Boerenbed ervaringen en reviews

2 Reviews van Boerenbed
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.6
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Heerlijk een paar dagen in Gelderland overnacht met zijn 4-en. De ervaring was bijzonder en een hele beleving. Leuke rondleiding gekregen door de boerderij en heerlijk genoten van de sauna. Wij hopen volgend jaar weer te gaan

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Wat een beleving!
  - Negatieve Punten: Redelijk aan de prijs
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 1
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  20
  Verzending
  20

  Ik zou in de meivakantie met de familie bij Boerenbed verblijven. Echter vanwege de coronacrisis en werkzaam in de zorg zijn alle vakanties ingetrokken. Heb dit netjes uitgelegd en gevraagd of we gezien de bijzondere situatie de vakantie mogen annuleren. Hier kon geen gehoor aan worden gegeven…

  Ben benieuwd welk gedeelte van de aanbetaling naar het boerenbedrijf gaat.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Heb je al eens van glamping gehoord? Dat is een afkorting voor ‘glamorous camping’. Dus het is gedaan met touwtje, tentje, luchtbed en gasstel. Met glamping heb je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage of sta tent. Je hoeft je niet druk te maken over het opzetten van je tent of 500 meter lopen om naar de wc te gaan. Zodra je arriveert is alles comfortabel en klaar voor gebruik.

Met Boerenbed kun je in luxe met comfort kamperen

Lijkt dit je wat? Dan kun je op BoerenBed.nl je volgende glamping vakantie boeken. Je logeert bij een boer op het erf die zowel actief boert als je gastheer/vrouw zijn. Je kan kiezen uit meer dan 60 locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Zolang je op de boerderij te gast bent ben je onderdeel van het leven. Je helpt mee met dieren voeren, of je ligt met je voetjes omhoog de omliggende velden te bekijken. Niets moet, alles mag.

Op BoerenBed.nl boek je eenvoudig één van de drie accommodaties. Zo heb je de keuze uit een BoerenBed tent, een Heerenboer Tent of een houten vakantiehuisje. Allen hebben privé toilet en de laatste twee hebben ook een privé douche.

Het mooie van BoerenBed is dat het seizoen het hele jaar doorloopt. Door de luxe voorzieningen in de houten vakantiehuisjes kun je ook ’s winters genieten op de boerderij. Ieder huisje heeft namelijk zijn eigen houtkachel. Daarmee zit je er met bakken sneeuw ook warmpjes bij.

BoerenBed ervaringen zijn zeer positief

Surf nu naar BoerenBed.nl en geef aan naar welk land je toe wilt en voor hoelang. Daarna vul je je aankomstdatum in en krijg je direct te zien wat je mogelijkheden zijn. Het enige wat je vervolgens nog resteert is boeken. Betaal eenvoudig met je creditcard, iDEAL of PayPal.

Met BoerenBed geniet je van alle gemakken van een luxe vakantie, alleen krijg je er hier een rustige plek op een prachtig boerenterrein bij. Gasten die eerder gebruik hebben gemaakt van deze service zijn erg verrast. Zo zijn de BoerenBed ervaringen erg positief en scoort het bedrijf een 9.5/10.

Heb je iets gezien bij Boerenbed? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een glamping geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Boerenbed voor jou betrouwbaar is en interessant is om een vakantie te boeken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Boerenbed beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Boerenbed review te laten lezen.

Is Boerenbed betrouwbaar?

Voordelen glamping boeken bij Boerenbed.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30213318, Het BoerenBed)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Comeniusstraat 2A, 1817 MS Alkmaar)
 • Unieke ervaring met behoud van luxe
 • Huisdieren toegestaan (€ 4,50 toeslag per dier per nacht)
 • Mogelijkheid voor privé toilet en privé douche
 • Kijkje in het het leven van een boer

De Boerenbed klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en Bancontact
Boekingskosten € 29,50 (bij een Nederlandse boerderij)
Wijzigingskosten € 55
Toeristenbelasting Exclusief, afhankelijk per land
Annuleringskosten 30% tot 100%

Boerenbed klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Boerenbed klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Boerenbed review te weigeren.

Boerenbed kortingscode

Extra korting op glamping vakanties? Het kan met een Boerenbed kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Boerenbed reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Boerenbed kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Boerenbed
6.7 Score
3 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
7.3
Klantenservice
6.6
Prijs/Kwaliteit
6.6
Verzending
6.6

Is Boerenbed betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Boerenbed of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Boerenbed een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Boerenbed ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Boerenbed ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Boerenbed review te delen met onze bezoekers. Je Boerenbed beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Boerenbed?

Boerenbed is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Boerenbed ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Boerenbed review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo