voor je smartphone of computer

Na het downloaden van de app op je telefoon of op je computer krijg je toegang tot deze digitale geldmarkt. Hierna kun je met iDEAL of andere betaalmogelijkheid je eerste hoeveelheid cryptovaluta kopen. Vervolgens heb je de beschikking over dit nieuwe geld in je wallet en kun je gaan kopen en verkopen. Als je vrienden ook Coinmerce gebruiken kun je met ze chatten en digitaal geld naar ze overmaken. Zo kun je bijvoorbeeld het etentje wat je gister voor je vriend betaald hebt in euro’s terugkrijgen of in cryptovaluta. Door je bank en e-mailadres te verifiëren kun je tot 500 euro per week handelen. Als je een geldige identiteitskaart aanlevert kun je voor 20.000 euro per dag, en 60.000 euro per week handelen.

Bij Coinmerce krijg je je cryptovaluta direct in je wallet na aankoop. Waar dit normaal veel tijd kost, gaat dit via de app door hoge mate van automatisering toch snel. Daarnaast is het grote voordeel van Coinmerce tegenover concurrenten dat ze een grote mate van betrouwbaarheid waarborgen. Vandaag de dag kun je namelijk handelen in 1500 verschillende cryptocurrencies. Helaas zitten hier veel oplichtingen en andere verdachte projecten tussen. Als oplossing daarvoor heeft Coinmerce besloten om een selectieprocedure door te voeren. Het gevolg hiervan is dat jij als gebruiker alleen toegang hebt tot volledig veilig en betrouwbare cryptovaluta. Tot slot blinkt Coinmerce uit met lage kosten, dit in tegenstelling tot veel concurrenten.

Is Coinmerce betrouwbaar?

Voordelen handelen met cryptovaluta bij Coinmerce.io:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (70036969)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Startbaan 8, Amstelveen)
 • Overal handelen via de app, verkrijgbaar voor Android en iOS
 • Lage fees, regelmatig de goedkoopste broker van de maand

De Coinmerce klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en creditcard
Verzendkosten Gratis
Levertijd Enkele seconden
Bedenktijd Niet van toepassing, iedere transactie is definitief
Retourneren Niet van toepassing

Coinmerce klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Coinmerce bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Coinmerce kortingscode

Door de lage fees is het niet mogelijk om extra korting te krijgen. Een Coinmerce kortingscode bestaat dus op dit moment nog niet. Het platform is volop in ontwikkeling, en kan zo zijn dat deze mogelijkheid in de toekomst wordt toegevoegd.

Coinmerce
10 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
10
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
10

Is Coinmerce betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Coinmerce of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Coinmerce een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Coinmerce ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Coinmerce ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Coinmerce review te delen met onze bezoekers. Je Coinmerce beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Coinmerce?

Coinmerce is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Coinmerce ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Coinmerce review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo