Budget Mobiel ervaringen en reviews

Let op:Robin Mobile heeft onlangs haar naam gewijzigd in Budget Mobiel.
2 Reviews van Budget Mobiel
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.25
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  80

  Ik had een alles-in-een pakket besteld voor mijn nieuwe woning. Dit duurde alleen bijna zes weken voor levering. In deze tijd hebben wij gewoon internet nodig en dit zou echt een reden zijn om niet te verhuizen. Toen stuitte ik op de onbeperkt 4G abonnementen van robin mobile. Dit was ideaal om deze zes weken te overbruggen. Binnen twee dagen had ik mijn simkaart binnen en kon ik onbezorgd internetten. Lekker muziek streamen en wat webpagina’s bekijken. Heerlijk snel en prima te doen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Prima te gebruiken als je onbeperkt internet zoek, zoals bij een verhuizing
  Nuttig(1) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd
 2. 2.5
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  40
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  40

  Ik heb al ruim een jaar een onbeperkt mobiel sim nooit problemen gehad met betaling maar van de week voor het eerst konden ze de maandelijkse kosten niet van mijn rekening afhalen kreeg ik een waarschuwingsmail en 2 dagen later afgesloten dit vind ik erg jammer waarom dat zo snel moet plus het onbeperkt internet is een lachertje als je maar even van de WiFi af bent aan het surfen dan voor je het weet heb je al een waarschuwingsbericht en dan gelijk langzaam internet …. niet te doen om dan nog te surfen of filmpje af te kijken

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Onbeperkt bellen
  - Negatieve Punten: Onbeperkt internet is heel snel langzaam internet Rekening na 2 dagen niet betaald dan afgesloten .... Te snel naar mij mening
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Abonnement met onbeperkt internet, minuten en SMS'jes voor een vast bedrag per maand
  Geen onnodig hoge rekeningen en verrassingen op de facturen

  Met ingang van 16 januari 2020 gaat Robin Mobile verder als Budget Mobiel en maakt het deel uit van Budget Energie en Budget Alles-in-Een. Uiteraard blijft de kwaliteit hetzelfde als je gewend was van Robin Mobile en ontvang je nog steeds onbeperkt internet voor een vast bedrag per maand. Ook maakt Budget Mobiel nog steeds gebruik van het KPN netwerk.

  Mobiel bellen, internetten en sms’en wordt steeds goedkoper. De prijzen van de meeste providers dalen, smartphones worden goedkoper en de verborgen kosten worden steeds transparanter. Budget Mobiel maakt het nog gekker en weet precies op de behoefte van de klant in te spelen. Er zijn namelijk veel mensen die nog ruim tevreden zijn met hun huidige mobiele telefoon of mensen die liever een losse smartphone willen kopen. Bij Budget Mobiel kun je nu een sim only abonnement aanschaffen met onbeperkt mb’s, smsjes en belminuten. Als dat nog niet alles is zijn alle abonnementen maandelijks opzegbaar. Dat houdt in dat je niet jaren vastzit aan hetzelfde abonnement met een hoog bedrag, waarvan je na drie maanden spijt hebt. Bij Budget Mobiel kun je je abonnement eindigen wanneer jij dat wilt. Dat is erg slim van Budget Mobiel aangezien je met onbeperkt 4g data en belminuten toch niet weg wilt gaan.

  Snel 4G bij Budget Mobiel via het KPN netwerk

  Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en beschikt over zowel 3G als 4G verbindingen. Met de aantrekkelijke abonnementen ga je nooit meer buiten je bundel en heb je geen extra kosten meer. Je betaalt altijd een vast bedrag per maand. Een onbeperkt abonnement van Budget Mobiel is al verkrijgbaar vanaf € 19,95 per maand en is geldig in heel Europa. Overtuigd? Zelfs het overstappen naar het bedrijf wordt volledig voor je geregeld. Als jij nog minder dan 3 maanden hebt bij je huidige provider dan regelt dit bedrijf jouw overstap. Je betaalt geen dure aansluitkosten, je nummer wordt gratis behouden en het overstappen is eenvoudig.

  Iets interessants gezien bij Budget Mobiel? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Budget Mobiel. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Budget Mobiel review te laten lezen.

  Is Budget Mobiel betrouwbaar?

  Voordelen abonnementen bij bij budgetthuis.nl:

  • Onbeperkt data 3G en 4G
  • Geen kredietcheck, iedereen kan een abonnement afsluiten
  • Geen verrassingen meer, nooit meer hoge facturen
  • Buiten de bundel gaan is niet meer mogelijk
  • Betrouwbare KPN netwerk
  • Gratis nummerbehoud
  • Gratis overstapservice zonder aansluitkosten

  Abonnementen in NL en andere EU-landen

  • Junior

   € 19,95 /maand

   • Maandelijks opzeggen
   • 4G KPN Netwerk
   • 5 Mbps down
   • 1 Mbps up
   • Onbeperkt data
   • Onbeperkt bellen
   • Onbeperkt sms-en

  • Gewoon Snel

   € 29,95 /maand

   • Maandelijks opzeggen
   • 4G KPN Netwerk
   • 10 Mbps down
   • 2 Mbps up
   • Onbeperkt data
   • Onbeperkt bellen
   • Onbeperkt sms-en

  • Pijl Snel

   € 39,95 /maand

   • Maandelijks opzeggen
   • 4G KPN Netwerk
   • 25 Mbps down
   • 10 Mbps up
   • Onbeperkt data
   • Onbeperkt bellen
   • Onbeperkt sms-en


  Houd rekening met de internetsnelheid van de verschillende abonnementen. Als je van plan bent om video’s te streamen van YouTube, Netflix of Disney Plus dan raden wij aan om een hoger abonnement te kiezen. Bij een lage internetsnelheid kan het lang duren voordat de video’s laden of worden ze afgespeeld in een lagere resolutie.

  De Budget Mobiel klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodenEerste keer iDEAL, vervolgens automatische incasso
  VerzendkostenGratis
  Levertijd2 werkdagen
  Eenmalige kosten€ 9,95 per simkaart
  Herroepingsrecht14 dagen na aanmelden
  Opzeggen10 dagen voor volgende incasso

  Budget Mobiel klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Budget Mobiel bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Budget Mobiel kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Budget Mobiel kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Budget Mobiel
  5.8 Score
  3 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  8.0
  Klantenservice
  5.6
  Prijs/Kwaliteit
  5.6
  Verzending
  4.0

  Is Budget Mobiel betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Budget Mobiel of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Budget Mobiel een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Budget Mobiel ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Budget Mobiel ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Budget Mobiel review te delen met onze bezoekers. Je Budget Mobiel beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Budget Mobiel?

  Budget Mobiel is vooral actief in de categorie Telecom. Het kan zo zijn dat Budget Mobiel ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Budget Mobiel review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.