Chaturbate ervaringen en reviews

Gratis Chaturbate Tokens
Gratis Chaturbate Tokens
Chaturbate
Gratis Chaturbate Tokens
Gratis Chaturbate Tokens
2 Opmerkingen van Chaturbate
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Ik ken deze website sinds ik Siswet op Dumpert had gezien. Nu check ik regelmatig of Siswet a.k.a Elise online is en heb ik haar al vele bergen met tokens gedoneerd. Ik ben erg te spreken over deze website aangezien je snel in contact kan komen met vrouwen en zelfs privé kunt chatten met bijvoorbeeld Siswet. Ik adviseer iedereen om een keer aan te schuiven bij een van haar sessies.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Siswet nr 1 webcam meisje
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Haha ook ik ben hier terecht gekomen via Dumpert en ben blijven plakken. Siswet zet nog steeds een prima show neer en kan de tokens niet meer aanslepen.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Token betaling met iDEAL
  Nuttig(2) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Op Chaturbate.com kunnen vrouwen en mannen zichzelf door middel van een webcam/camera livestreamen voor de buitenwereld. De webcammers die zichzelf broadcasten werken hier geheel vrijwillig aan mee en genieten van het feit dat zij bekeken worden. Zij stellen doelen in die gehaald moeten worden om erotische handelingen te verrichten. Hoe ver zij hierin gaan bepalen zij zelf met de community die meekijkt. Als broadcaster kun je geld verdienen door onder andere tokens te ontvangen van bezoekers. Daarnaast kun je volledig je eigen profiel aanmaken en beheren met hierin meer persoonlijke informatie van jezelf te tonen. Daarnaast kun je extra geld verdienen door je fooi menu te tonen, door de community cadeaukaarten te laten versturen en door privé materiaal te laten unlocken met tokens. Het is voor iedere bezoeker van Chaturbate mogelijk om mee te kijken met een broadcast die in het openbaar afgespeeld wordt. Als bezoeker kun je chatten en een reputatie opbouwen door tokens weg te geven. Tokens zijn een vorm van geld, waarmee je je waardering voor de broadcaster laat zien. Deze tokens zijn aan te schaffen via de website van Chaturbate en kunnen eenvoudig betaald worden met iDEAL of je Creditcard. Door tokens te geven aan de webcammer kun je verzoekjes doen of krijg je er iets voor terug. Denk hierbij aan toegang tot privé materiaal, zoals foto’s en video’s of andere zaken zoals Snapchat of WhatsApp.

Als bezoeker kun je een kijkje nemen in de verschillende chatkamers en deze filteren op jouw voorkeur. Je kunt hierbij kiezen tussen vrouwen, mannen, stelletjes of trans, het ligt er net aan wat jouw voorkeur heeft. Op de thumbnail kun je zien of de persoon in kwestie aantrekkelijk is en of je meer van diegene wilt zien. Daarnaast is andere informatie beschikbaar, zoals de doelen die diegene heeft gesteld, de leeftijd, het aantal kijkers en hoelang diegene aan het streamen is. Chaturbate is niet alleen de plek om gewoon webcams te bekijken, maar ook een community. Zo kun je mensen volgen en toevoegen aan je favorieten. Uiteraard niet zo uitgebreid als Facebook met timelines, maar je kunt wel je eigen profiel beheren en mensen toevoegen. Naast publieke shows zijn er ook prive shows, waarbij je per minuut tokens betaalt, dit kan oplopen tot 90 tokens per minuut.

Als jij als vrouw of man extra geld wilt bijverdienen door erotische handelingen te verrichten voor de webcam en en een fanbase op te bouwen dan is dat altijd mogelijk via Chaturbate. Iedereen mag en kan broadcasten en geld verdienen aan tokens. Je kunt je eigen biografie aanmaken en al je gegevens laten zien die je met de buitenwereld wil delen. Het is aan jezelf hoe ver je wilt gaan en of je je gezicht wilt laten zien. Als standaard gebruiker kun je gratis chatten met iedereen en meerdere webcams tegelijk bekijken. Daarnaast is het mogelijk om de webcam full screen te bekijken. Er worden nog wel advertenties getoond en je kunt niet privé chatten. Dat is pas mogelijk als je je account upgrade naar een premium user. Voor $ 19,95 per maand kun je een premium gebruiker worden en ontvang je ook nog eens 200 gratis tokens. Je helpt hiermee Chaturebate.com bestaan en zorgt ervoor dat deze website in de lucht blijft.

Lijkt het jou leuk om gebruik te maken van Chaturbate? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, of het wel iets voor jou is en of ze wel uitbetalen. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Chaturbate. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Chaturbate review te laten lezen.

Is Chaturbate betrouwbaar?

Voordelen webcammen bij Chaturbate.com:

 • Grootste webcam community wereldwijd
 • Je kunt live kijken naar mensen over de hele wereld
 • Eenvoudig geld verdienen en een fanbase opbouwen
 • Geld verdienen met tokens, maar ook bijvoorbeeld via Amazon giftcards

De Chaturbate klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en Credit Card
Verzendkosten Gratis
Levertijd Direct

Chaturbate klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Chaturbate.com bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Chaturbate tokens

Token kun je eenvoudig kopen via Chaturbate.com en zijn aan te schaffen via de website. Je hoeft niet per se tokens te kopen, maar je kunt ze ook verdienen door bijvoorbeeld vrienden aan te melden. Aan ieder aangemelde vriend ontvang jij 10 tokens en 500 tokens als diegene gaat webcammen. Zo kun jij gratis Chaturbate tokens uitdelen zonder een cent uit te geven. Er zijn vele websites die beweren Chaturbate token generators te hebben of token hacks. Dit bestaat niet en is niet waar.

Chaturbate
9 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.3
Verzending
9.0

Is Chaturbate betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Chaturbate of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Chaturbate een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Chaturbate ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Chaturbate ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Chaturbate review te delen met onze bezoekers. Je Chaturbate beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Chaturbate?

Chaturbate is vooral actief in de categorie Dating. Het kan zo zijn dat Chaturbate ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Chaturbate review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo